facebook share

Cykelrejser i Frankrig

Cykelløb, legendariske stigninger, berømte vindistrikter og stilfærdige småveje i betagende natur -  Frankrig er et oplagt rejsemål for rejsende som vil være aktive på deres ferie.

Storbyferie

Tager du med på cykelrejsen fra Danmark til Paris, kan du med fordel forlænge dit ophold i byernes by Paris - Europas mes romantiske hovedstad der samtidig byder på et væld af verdenskendte seværdigheder.

Foruden oplevelser i blandt andet Eiffeltårnet, Notre Dame, Triumfbuerne, det verdenskendte Louvre mm, inviterer byernes by til lange gåture langs Seinen, hyggelige cafébesøg og ikke mindst en tur op til det romantiske Montmartre-kvarter, hvorfra der er en forrygende udsigt udover Paris.

De franske Alper

Frisk luft, betagende bjergbyer og pragtfulde alpetoppe - de Franske alper indbyder i dén grad til aktiv ferie i de lune forårs- og sommermåneder.

Vi elsker de snefyldte Alper, men de er mindst lige så pragtfulde når de grønne landskaber indbyder til at blive udforsket til fods eller på cykel.

Vil du udforske Alperne på to hjul har du rig mulighed for det på enten vores cykelrejse fra Danmark til Barcelona eller på vores løbsrejse La Marmotte

Verdensberømt køkken og velsmagende vine

Det franske køkken er med sine mange specialiteter verdenskendt og fuldendes i med lækre vine produceret på en bred vifte af druesorter fra forskellige vinregioner. Begge dele er noget vi nyder godt af på vores rejser i Frankrig.

Nye destinationer på vej

Vi har et godt øje til Frankrig og arbejder hele tiden på at udvide vores sortiment af rejser.

Nyheder vil blive annonceret løbende, så hold godt øje med hjemmesiden.

Se vores cykelrejser i Frankrig HER

Fed udfordring og en stor social oplevelse

Vil du med til Paris - på cykel ?

Vi har 20 års erfaring med at sende egne og lukkede hold afsted til Paris og vi ved hvad der skal til for at skabe en unik og vellykket cykelrejse fra Danmark til Paris.

1200 kilometer fordelt på 7 eller 8 etaper lyder af meget og det er det også, men med en god træningsindsats, en stærk vilje, og lysten til at sætte sig i sadlen med Champs-Élysées som mål, er du godt på vej.

Vores koncept er simpelt 'Vi Cykler Sammen' - det handler ikke om at komme først, men om at komme sikkert i mål i samlet flok.

Prisen er den du ser på rejsen og du skal ikke lave velgørende arbejde eller komme med sponsorater. Du skal bare sørge for at komme i form, så sørger vi for resten.

Med hold geografisk fordelt i hele landet, er der er også et hold tæt på dig.

GLÆD dig til en uforglemmelig oplevelse!

Læs mere om cykelrejsen til Paris HER

8

La Marmotte 2021

Fed oplevelse med legendariske stigninger

Køb en færdig pakke med alt inkluderet, eller vælg de produkter du mangler for, at gøre din oplevelse komplet.

Med et stærkt serviceteam spidsen, hjælper vi med forberedelser og træning, hvad har du brug for af udstyr, uddybende beskrivelse af ruten og information om hvad du skal være opmærksom på under løbet. Med vores depotservice skal du ikke tænke på forplejning og vi opbevarer dine depotposer med ekstra tøj, så du hele tiden er optimalt klædt på undervejs.

174 kilometer / på 174 kilometer og 4 legendariske stigninger med afslutning på Alpe d’Huez, der med sine 21 hårnåslesving og en gennemsnitsstigning på 8,5% i dén grad er en hård nyser inden du suser over målstregen på toppen.

Er du klar? Vi er!

Læs mere om cykelrejsen til La Marmotte HER

 

36808742 10156682336314548 503878966096953344 N