facebook share

Rejser til Portugal

Portugal

Portugal – Sydeuropas port mod Atlanterhavet er en republik på Den Iberiske Halvø, men består også af de smukke øgrupper - Azorerne og Madeira.

Sol, sommer og mildt klima

Portugals majestætiske bjerge møder Atlanterhavet på en breddegrad, som tilbyder mildt klima året rundt tilbyder en unik kombination af frodigt bjergliv, betagende natur og skønne sandstrande.

Lækker mad og udsøgte vine

Det portugisiske køkken er et af de mest velsmagende i verden og er kendt for små lokale ingredienser og specialiteter.

Azorerne

- smukkere end et postkort!
1500 kilometer ud for Portugals kyst - midt i Atlanterhavet, ligger Ø-gruppen Azorerne, der flere gange har været kåret til den smukkeste og mest besøgsværdige ø-gruppe i Europa. Den alsidige og unikke natur kan tage pusten fra enhver og uanset om du tager med på en cykelferie på MTB eller racercykel, vandreferie eller på en seniorrejse hvor udflugterne foregår i bus, er du hele tiden omringet af frodig natur, smukke bakkedale, turkisblå hav, barske kystlinjer, dybe vulkankrater, Ildsøer, varme kilder og meget mere.

Læs mere om MTB rejsen HER

Læs mere om cykelrejsen på racercykel HER 

Læs mere om cykelrejsen på ravelcykel HER

Læs mere om vandreferien HER

Læs mere om seniorrejsen HER

 

Azorerne Vandreferie5

Madeira

Madeira er med sine storslåede naturscenerier og vidunderlige blomsterpragt, et slaraffenland for naturelskere. Vi skal vandre i bjergene, hvor snesevis af blomster arter som oregano, eukalyptus, vinmarker og frugtplantager udgør et grøn hav af duftende planter på bjergsiderne og i dalene mellem de imponerende bjerge og vi skal naturligvis også udforske øens mangfoldige natur langs de berømte levadaer – på dansk vandløb – der snor sig igennem den fortryllende natur.

Læs mere om vandreferien HER

Læs mere om seniorrejsen HER

Seniorrejse Madeira View.