facebook share

Cykelferie i Danmark

Ferie på to hjul i Danmark

Smukke landskaber, overvindelige bakker og et godt tråd i pedalerne. Cykelferier i Danmark er populære som aldrig før. Det danske land byder nemlig på et hav af cykelveje, der er oplagte for glade cykelentusiaster.
Vi hjælper med at arrangere din cykelferie, så du får oplevet de smukkeste områder af Danmark. Sammen med andre motionsglade cyklister triller du ad de danske landeveje, og med masser af kilometer i benene får du set det danske landskab fra to hjul.

Uforglemmelig social oplevelse

Det handler ikke kun om at træde i pedalerne, men i lige så høj grad om et fantastisk socialt fællesskab på det enkelte hold. Uanset om du tilmelder dig sammen med en kammerat, din veninde eller på egen hånd, så venter der en stor social oplevelse, som skaber nye venskaber på kryds og tværs.

Hvem kan deltage?

Alle der har en racercykel og som elsker at

Har du en racercykel, så er du allerede godt på vej og nu skal du blot finde den tur du kunne tænke dig at komme med på. 

Det er svært at angive en gennemsnitshastighed da det afhænger af adskillige faktorer, men hvis du kan holde en ca. fart på 25 km/t ud af lige landevej (bemærk det er ikke gennemsnitshastighed) så kan du sagtens være med på vores ture.

Vi kører i samlet flok og der er ingen der efterlades på ruten.

Alle mand ud - alle mand hjem!

Alt er arrangeret

Glæd dig til en tur, hvor vi sørger for alt det praktiske, imens du cykler og nyder de skønne omgivelser og sociale fællesskab med dine holdkammerater.

Vi sørger for overnatning på gode hoteller og kroer, som sørger for lækker forplejning og afslappende og omgivelser, så vores gæster er friske og klar til en ny dag på cyklerne.

Med holdkaptajn/cykelguide og servicebil

Vores etapeture ledsages altid af en holdkaptajn/cykelguide, som har god erfaring med at få rytterne sikkert rundt på etaperne.

På de ture hvor der skal fragtes bagage imellem hotellerne, er der ligeledes en servicebil med et uundværligt serviceteam tilknyttet.

Se alle vores cykelrejser i Danmark nedenfor

Danmark Rundt

Danmark hyggeligste cykeltur

- 1000 kilometer fordelt på 7 etaper. 

Touren er for den almindelige cykelmotionist som har lyst til en tur rundt i vores dejlige Danske land.

Det danske landskab er smukt og idyllisk og især i august, hvor de farvestrålende markblomster står i fuldt flor langs vejkanten, fuglene synger på det højeste og der er god varme i luften.

Ruten byder på kørsel igennem smukke marklandskaber på Fyn, den flade landevej på Lolland, langs Strandvejen med de imponerende rigmandsvillaer og den smukke kystrute på Nordsjælland. Vi skal med Molslinjen til Århus, hvorfra vi fortsætter turen rundt i de alsidige jyske landskaber, inden vi kommer retur til vores udgangspunkt.

Læs mere om Danmark Rundt HER

Danmark Rundt Cykelferie

Jylland Rundt på 7 dage

Jylland Rundt - langs kysten

Ca. 1170 kilometer fordelt på 7 etaper

Med havets brusen i ørerne suser vi afsted langs vestkystruten, hvor marsken, klitterne og den danske hede venter. Viderer nordpå fortsætter vi igennem store grønne skove og nationalparker, forbi smukke søer og med ophold i livlige badebyer. Vi når til toppen af Danmark og kører retur via Østkysten, som alt andet lige er betydelig mere kuperet end den vestlige del af ruten. Her følger flere af de østjyske fjorde - ofte med kørsel næsten i vandkanten, ligesom ruterne byder på naturskønne kilometer på nedlagte jernbanespor.

Touren starter og slutter i Vejle og måske vil det være oplagt at afslutte turen med en sjov bakkespurt på en af Danmarks stejleste bakker:)

Læs mere om Jylland Rundt HER

67712850 10157648158984548 6346122605736493056 N

Stjernetur på Fyn og øerne

Skøn natur, frisk luft og hyggeligt fællesskab

Fyn er Fin - og besidder uden tvivl noget af Danmarks smukkeste natur!

Med udgangspunkt fra fra det centrale Svendborg, venter der 5 dages cykelture i det Sydfynske. Overalt er der mindre veje væk fra landevejens trafik og langs kysten er der en enestående udsigt over det smukke øhav.
Vi skal en tur til eventyrlige Ærø - en af Danmarks mindste ø-kommuner og vi skal rundt på Langeland, som med sine små skæve bindingsværkshuse, smukke udsigtspunkter og hyggelige landsbyer med gadekær, er en sand fryd for øjet.
Midt i den Sydfynske idyl finder vi også Danmarks svar på alperne, nemlig Svanninge Bakker og vi begiver os til Midtfyn, hvor der venter kørsel i smukke marklandskaber med minimal trafik.

Læs mere om Stjerneturen HER

Fyn 1080499 1920

2 dages cykeltur til Skagen

En klassiker 

Skal formen testes eller er vil du blot på en hyggelig weekendtur i vores dejlige danske land, så er cykelturen til Skagen lige noget for dig.

Turen starter i Vejle (gratis parkering) og forude venter 2 dage på cyklen og ca. 330 km inden vi ankommer til vores mål - Skagen!

Undervejs overnatter vi på Comwell i Rebild Bakker.

Forlæng dit ophold i Skagen, eller tage med bussen retur til Vejle.

Læs mere om turen til Skagen HER

Lighthouse 5606162 1920

Rundtur til Skagen - 4 dage

Vi skal en tur til toppen af Danmark - og retur igen

675 hyggelige kilometer fordelt på 4 flotte etaper. 

Touren er for den almindelige cykelmotionist som har lyst til en forlænget weekend på sin cykel sammen med andre cykelmotionister og livsnydere.

Med afgang fra går ruten via Rebild, hvor vi har første overnatning på Comwell inden vi fortsætter til Toppen af Danmark - Skagen. Herfra sætter vi kurs mod Mariager, inden vi vender retur til Vejle med 675 kilometer i benene og en hyggelige cykeltour i bagagen.

Læs mere om Rundtur til Skagen HER

Cykeltur Danmark Racercykel

Se alle cykelrejser i Danmark her

Racer Icon

Hyggelig cykelferie på Sydfyn & Øerne - 5 dage

Danmark Rundt Med Papuga Tours
Ledige pladser
Racer Icon

Hyggelig cykelferie på Sydfyn & Øerne - 5 dage

Smukke landskaber, ægte idyl, badestrande og kulinariske oplevelser - det Sydfynske øhav er ideelt til ferie på 2 hjul. Med udgangspunkt fra Svendborg har vi 5 alsidige cykelture, som byder på kørsel i både fladt, kuperet og naturrigt terræn og med Etaper på imellem 65 og 99 km kan de fleste være med.
Racer Icon

Hyggelig cykeltur til Skagen - 2 dage

Danmark Rundt Med Papuga Tours
Ledige pladser
Racer Icon

Hyggelig cykeltur til Skagen - 2 dage

2-dages cykeltur til toppen af Danmark. Brug det som en træningsweekend eller bare en hyggelig cykeltur. 330 hyggelige kilometer med overnatning på Comwell, holdkaptajn, serviceteam og fuld forplejning.
Racer Icon

Rundtur til Skagen - 4 dage

Cykeltur Danmark Racercykel
Ledige pladser
Racer Icon

Rundtur til Skagen - 4 dage

Hyggelig cykeltur fra Vejle til Skagen t/r. 675 kilometer fordelt på 4 alsidige etaper med ophold i Rebilds, Skagen og Mariager. Med holdkaptajn, serviceteam og fuld forplejning.
Racer Icon

Jylland Rundt - langs kysten

Paris Cykelrejse 2
Ledige pladser
Racer Icon

Jylland Rundt - langs kysten

Jylland Rundt langs kysten - 7 dage! Glæd dig til 1150 kilometer langs kysten og igennem i Jyllands smukke, vilde og eventyrlige natur. Samme koncept som Paris, med fælles træning, hyggeligt fællesskab, holdkaptajn og følgebil.
Racer Icon

Danmark Rundt på cykel

Danmark Rundt Cykelferie4
Ledige pladser
Racer Icon

Danmark Rundt på cykel

7 dages cykeltur rundt i vores dejlige danske land. Overnatning på hoteller og kroer, servicebil med fantastisk serviceteam, fuld forplejning, mulighed for fælles træning i løbet af foråret. Ingen krav om velgørenhedsarbejde eller indsamling af sponsorater. Hold fra Jylland og Sjælland

Færdigpakket cykelferie i Danmark

Tag med Papuga på cykel rundt i det danske landskab – det er ideelt til cykelferie! Vi tilbyder forskellige cykelferier i Danmark, hvor du vil opleve egne, som du aldrig har set dem før. Selvom Danmark er et lille land, og de fleste mener, de har set det meste, så byder en cykelferie i Danmark på noget andet. Vi cykler ad ruter et langt fra alfarvej, og vi kommer gennem smukke landskaber, mange ikke vidste eksisterede. Måske har vi ingen har høje bjerge, men vi har smukke og dramatiske kystlandskaber, skove med den dybe ro og vidtstrakte hedelandskaber. Kom med og lad os gi' den en uforglemmelig cykelferie.

Oplev cykelferier i Danmark, du aldrig glemmer

Har du trang til at tage på et spændende eventyr, som du sent vil glemme? Drømmer du om at opleve Danmark på tæt hold og udforske smukke lokale steder, som du ikke anede lå på landkortet? Så se at få pakket rygsækken, pump luft i cykeldækket og spring op på jernhesten.

Foran dig har du hundredvis af kilometer, der byder på naturskønne områder og medgørlige bakker. Oplev alle de bedste og smukkeste sider af Danmark på to hjul og lad dig forelske i den danske naturs diversitet, som byder på alt lige fra lange kystlinjer så langt øjet rækker til frodige og mosgrønne skove.

De danske landeveje og cykelruter giver de bedste betingelser for entusiastiske cykelmygge, hvad end du foretrækker et overvejende fladt eller bakket terræn. Og vores dygtige cykelguider sørger for at du oplever det bedste på din destination.

Luksus cykelferie med overnatning i Danmark

Hos Papuga Tours tilbyder vi en færdigpakket cykelferie i Danmark, hvor vi har sammensat alt det bedste til dig.

Vi garanterer, at du vil få en på opleveren med en luksus cykelferie, hvor vi også sørger for at booke overnatningen til din tur. På den måde skal du kun fokusere på én ting undervejs - at nyde den skønne danske natur.

Lad Danmarks skjule naturskatte overraske dig

Vi hjælper dig med at sammensætte din cykelrejse, så du udelukkende får Danmarks skjulte perler at se undervejs. Cykelrejser i Danmark er kommet for at blive og er en oplagt ferieform til dig, som elsker at være aktiv eller til dig, som ønsker at drage på nye og spændende eventyr.