Cykelkrydstogt i Tyskland

Vandveje og flodbåde

Nyd betagende udsigter både på båden, hvor du vil opleve den tyske kultur og natur i ro og mag, og på cyklen hvor du vil komme helt tæt på de fantastiske seværdigheder.

Oplev Tyskland i et behageligt tempo

Tyskland er et stort land med utallige floder og kanaler. Dette gør det store land til en oplagt destination til et cykelkrydstogt. Ligeledes er vores nabo mod syd velsignet med en natur, der er helt fantastisk at færdes i på cykel grundet de overkommelige sværhedsgrader, der er at finde på cykeletaperne langs floderne. Du vil derfor opleve, at der stadig vil være energi og tid til at absorbere alt, hvad du passerer på din vej, selvom du sidder på cyklen hver dag. Skulle der være brug for en pause, når du færdes i det tyske, er det oplagt at svinge forbi en lokal kro og prøve øllen, som Tyskland er noget så kendt for. Hvis benene er trætte, kan du også nyde en aflslappende dag på dækket af båden. Der er masser at vælge imellem, så hvis du ikke allerede har en tysk favorit, vil du med sikkerhed få en. 

Et cykelkrydstogt er en unik oplevelse, da denne rejseform formår at forene det bekvemmelige og afslappende med det aktive. Du vil have en fast base, der transporterer dig og dine ting, når du selv er ude og opleve kulturen og naturen i fantastiske Tyskland. Skulle du have brug for at tage en hviledag, er der rig mulighed for at gøre det – et cykelkrydstogt kan tages i lige præcis det tempo, du søger. Hos Papuga Tours tilbyder vi blandt andet cykelkrydstogter i nærheden af den bayerske perle Passau.

Læs mere
per side

2 Items

Cykelkrydstogt fra Passau til Bratislava – Budapest – Wien – Passau – Gruppetur

Oplev de tre skønne hovedstæder Bratislava, Budapest og Wien på dette populære cykelkrydstogt langs Donau. Undervejs cykler og sejler du gennem både Tyskland, Slovakiet, Ungarn og Østrig.

 • Ingen dato sat
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel
Cykelkrydstogt på Donau med dansk turleder

Wien, vin og vals – og vidunderlig smuk natur langs smukke Donau. Glæd dig til at cykle langs gamle, bilfri pramdragerstier og sejle gennem den verdensberømte Donausløjfe.

 • Ingen dato sat
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel

4 grunde til at tage på cykelkrydstogt i Tyskland:

 1. Naturen er storslået og fantastisk smuk i Tyskland. Naturens skønhed kommer til udtryk ved de mange vandfald, floder og frodige skove, som du vil opleve helt tæt på, på et cykelkrydstogt i Tyskland.
 2. Kulturen er unik og mangfoldig med et stort folkefærd. Du vil opleve den gæstfri følelse, som findes i Tyskland, hvilket giver en helt speciel og afslappende stemning. 
 3. Du kan udforske den tyske historie med de mange fascnirende mindesmærker, der findes rundt omkring i landet. Tyskland er i den grad et land, der er rigt på historie!
 4. Du kan prøve kulinariske oplevelser og tysk øl som er kendt over hele verden. Hvad end du er på udkig efter nye kulinariske oplevelser eller genforeninger med gamle kendinge, så kan du med garanti finde det og meget mere på et cykelkrydstogt i Tyskland.

På et cykelkrydstogt i Tyskland kan du forvente varierende oplevelser. Hvis du eksempelvis tager på en tur langs Mosel-floden, på Rhinen og Neckar-floden eller til Alsace, kan du forvente at se stejle, grønklædte vinbjerge så langt øjet rækker. Du kan sågar være så heldig at komme med på en lokal vinsmagning, hvor du kan smage områdernes specialiteter, lige der hvor de bliver produceret. Det er en helt speciel oplevelse. Ligeledes kan du cykle igennem småbyer, hvor velbevarede gamle tyske bindingsværkshuse stadig står og uddeler af deres charme. 

Skulle du være mere interesseret i cykelferier, hvor du ikke er ombord på en båd, kan du tage et kig på, hvilke andre rejser vi tilbyder, hvor du kan vælge mellem enten gravel-, MTB- eller Racercykelferier.