facebook share

Cykelrejse på La Palma

Racer Icon

Ultimativ udfordring til bjergrytteren

17500 højdemeter på 6 cykeldage

Lækkert Sport Resort med all inclusive

Tag din partner med

Dato

kr. 9895,-
kr. 2000,-
Ja
kr. 9895,-
kr. 2000,-
Ja
kr. 9495,-
kr. 2000,-
Ja

Racercykel på La Palma

La Palma Cykelferie Racercykel7

Cykelferie til bjergrytteren

La Palma har bjergene der kan udfordre enhver motionist og bjergrytter.

Klimaet er perfekt til cykling, vejforholdene er gode og der venter dig en cykelferie med nogle virkelig fede og lange stigninger.
Vi bor på et rigtig lækkert Sports resort, så selvom din partner ikke cykler, kan du med fordel tage ham/hende med alligevel. 
Her er nemlig rig mulighed for blandt andet at dyrke yoga, svømning, fitness, spinning osv.
Opholdet på La Palma Princess er med all inclusive, så det eneste du skal købe i løbet af ugen er forplejning på cykelturene.

Cykeltransport inkluderet i prisen

Fik vi sagt at vi har inkluderet cykeltransport på flyet ?
Hvis du ikke har en cykelkuffert, så kan du leje en hos os til kr. 350,- for 1 uge - send en mail til Gitte
Glæd jer til en uforglemmelig uges cykelferie på den grønneste af de Kanariske øer!

Cykelniveau

Racercykel

Motionist:

Turen byder på mange højdemeter og det er derfor et must at du er vild med at køre opad. Du skal også sørge for at holde bjergformen ved lige henover vinteren og gør du det, vil du også være i dit livs formen når du kommer hjem fra La Palma :)

Vi følges ad på de lige strækninger,  men på stigningerne kører op og ned i eget tempo - med opsamling på top og i bund.

Vi forventer at køre med en march hastighed ud af lige landevej på ca. 26-28 km/t.
Hastigheden på bakkerne er en anden snak, her kører vi op og ned i eget tempo, med opsamling på top og i bund.

Ganske vidst skal du være i god form og have udholdenhed, for det går opad i lange strækninger, men det gode er, at når det går op - så går det også ned igen :)

Vi cykler Sammen

Der er ingen der efterlades på ruten - alle mand ud alle mand hjem!

Socialt fællesskab

Glæd dig til en super fed og hyggelig cykelferie, hvor du bare skal koncentrere dig om at cykle, slappe af og hygge dig sammen med de øvrige cykelgæster.

Cykeldagen

Afgang

Vi kører fra hotellet kl. 09.00 og afhængig af dagens distancen er vi retur mellem kl. 15:30 - 17:00.

La Palma er ikke kendt for et utal af små cafeer, så de dage hvor der ikke ligger cafeer på ruten, får vi får frokostsandwich med fra hotellet. Bemærk at det er op til den enkelte at medbringe sin egen sandwich evt. i en lille cykelrygsæk.

Vi anbefaler at du medbringer lidt snacks og energi til de daglige cykelture. 

Efter en udfordrende dag på cyklen parkerer vi cyklen, smider cykelskoene og mødes til en kold forfriskning i en af hotelles pool barer. 
Herefter står det frit for om der skal slappes af i de lækre omgivelser - evt. med en omgang massage, eller om der skal brændes lidt mere krudt af i fitness centret eller på noget holdsport. 

Vi spiser fælles aftensmad kl. 19.30.

Hviledag

Vi er selvfølgelig kommet til La Palma for at cykle, men der er også lagt op til rigtig mange højdemeter, så det er helt i orden at tage en eller flere fridage i løbet af ugen.
Der vil være rig mulighed for, gøre brug af de mange faciliteter og aktiviteter på La Palma Princess Vital & Sport.

Hvis du har din partner med kan I jo passende hygge jer sammen. 

Guiden kører hver dag, så du melder bare til eller fra som det passer dig. 

 

Dagsetaper

Ruterne på La Palma

Dag 1 - 102 km - 2800m
Dag 2 - 92 km - 3000 m
Dag 3 - 81 km -  2650 m
Dag 4 - Hviledag*
Dag 5 - 131 km - 4900 m
Dag 6 - 109 km - 2800 m
* Hvis der er stemning for det kører guiden en kort tur. 

Bemærk at tallene er ca. tal og at dagene er sat op i en vilkårlig rækkefølge.
Med forbehold for ændringer.

Cyklen på La Palma

Transport af cykelkuffert

Vi anbefaler at du medbringer din egen cykel og at denne transporteres i en cykelkuffert på flyet.

Prisen for cykeltransport er inkluderet i prisen.

Hvis ikke du har en cykelkuffert kan du leje en af os for kr. 300,- pr. uge.

Send en mail til Gitte hvis du ønsker at leje en kuffert

Hotel / indkvartering

La Palma Princess Papuga1

La Palma Princess Vital & Fitness 4+

Lækkert All Inclusive-resort med masser af faciliteter og aktiviteter for hele familien
På den sydlige del af La Palma – i et af øens mest solrige områder Fuencaliente – ligger La Palma Princess Vital & Fitness. Her finder du et stort resort, der tilbyder det bedste fra begge verdener, uanset om du er til ren afslapning eller en ferie spækket med sport og træning. Her er nemlig alt fra et hav af forskellige sportsaktiviteter til masser swimmingpools samt spa- og wellness.

På La Palma Princess Vital & Fitness finder du et helt fantastisk poolområde, som har udsigt til havet. Her er intet mindre end hele ti swimmingpools, hvoraf den ene er opvarmet i perioden 1/11-30/4, og én pool har sin helt egen sandstrand. Her er masser af solsenge og parasoller, så der er plads til, at alle kan slappe af og nyde tilværelsen.

Her er rigtig mange faciliteter og aktiviteter, så tag bare træningstøjet med! Træn løs i det mere end 1.000 m2 store fitnesscenter, der tilbyder både cardio- og styrketræning, spinning, aerobic og meget mere.

På La Palma Princess Vital & Fitness er der også et væld af muligheder indenfor holdtræning. Tag med til yoga, pilates eller zumba eller prøv kræfter med bodypump, hit, spinning eller coretræning. Alle holdtræninger er selvfølgelig med superdygtige instruktører.

Efter en dag i vandreskoene, kan du også forkæle dig selv i hotellets spaområde (for alle over 18 år). Her kan du nyde et væld af behandlinger bl.a. sportsmassager, ligesom du kan nyde den indendørspool og sauna. 

Forplejning

Opholdet på La Palma Princess Vital & Fitness er med All Inclusive, og her er masser af sunde og lækre retter at vælge imellem. Alle hovedmåltiderne bliver serveret fra buffet. Hotellet har flere barer, hvor du kan få kolde forfriskninger og farverige drinks i løbet af din ferie.
Og det er også i en af dem vi sammen vil afrunde vores vandreture med en kold forfriskning :)

Sådan bor du

På La Palma Princess Vital & Fitness bor du enten i store dobbeltværelser med plads til 2 voksne og 2 børn, eller i familieværelser med plads op til 2 voksne og 4 børn eller 4 voksne og 2 børn. Familieværelserne består af to rum med dør imellem - således man på familieværelserne har adgang til to badeværelser og to balkoner/terrasser. Værelserne er charmerende indrettet i kanarisk stil, alle med telefon, satellit-tv og minibar (mod betaling). Der er mulighed for tilkøb af havudsigt samt dobbeltværelse til enebrug.

Pension

Opholdet på La Palma Princess Vital & Fitness er med All Inclusive. Bemærk, at mænd skal bære lange bukser under middagen.

Ledsager

Tag din ledsager med på cykelferie

Du kan med fordel tage din ledsager med på denne ferie, for udover afslapning i de skønneste omgivelser, er der et utal af muligheder for at dyrke både holdsport, fitness, yoga, pilates mm. Derudover er der jo også spaområdet, med et væld af behandlinger.

Prisen for ledsagerrejsen er:

Den 20 - 27 februar + 9 - 16. april
kr. 7895,- pr. person

Den 22 - 29 oktober
kr. 8295.- pr. person

Send en mail til Gitte på  for mere information omkring ledsagerrejsen.

Inklusiv i prisen

Alt det her får du med

Direkte fly til La Palma fra Billund & Kastrup

Transfer fra lufthavn til hotel t/rt

Cykeltransport på flyet

7 nætter på lækkert hotel i delt dobbeltværelse

All inclusive på hotellet

6 dage med cykling

Mulighed for at gøre brug af hotellets mange faciliteter

Dansk cykelguide

Frokost sandwich enkelte dage

Transfer i forbindelse med enkelte cykeldage

20 kgs bagage + 5 kg håndbagage.

Tilkøb

Enkeltværelse kr. 1200,-

Vejret på la Palma

Den frodige ø med sol og varme

Øen La Palma er en del af den populære øgruppe; de Kanariske Øer, der eksempelvis tæller Gran Canaria, Tenerife og Lanzarote. Mens de andre Kanariske Øer i årevis har været yndede feriemål på grund af deres skønne klima, så er La Palma forholdsvis ny i turistmæssig sammenhæng. Efterhånden har rigtig mange dog fået øjnene op for øens mange kvaliteter, i særlig grad vejret, der hele året er behageligt varmt med masser af solskin.

Unik placering

La Palma er den nordvestligste af de Kanariske Øer og har åbent hav ud mod sin vestvendte side. Lige som på de andre Kanariske Øer nyder besøgende på La Palma godt af øens placering, der sikrer et perfekt tempereret klima året rundt med adskillige solskinstimer hver dag. Som på de andre øer, kan man også på La Palma mærke de varme vinde, der blæser fra Saharas ørken – særligt om sommeren. Selvom temperaturerne kan snige sig højt op i sommermånederne, så føles det aldrig for varmt, fordi de atlantiske kystbriser er med til at gøre det mere behageligt.

Godt vejr året rundt

Hvis du hungrer efter at dase i solen ved poolen eller på stranden, så kan La Palma uden problemer danne rammen for den helt perfekte badeferie. Der er ikke den store variation mellem årstiderne på øen. De varmeste måneder er august og september med en gennemsnitstemperatur på 26 grader og otte daglige solskinstimer, men også november, december og januar byder på masser af sol og gennemsnitstemperaturer på 20-25 grader. 

Flytider

Forventede flytider

Ud og hjemrejse om torsdagen.

Billund - La Palma: Tirsdag kl. 16:00 - 20:45 (5 timer og 45 minutter)
La Palma - Billund: Torsdag kl. 13:35 - 19:55 (5 timer og 20 minutter)

Kastrup - La Palma: Torsdag kl. 16:15 - 21:05 (5 timer og 50 minutter)
La Palma - Kastrup: Torsdag kl. 14:05 - 20:35 (5 timer og 30 minutter)

Bagage

1 kuffert á 20 kg + 1 håndbagage á 5 kg

Mad ombord på flyet

Det er ikke muligt at forudbestille mad på flyvninger med Norwegian, men det er muligt at købe sandwich og snacks ombord på flyet.
Det er også tilladt at medbringe mad hjemmefra eller fra lufthavnen, dog skal du være opmærksom på, at der ikke må medbringes væsker igennem security.

Mere om La Palma

La Palma Princess Papuga7

La Palma – den smukkeste og mest uspolerede af De Kanariske Øer

La Palma - uden tvivl den smukkeste og formentligt den sidste uspolerede ø af De Kanariske Øer. Naturen er intet mindre end formidabel og fyldt med kontraster. 

La Palma er den perfekte kombination til jer, der både vil slappe af, opleve og være aktiv. Her er både skønne strande og dejlige hoteller til ren afslapning, men også masser af aktivitetsmuligheder både for jer, der gerne vil vandre, køre mountainbike eller noget helt tredje, for alt er muligt på La Palma. Med os flyver du direkte fra Danmark til denne smukke perle. 

Om La Palma

La Palma er den nordvestligste af De Kanariske Øer. Her bor ca. 87.000 indbyggere, og øen har et areal på 708 km2 – lidt større end Bornholm. Øens højeste punkt hedder Roque de los Muchachos og når en højde på 2.426 meter. 

Afrejse

I kan rejse til La Palma fra
- Billund 
- København

Flyvetid

Ca. 5 timer.

Transfer

Ca. 45 minutter til Fuencaliente.

Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop i byen.

Er trafikken tæt, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel

-1 time i forhold til Danmark.

Valuta

Euro. En euro svarer cirka til 7,50 danske kroner (forår 2016). De fleste steder kan I også benytte kreditkort.

Strande

La Palma har mange fine sandstrande. Øen er en vulkanø, og derfor er sandet også mørkt lavasand. En af øens bedste strande ligger i Los Cancajos i øst og Puerto Naos i vest. I nord ligger de berømte saltvandspools ”Piscinas de la Fajana”. Resortet La Palma Princess på sydkysten har lavet sin helt egen strand.

Vejret

La Palma er ligesom de andre kanariske øer inddelt i flere klimazoner. Det vestlige og sydligste del er kendt som den mest solrige, mens den østlige side er mere frodig – og mange synes smukkere, da den er lidt køligere. Der kan være temperaturforskelle på øst og vest den samme dag.

Sport og aktiviteter

La Palma indbyder til sport og aktiviteter, især vandring og cykling.