facebook share

Cykelferie i Spanien - på racercykel

Vil du se og opleve Spanien på en ny måde, hvorfor så ikke gøre det på cykelferie, hvor der både er fokus på det sociale fællesskab og veltilrettelagte cykeltur?

På en cykelrejse til Spanien, oplever du kulturen helt tæt på. Vores danske cykelguider tager dig med rundt i det flotte landskab med blå himmel, mildt klima og du får mulighed for at stoppe op og nyde naturen helt tæt på. Det giver dig samtidig mulighed for, at snakke med lokale og se steder, som mange ikke kender til. Imens får du frisk luft og god motion med dem, som du holder af og sammen andre motionsryttere som elsker at være aktive på deres ferie.

Bredt udvalg af rejser til Spanien

Spanien er en fantastisk cykeldestination og uanset om du befinder dig i det Nordlige Spanien, på øerne eller på det sydlige fastland, så er her unikke cykelruter med gode vejforhold. 

Alle vores destinationer er veletablerede, med cykelruter der er testet, vores cykelguider kender områderne og ved hvor de gode lokale caféer ligger og hotellerne ved hvad vi har brig for i forhold til indkvartering, mad og gode cykelforhold.

Flere cykelniveauer

Vi rejser alle med forskellige forudsætninger og formål og det gælder også når vi rejser på cykelferie. Vi gør derfor meget ud af, at finde destinationer hvor vi kan tilbyde flere forskellige niveauer på den samme cykelrejse - og det betyder, at rejser man som par, kan man cykle på hvert sit niveau om dagen og stadig hygge sig og holde ferie sammen.

På den enkelte rejse fremgår det i beskrivelsen hvilke niveauer der køres med.

Hvis du er i tvivl om niveauet, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Cykelferie med fokus på det sociale

Fælles for alle vores cykelrejser er, at vi har stor fokus på det sociale fællesskab. Vi cykler, vi hygger os og vi har det sjovt. Der er plads til kaffestop, vi nyder udsigter og vi afslutter dagen med en kold forfriskning.

Vi tør godt stå ved, at vi kører efter den kolde forfriskning ved poolen når vi rammer den sidste bakketop :)

Færdig pakkerejse

Vores cykelrejser arrangeres som pakkerejser med fly, transfer, hotel, halvpension eller all inclusive og guidede cykelture med danske cykelguider.

Vi har et bredt netværk af gode samarbejdspartnere på alle destinationer og du kan altid leje gode cykler igennem os. 

Hvis du vil have din egen cykel med er det også muligt i det omfang der er plads på flyet.

Oplev Spanien på en helt ny måde – tag på cykelferie med Papuga Tours.

Find din næste cykelrejse HER

Cykelferie på Mallorca

Mallorca - Europa's cykelparadis

Vores cykelferie på Mallorca er populære og det ved vi fordi vores gæster kommer tilbage år efter år.

Med 4 forskellige cykelniveauer hver dag, kan alle være og hvad enten du er nybegynder eller øvet, så har du være med. 

Konceptet hedder Vi Cykler Sammen og vores danske cykelguider sørger for, at alle kommer hele vejen med rundt. Det handler ikke om at komme først, men med!

Vi ligger stor vægt på det sociale fællesskab og det er vigtigt for os, at vores gæster får  hyggelig og oplevelsesrig cykelferie.

Rejsen arrangeres som en pakkerejse med direkte fly fra Billund, Aalborg og Kastrup, transfer, hotel, halv pension eller all inclusive og danske cykelguider på alle 4 niveauer. 

Du skal bare bestille, pakke din kuffert og glæde dig til en hyggelig cykelferie.

Læs mere om cykelferien til Mallorca i efteråret 2021 HER

Læs mere om cykelferien til Mallorca i foråret 2022 HER

Mallorca Cykelrejse Racercykel1 (1)

Eksklusiv cykelferie på Mallorca (Ophold på Finca)

Eksklusiv cykelferie i rolige omgivelser

På denne cykelferie bor vi på en ægte mallorcansk finca, beliggende ved foden af den berømte Serra de Tramuntana. Her er du garanteret en uges ferie med fred og idyl kombineret med flotte cykelture og hyggeligt selskab. 

'Vores' finca - Monnáber Vell, ligger landlig placeret i sin egen dal og med en betagende  udsigt ud over smukke olivenlunde. 

Her er store rummelige og velindrettede værelser og juniorsuiter, en fantastisk have med en indbydende swimmingpool, spa afdeling, fokus på lækker mad lavet af gode råvarer (meget af det hjemmedyrket) og gode cykelfaciliteter - kort sagt, så er rammerne på plads for at du kan få en ferie ud over det sædvanlige!

Læs mere om cykelferien HER

Finca Pool Cykelferie Papuga

Calpe - Sydspanien

Perfekt alternativ til Mallorca

Calpe er beliggende på Costa Blanca, blot 1 times kørsel fra Alicante og er med sit solrige vejr og varieret cykelterræn, en oplagt destination til cykelferie.

Flere niveauer hver dag

2 niveauer hver dag

Her er overkommelige bjerge for motionsrytteren og et utal af fede muligheder for dem som gerne vil ud på lange op- og nedkørsler.

Trafikken er minimal og som det er tilfældet på Mallorca, bliver der også i Sydspanien taget hensyn til cyklisterne. 

Læs mere om cykelferien i Calpe HER

Costa Blanca Cykelrejse Mountains

Costa del Sol

Mere end bare sol og badeferie

Med 320 solskinsdage om året samt et spændende og varieret landskab, er Costa del Sol oplagt til din cykelferie på racercykel.

Den spanske solkyst byder nemlig på udfordrende bjergruter, smukke landskaber, interessante bjergbyer og med mulighed for pit stop på små caféer, er rammerne for en hyggelig cykelferie på plads.

Vores udgangspunkt er et lækkert 4* hotel, beliggende i den verdensberømte hvide by, Mijas, der har vundet flere priser for sit smukke udseende og den formidable udsigt. Byen ligger godt oppe i terrænet, så vi ikke starter dagen med, at køre voldsomt opad.

Daglige cykelture med dansk cykelguide

Cykelugen byder på 6 cykelture i det spanske landskab og vores danske cykelguide tager dig med rundt så på alsidige ture, så du oplever smukke udsigter med med alt fra sneklædte bjerge ved Sierra Nevada til ørkenlignende områder omkring Almeria.

Læs mere om cykelferien på Costa del Sol HER

59710622 10157415087139548 5613116888268668928 N

Gran Canaria

Cykelrejse under varme himmelstrøg

Med perfekte temperaturer og forhold er Gran Canaria en fantastisk destination for alle med lyst til at cykle - dette lige fra begyndere til det de mere sportslige ryttere og erfarne professionelle.

Regeringen har igennem de seneste år lagt vægt på at genopbygge cykelveje, åbne nye tunneler og forbedre trafiksystemerne og du vil derfor opleve at det er en sand fornøjelse at cykle rundt på den skønne solrige ø.

Med ruter på imellem 70 - 100 kilometer og to niveauer hver dag, henvender denne cykelrejse sig til de fleste motionsryttere.

Læs mere om cykelferien på Gran Canaria  HER

Palma 2835218 1920

Hasselnøddebjergene

Cykelferie i et af verdens bedste vinområder

Er du på udkig efter en helt unik cykelferie så er den lige her !

Hasselnøddebjergene ligger en times kørsel sydfor Barcelona og minder med det milde klima, gode vejforhold og flotte cykel cykelruter utrolig meget om Mallorca. 

Vi bor på et lille hyggeligt villahotel med 8 rummelige værelser og med en beliggenhed midt i naturen, med en fantastisk udsigt over søen, bjergene og Middelhavet, kan I godt glæde jer til en unik oplevelse.

Og fik vi sagt at der med til hotellet er en privat jacuzzi og en nyetableret pool ?

Rammerne er altså i orden for at du får en helt fantastisk cykelferie.

Læs mere om cykelferien i Hasselnøddebjergene HER

Hasselnøddebjergene Barcelona Cykelferie6

Fra Danmark til Barcelona - på cykel

Den ultimative udfordring på 2 hjul

2500 kilometer / 15 etaper / 23000 hm - lyder det som en fed udfordring, så skal du helt sikkert læse videre!

Vi har kørt touren før og det er en super fed tur, hvor kombinationen af kørsel på flade landeveje, op ad legendariske stigninger, igennem smukke vinmarker og via kysten sikrer, at ikke to dage er ens. 

Med hoteller der er forhåndsbooket, ruter der er testet, en holdkaptajn i spidsen og et uundværligt serviceteam, er rammerne skabt!
Du skal blot sørge for at komme i form og glæde dig til en uforglemmelig oplevelse.

Vi tør godt love at det er en VILD fornemmelse og med følelserne udenpå cykeltøjet kører op opløbsstrækningen i Barcelona og kan se jeres mål - Christoper Columbus monumentet i horisonten.

I 2022 opretter vi to hold - ét fra Sjælland og ét fra Jylland & Fyn.

Læs mere om touren til Barcelona HER

IMG 20180922 110322
Racer Icon

Cykelferie på Mallorca Forår 2022

Astoria Playa Cykelferie Mallorca5
Ledige pladser
Racer Icon

Cykelferie på Mallorca Forår 2022

Påskeferie på Mallorca. Cykelferie med ophold på Hotel Astoria Playa Only Adults - nr. 1 på Trip Advisor. Lækkert hotel i rolige omgivelser og med fokus på lækker og varieret mad. hyggelig Du kan frit vælge imellem 4 forskellige cykelniveauer hver dag - alle med danske guider som tager dig med på nogle fantastiske cykelture i Mallorca's dejlige landskab.
Racer Icon

Cykelferie på Mallorca Forår 2022

20150503 120501
Ledige pladser
Racer Icon

Cykelferie på Mallorca Forår 2022

Lækkert All inclusive resort - Hotel Eden Lago 4* Hyggelig cykelferie med både cykling og det sociale i højsæde. Med udgangspunkt fra Alcudia og med 4 forskellige niveauer hver dag kan alle være med. Pakkerejse med direkte fly fra Aalborg, Billund og Kastrup, 7 nætter på lækkert 4* hotel med all inklusive og cykelpakke inkluderet.
Racer Icon

Cykelferie på Mallorca Forår 2022

Mallorca Cykelferie Racercykel8
Ledige pladser
Racer Icon

Cykelferie på Mallorca Forår 2022

Cykelferie med ophold på Hotel Astoria Playa Only Adults - nr. 1 på Trip Advisor. Lækkert hotel i rolige omgivelser og med fokus på lækker og varieret mad. hyggelig Du kan frit vælge imellem 4 forskellige cykelniveauer hver dag - alle med danske guider som tager dig med på nogle fantastiske cykelture i Mallorca's dejlige landskab.
Racer Icon

Cykelferie på Mallorca Forår 2022

Sa Calobra
Ledige pladser
Racer Icon

Cykelferie på Mallorca Forår 2022

Lækkert All inclusive resort - Hotel Eden Lago 4* Hyggelig cykelferie med både cykling og det sociale i højsæde. Med udgangspunkt fra Alcudia og med 4 forskellige niveauer hver dag kan alle være med. Pakkerejse med direkte fly fra Aalborg, Billund og Kastrup, 7 nætter på lækkert 4* hotel med all inklusive og cykelpakke inkluderet.
Racer Icon

Cykelferie på Mallorca Forår 2022

Astoria Playa Cykelferie Mallorca7
Ledige pladser
Racer Icon

Cykelferie på Mallorca Forår 2022

Cykelferie med ophold på Hotel Astoria Playa Only Adults - nr. 1 på Trip Advisor. Lækkert hotel i rolige omgivelser og med fokus på lækker og varieret mad. hyggelig Du kan frit vælge imellem 4 forskellige cykelniveauer hver dag - alle med danske guider som tager dig med på nogle fantastiske cykelture i Mallorca's dejlige landskab.
Racer Icon

Cykelferie på Mallorca Forår 2022

Mallorca Seniorrejse10
Ledige pladser
Racer Icon

Cykelferie på Mallorca Forår 2022

Lækkert All inclusive resort - Hotel Eden Lago 4* Hyggelig cykelferie med både cykling og det sociale i højsæde. Med udgangspunkt fra Alcudia og med 4 forskellige niveauer hver dag kan alle være med. Pakkerejse med direkte fly fra Aalborg, Billund og Kastrup, 7 nætter på lækkert 4* hotel med all inklusive og cykelpakke inkluderet.
Racer Icon

Cykelferie på Mallorca Forår 2022

Mallorca Cykelferie Racercykel6
Ledige pladser
Racer Icon

Cykelferie på Mallorca Forår 2022

Cykelferie med ophold på Hotel Astoria Playa Only Adults - nr. 1 på Trip Advisor. Lækkert hotel i rolige omgivelser og med fokus på lækker og varieret mad. hyggelig Du kan frit vælge imellem 4 forskellige cykelniveauer hver dag - alle med danske guider som tager dig med på nogle fantastiske cykelture i Mallorca's dejlige landskab.
Racer Icon

Cykelferie i Calpe med 2 forskellige niveauer

Ledige pladser
Racer Icon

Cykelferie i Calpe med 2 forskellige niveauer

Calpe er med sit meget solrige vejr og et forrygende cykelterræn med ganske få biler, en helt fantastisk cykeldestination. Med ophold på et af Europa's bedste cykelhoteller, 2 forskellige cykelniveauer hver dag og direkte fly fra Danmark, er det i dén grad et oplagt alternativ til Mallorca.
Racer Icon

Cykelferie på Mallorca Forår 2022

Mallorca Cykelferie Racercykel5
Ledige pladser
Racer Icon

Cykelferie på Mallorca Forår 2022

Lækkert All inclusive resort - Hotel Eden Lago 4* Hyggelig cykelferie med både cykling og det sociale i højsæde. Med udgangspunkt fra Alcudia og med 4 forskellige niveauer hver dag kan alle være med. Pakkerejse med direkte fly fra Aalborg, Billund og Kastrup, 7 nætter på lækkert 4* hotel med all inklusive og cykelpakke inkluderet.
Racer Icon

Cykelferie på Mallorca Forår 2022

Mallorca Seniorrejse15
Ledige pladser
Racer Icon

Cykelferie på Mallorca Forår 2022

Cykelferie med ophold på Hotel Astoria Playa Only Adults - nr. 1 på Trip Advisor. Lækkert hotel i rolige omgivelser og med fokus på lækker og varieret mad. hyggelig Du kan frit vælge imellem 4 forskellige cykelniveauer hver dag - alle med danske guider som tager dig med på nogle fantastiske cykelture i Mallorca's dejlige landskab.
Racer Icon

Cykelferie i Calpe med 2 forskellige niveauer

Costa Blanca Cykelrejse Mountains By (1)
Ledige pladser
Racer Icon

Cykelferie i Calpe med 2 forskellige niveauer

Calpe er med sit meget solrige vejr og et forrygende cykelterræn med ganske få biler, en helt fantastisk cykeldestination. Med ophold på et af Europa's bedste cykelhoteller, 2 forskellige cykelniveauer hver dag og direkte fly fra Danmark, er det i dén grad et oplagt alternativ til Mallorca.
Racer Icon

Cykelferie i Hasselnøddebjergene syd for Barcelona

Hasselnøddebjergene Papuga
Ledige pladser
Racer Icon

Cykelferie i Hasselnøddebjergene syd for Barcelona

Unik cykelferie i et af verdens bedste vinområder - Priorat! Blot én times kørsel syd for Barcelona ligger de imponerende Hasselnøddebjerge, som skjuler et varieret og fascinerende landskab, gamle traditioner, autentiske bjergbyer, ægte spansk gastronomi og ej at forglemme - prisbelønnede vine! Vælg imellem 2 forskellige cykelniveauer (ærlige 25 og motionist) hver dag og 12 ruter på imellem 45 og 120 km. 14 pladser på hver afgang.
Racer Icon

Cykelferie på Mallorca Forår 2022

20150503 120501
Ledige pladser
Racer Icon

Cykelferie på Mallorca Forår 2022

Lækkert All inclusive resort - Hotel Eden Lago 4* Hyggelig cykelferie med både cykling og det sociale i højsæde. Med udgangspunkt fra Alcudia og med 4 forskellige niveauer hver dag kan alle være med. Pakkerejse med direkte fly fra Aalborg, Billund og Kastrup, 7 nætter på lækkert 4* hotel med all inklusive og cykelpakke inkluderet.
Racer Icon

Cykelferie på Mallorca Forår 2022

Mallorca Cykelrejse1
Ledige pladser
Racer Icon

Cykelferie på Mallorca Forår 2022

Cykelferie med ophold på Hotel Astoria Playa Only Adults - nr. 1 på Trip Advisor. Lækkert hotel i rolige omgivelser og med fokus på lækker og varieret mad. hyggelig Du kan frit vælge imellem 4 forskellige cykelniveauer hver dag - alle med danske guider som tager dig med på nogle fantastiske cykelture i Mallorca's dejlige landskab.
Racer Icon

Cykelferie på Costa del Sol

Costa del Solcykelferie 13
Ledige pladser
Racer Icon

Cykelferie på Costa del Sol

Mildt klima og fedt cykelterræn - Costa del Sol er meget mere end sol og badeferie! Direkte fly, lækkert hotel i den hvide by Mijas, 6 dage på cyklen, dansk cykelguide og afslapning med andre motionsrytter. GLÆD dig til en hyggelig cykelferie !
Racer Icon

Cykelferie i Hasselnøddebjergene syd for Barcelona

Vandreferie Priorat Papuga.
Ledige pladser
Racer Icon

Cykelferie i Hasselnøddebjergene syd for Barcelona

Unik cykelferie i et af verdens bedste vinområder - Priorat! Blot én times kørsel syd for Barcelona ligger de imponerende Hasselnøddebjerge, som skjuler et varieret og fascinerende landskab, gamle traditioner, autentiske bjergbyer, ægte spansk gastronomi og ej at forglemme - prisbelønnede vine! Vælg imellem 2 forskellige cykelniveauer (ærlige 25 og motionist) hver dag og 12 ruter på imellem 45 og 120 km. 14 pladser på hver afgang.
Racer Icon

Cykelferie i Hasselnøddebjergene syd for Barcelona

Hasselnøddebjergene Barcelona Cykelferie6
Ledige pladser
Racer Icon

Cykelferie i Hasselnøddebjergene syd for Barcelona

Unik cykelferie i et af verdens bedste vinområder - Priorat! Blot én times kørsel syd for Barcelona ligger de imponerende Hasselnøddebjerge, som skjuler et varieret og fascinerende landskab, gamle traditioner, autentiske bjergbyer, ægte spansk gastronomi og ej at forglemme - prisbelønnede vine! Vælg imellem 2 forskellige cykelniveauer (ærlige 25 og motionist) hver dag og 12 ruter på imellem 45 og 120 km. 14 pladser på hver afgang.
Racer Icon

Cykelferie i Hasselnøddebjergene syd for Barcelona

Siurana Vandreferie Priorat
Ledige pladser
Racer Icon

Cykelferie i Hasselnøddebjergene syd for Barcelona

Unik cykelferie i et af verdens bedste vinområder - Priorat! Blot én times kørsel syd for Barcelona ligger de imponerende Hasselnøddebjerge, som skjuler et varieret og fascinerende landskab, gamle traditioner, autentiske bjergbyer, ægte spansk gastronomi og ej at forglemme - prisbelønnede vine! Vælg imellem 2 forskellige cykelniveauer (ærlige 25 og motionist) hver dag og 12 ruter på imellem 45 og 120 km. 14 pladser på hver afgang.
Racer Icon

Cykelferie i Hasselnøddebjergene syd for Barcelona

Hasselnøddebjergene Cykelferie Papuga
Ledige pladser
Racer Icon

Cykelferie i Hasselnøddebjergene syd for Barcelona

Unik cykelferie i et af verdens bedste vinområder - Priorat! Blot én times kørsel syd for Barcelona ligger de imponerende Hasselnøddebjerge, som skjuler et varieret og fascinerende landskab, gamle traditioner, autentiske bjergbyer, ægte spansk gastronomi og ej at forglemme - prisbelønnede vine! Vælg imellem 2 forskellige cykelniveauer (ærlige 25 og motionist) hver dag og 12 ruter på imellem 45 og 120 km. 14 pladser på hver afgang
Racer Icon

Cykelferie i Calpe med 2 forskellige niveauer

Costa Blanca Cykelrejse Mountains
Ledige pladser
Racer Icon

Cykelferie i Calpe med 2 forskellige niveauer

Calpe er med sit meget solrige vejr og et forrygende cykelterræn med ganske få biler, en helt fantastisk cykeldestination. Med ophold på et af Europa's bedste cykelhoteller, 2 forskellige cykelniveauer hver dag og direkte fly fra Danmark, er det i dén grad et oplagt alternativ til Mallorca.
Racer Icon

Cykelferie på Costa del Sol

Costa del Solcykelferie 13
Ledige pladser
Racer Icon

Cykelferie på Costa del Sol

Mildt klima og fedt cykelterræn - Costa del Sol er meget mere end sol og badeferie! Direkte fly, lækkert hotel i den hvide by Mijas, 6 dage på cyklen, dansk cykelguide og afslapning med andre motionsrytter. GLÆD dig til en hyggelig cykelferie !
Racer Icon

Cykelferie på Mallorca i efteråret

Mallorca Cykelferie Racercykel
Ledige pladser
Racer Icon

Cykelferie på Mallorca i efteråret

Efterårets cykelferie på Mallorca med 4 forskellige niveauer, hvor du frit kan skifte imellem holdene fra dag til dag. Pakkerejse med direkte fly fra Aalborg, Billund og Kastrup, 7 nætter på lækkert 4* hotel med all inklusive og danske cykelguider. Det handler ikke om at komme først, men om at komme med.
Racer Icon

Cykelferie i Calpe med 2 forskellige niveauer

Ledige pladser
Racer Icon

Cykelferie i Calpe med 2 forskellige niveauer

Calpe er med sit meget solrige vejr og et forrygende cykelterræn med ganske få biler, en helt fantastisk cykeldestination. Med ophold på et af Europa's bedste cykelhoteller, 2 forskellige cykelniveauer hver dag og direkte fly fra Danmark, er det i dén grad et oplagt alternativ til Mallorca.
Racer Icon

Cykelferie i Hasselnøddebjergene syd for Barcelona

Hasselnøddebjergene Barcelona Cykelferie6
Ledige pladser
Racer Icon

Cykelferie i Hasselnøddebjergene syd for Barcelona

Unik cykelferie i et af verdens bedste vinområder - Priorat! Blot én times kørsel syd for Barcelona ligger de imponerende Hasselnøddebjerge, som skjuler et varieret og fascinerende landskab, gamle traditioner, autentiske bjergbyer, ægte spansk gastronomi og ej at forglemme - prisbelønnede vine! Vælg imellem 2 forskellige cykelniveauer (ærlige 25 og motionist) hver dag og 12 ruter på imellem 45 og 120 km. 14 pladser på hver afgang
Racer Icon

Cykelferie på Mallorca i efteråret

Mallorca Cykelrejse Racercykel1 (1)
Ledige pladser
Racer Icon

Cykelferie på Mallorca i efteråret

Efterårets cykelferie på Mallorca med 4 forskellige niveauer, hvor du frit kan skifte imellem holdene fra dag til dag. Pakkerejse med direkte fly fra Aalborg, Billund og Kastrup, 7 nætter på lækkert 4* hotel med all inklusive og danske cykelguider. Det handler ikke om at komme først, men om at komme med.
Racer Icon

Cykelferie i Hasselnøddebjergene syd for Barcelona

Siurana Vandreferie Priorat
Ledige pladser
Racer Icon

Cykelferie i Hasselnøddebjergene syd for Barcelona

Unik cykelferie i et af verdens bedste vinområder - Priorat! Blot én times kørsel syd for Barcelona ligger de imponerende Hasselnøddebjerge, som skjuler et varieret og fascinerende landskab, gamle traditioner, autentiske bjergbyer, ægte spansk gastronomi og ej at forglemme - prisbelønnede vine! Vælg imellem 2 forskellige cykelniveauer (ærlige 25 og motionist) hver dag og 12 ruter på imellem 45 og 120 km. 14 pladser på hver afgang
Racer Icon

Cykelferie på Mallorca i efteråret

Mallorca Cykelferie Racercykel3
Ledige pladser
Racer Icon

Cykelferie på Mallorca i efteråret

Efterårets cykelferie på Mallorca med 4 forskellige niveauer, hvor du frit kan skifte imellem holdene fra dag til dag. Pakkerejse med direkte fly fra Aalborg, Billund og Kastrup, 7 nætter på lækkert 4* hotel med all inklusive og danske cykelguider. Det handler ikke om at komme først, men om at komme med.
MBT Icon

MTB Cykelferie på La Palma

La Palma Cykelferie MTB11
Ledige pladser
MBT Icon

MTB Cykelferie på La Palma

La Palma - fantastisk MTB paradis mitdt i en formidabel natur fyldt med kontraster! Her er både bjerge, vulkankratere, skov samt regnskov og I kommer helt tæt på den smukke natur på denne uforglemmelige cykelferie på mountainbike. Mulighed for at leje en E-MTB Glæd dig til fede cykelture og et hyggeligt fællesskab.