facebook share

Cykelrejser, vandrerejser & seniorrejser

Hos os finder du et udvalg af spændende cykelrejser vandreferier & seniorrejser til nøje udvalgte destinationer i Europa.

Alle vores rejsemål er omhyggeligt udvalgte med fokus på detaljerne og med vægt på unikke oplevelser, det sociale fællesskab og tid til afslapning.

Der er altid en dansk guider eller rejseleder med og på flere destinationer vil I også få fornøjelsen af lokale guider. Dette er med til at tilsikre en endnu bedre oplevelse og kendskab til det lokale på destinationen.

Uforglemmelig social oplevelse

En rejse med Papuga handler ikke kun om at være aktiv og opleve, men i lige så høj grad om det sociale fællesskab. Vi ligger stor vægt på at vores gæster får den bedste oplevelse og uanset om du tilmelder dig sammen med en kammerat, din veninde eller på egen hånd, så venter der en stor social oplevelse, som ofte skaber nye venskaber på kryds og tværs.

Vi tilsikrer os altid at de grupper vi sender afsted, er en tilpas størrelse til at alle får en god oplevelse.

Portugal - Azorerne

Det bliver ikke smukkere

Midt ude i Atlanterhavet - midt imellem Portugal og USA, ligger den unikke ø gruppe Azorerne, der med sit ægte uspoleret og smukke natur er et ægte naturparadis.

Om sommeren står den på blomstrende hortensiaer langs vejene, i blå, lilla og hvide nuancer sammen med den smukke lilla Agapantus. Senere blomstrer den invasive fakkelblomst med sine gule nuancer og på vores færd rundt får vi mulighed for at se vilde og smukke orkideer.

Find din næste cykelrejse på Azorerne HER

Find din næste MTB rejse på Azorerne HER

Find din næste vandreferie på Azorerne HER

Find din næste seniorrejse på Azorerne HER

Seniorrejse Azorerne 11.

Grækenland

Liv, latter og lethed

- vi elsker den Italienske kultur!

Fantastisk mad, betagende natur, spændende kultur, flere tusinde år gammel historie og en særdeles elskværdig befolkning er blot noget af det du oplever på en rejse til det fantastiske støvleland.

Find din næste vandreferie i Grækenland HER

Rhodos Seniorreje Havn

Italien

Liv, latter og lethed

- vi elsker den Italienske kultur!

Fantastisk mad, betagende natur, spændende kultur, flere tusinde år gammel historie og en særdeles elskværdig befolkning er blot noget af det du oplever på en rejse til det fantastiske støvleland.

Find din næste cykelrejse i Italien HER

Find din næste vandreferie i Italien HER

 

Assisi Umbrien Cykelferie

Danmark

Ferie på to hjul i Danmark

Smukke landskaber, overvindelige bakker og et godt tråd i pedalerne. Cykelrejser i Danmark er populære som aldrig før. Det danske land byder nemlig på et hav af cykelveje, der er oplagte for glade cykelentusiaster.
Vi hjælper med at arrangere din cykelrejse, så du får oplevet de smukkeste områder af Danmark. Sammen med andre motionsglade cyklister triller du ad de danske landeveje, og med masser af kilometer i benene får du set det danske landskab fra to hjul.

Se alle vores cykelrejser i Danmark HER

Danmark Rundt Cykelferie

Frankrig

Skønt rejsemål med mange muligheder

Drømmer du om den populære cykelrejse fra Danmark til Paris, eller vil du Alperne og prøve kræfter med et af verdens hårdeste endagsløb for cykelmotionister ?

Med en mangeårige erfaring samt brede stab af kaptajner, guider og serviceteams, tilbyder vi cykelrejser der er veltilrettelagte og planlagte med fokus på selv de mindste detaljer. Vi overlader ikke noget til tilfældighederne og står altid klar med gode råd og vejledning hvis man har brug for det.

Se vores cykelrejser til og i Frankrig HER

Sverige & Norge

7 dages etapetur

Dramatiske fjelde, uendelige vildmarker og smuk skærgårdsidyl - på denne cykelrejse er I omgivet af uspoleret natur, øde landskaber og unikke dyrelyde.

Med en kaptajn i spidsen samt et uundværligt serviceteam sætter, I kursen mod Nord, hvor der venter 7 flotte dage på inden cyklen, inden I i samlet flok når frem til jeres mål i Oslo.

Med 1095 kilometer fordelt på 7 etaper, en holdkaptajn og et serviceteam, er denne cykelrejse et genialt alternativ til Paris. Det sociale fællesskab og en uvurderlig 'team spirit' vægter lige så højt som cyklingen og du kan derfor godt glæde dig til en uforglemmelig oplevelse. 

Se vores cykelrejse til Oslo HER

Vandalorum 3508202 1920

Spanien

Sol, sommer - året rundt

Spanien er indbegrebet af ferie og uanset om du befinder dig på fastlandet eller på en af af de smukke øer, vil du opleve den ægte spanske stemning helt tæt på.

Find din næste cykelrejse til Spanien HER

Find din næste vandreferie i Spanien HER

 

Hasselnøddebjergene Priorat Cykelferie