facebook share

Cykelrejser i Danmark

Oplev vores dejlige danske land på 2 hjul

- Cykelferie i Danmark kan bare noget!

Smukke landskaber, overvindelige bakker og et godt tråd i pedalerne. Cykelrejser i Danmark er populære som aldrig før. Det danske land byder nemlig på et hav af cykelveje, der er oplagte for glade cykelentusiaster.

Det kan godt være at vi ikke har bjerge, men til gengæld har vi masser af idyllisk landskab, betagende skove og ikke mindst de smukkeste kystruter, hvor vi med havets brusen i ørerne og vind i hjelmen, suser afsted og nyder de smukke landskaber.

Dertil er betryggende og sikkert at cykle på de danske cykelruter og vi kører fortrinsvist på mindre veje med minimal trafik, specielt anlagte cykelveje, cykelstier og nedlagte jernbanespor.

Uforglemmelig social oplevelse

At cykle rundt i Danmark handler ikke kun om at træde i pedalerne, men i lige så høj grad om et fantastisk socialt fællesskab på det enkelte hold. Uanset om du tilmelder dig sammen med en kammerat, din veninde eller på egen hånd, så venter der en stor social oplevelse, som skaber nye venskaber på kryds og tværs.

Hvem kan deltage?

Har du en racercykel, så er du allerede godt på vej og nu skal du blot finde den tur du kunne tænke dig at komme med på. 

Det er svært at angive en gennemsnitshastighed da det afhænger af adskillige faktorer, men hvis du kan holde en fart ca. 25 km/t ud af lige landevej (bemærk det er ikke gennemsnitshastighed) så kan du sagtens være med på vores ture.

Vi kører i samlet flok og der er ingen der efterlades på ruten.

Alle mand ud - alle mand hjem!

Holdkaptajn/cykelguide og servicebil

Vores cykelrejser ledsages altid af en holdkaptajn/cykelguide, som har god erfaring med at få rytterne sikkert rundt på etaperne.

Dertil er der på ture hvor der skal fragtes bagage imellem hotellerne en servicebil med et uundværligt serviceteam tilknyttet.

Se vores cykelrejser i Danmark HER

 

Danmark Rundt

Danmarks hyggeligste cykeltur

- 1000 kilometer fordelt på 7 etaper. 

Touren er for den almindelige cykelmotionist som har lyst til en tur rundt i vores dejlige Danske land.

Det danske landskab er smukt og idyllisk og især i august, hvor de farvestrålende markblomster står i fuldt flor langs vejkanten, fuglene synger på det højeste og der er god varme i luften.

Ruten byder på kørsel igennem smukke marklandskaber på Fyn, den flade landevej på Lolland, langs Strandvejen med de imponerende rigmandsvillaer og den smukke kystrute på Nordsjælland. Vi skal med Molslinjen til Århus, hvorfra vi fortsætter turen rundt i de alsidige jyske landskaber, inden vi kommer retur til vores udgangspunkt.

Læs mere om cykelrejsen Danmark Rundt HER

Danmark Rundt Cykelferie

Jylland Rundt på 7 dage

Jylland Rundt - langs kysten

Ca. 1170 kilometer fordelt på 7 etaper

Med havets brusen i ørerne suser vi afsted langs vestkystruten, hvor marsken, klitterne og den danske hede venter. Viderer nordpå fortsætter vi igennem store grønne skove og nationalparker, forbi smukke søer og med ophold i livlige badebyer. Vi når til toppen af Danmark og kører retur via Østkysten, som alt andet lige er betydelig mere kuperet end den vestlige del af ruten. Her følger flere af de østjyske fjorde - ofte med kørsel næsten i vandkanten, ligesom ruterne byder på naturskønne kilometer på nedlagte jernbanespor.

Cykelrejsen starter og slutter i Vejle og måske vil det være oplagt at afslutte turen med en sjov bakkespurt på en af Danmarks stejleste bakker:)

Læs mere om Jylland Rundt HER

67712850 10157648158984548 6346122605736493056 N

Stjernetur på Fyn og øerne

Skøn natur, frisk luft og hyggeligt fællesskab

Fyn er Fin - og besidder uden tvivl noget af Danmarks smukkeste natur!

Med udgangspunkt fra fra det centrale Svendborg, venter der 5 dages cykelture i det Sydfynske. Overalt er der mindre veje væk fra landevejens trafik og langs kysten er der en enestående udsigt over det smukke øhav.
Vi skal en tur til eventyrlige Ærø - en af Danmarks mindste ø-kommuner og vi skal rundt på Langeland, som med sine små skæve bindingsværkshuse, smukke udsigtspunkter og hyggelige landsbyer med gadekær, er en sand fryd for øjet.
Midt i den Sydfynske idyl finder vi også Danmarks svar på alperne, nemlig Svanninge Bakker og vi begiver os til Midtfyn, hvor der venter kørsel i smukke marklandskaber med minimal trafik.

Læs mere om Stjerneturen på Fyn HER

Fyn 1080499 1920

2 dages cykeltur til Skagen

En klassiker 

Skal formen testes eller er vil du blot på en hyggelig weekendtur i vores dejlige danske land, så er cykelturen til Skagen lige noget for dig.

Turen starter i Vejle (gratis parkering) og forude venter 2 dage på cyklen og ca. 330 km inden vi ankommer til vores mål - Skagen!

Undervejs overnatter vi på Comwell i Rebild Bakker.

Forlæng dit ophold i Skagen, eller tage med bussen retur til Vejle.

Læs mere om turen til Skagen HER

Lighthouse 5606162 1920

Rundtur til Skagen - 4 dage

Vi skal en tur til toppen af Danmark - og retur igen

675 hyggelige kilometer fordelt på 4 flotte etaper. 

Touren er for den almindelige cykelmotionist som har lyst til en forlænget weekend på sin cykel sammen med andre cykelmotionister og livsnydere.

Med afgang fra går ruten via Rebild, hvor vi har første overnatning på Comwell inden vi fortsætter til Toppen af Danmark - Skagen. Herfra sætter vi kurs mod Mariager, inden vi vender retur til Vejle med 675 kilometer i benene og en hyggelige cykelrejse i bagagen.

Læs mere om touren til til Skagen HER

Paris Cykelrejse 2