facebook share

Cykelrejse fra København til Oslo

Cykelrejse i ægte Nordisk natur

- 1095 kilometer fordelt på 7 etaper!

Denne etapetur fører jer igennem den ægte nordiske natur, med både øde landskaber, smukke udsigter og isblå søer og med strækninger på op til 60-70 kilometer helt uden huse, er der rig mulighed for at opleve masser af natur og et imponerende vildt-liv.

Samme koncept som Paris

Med et fælles træningsforløb, en holdkaptajn i spidsen samt et uvurderligt serviceteam, er rammerne skabt for at gi' dig den bedste cykelrejse fra København til Oslo.
Hotellerne er bestilt, der er styr på forplejning, ruterne er testet og der er sørget for hjemtransport til Danmark - din opgave er 'bare' at sørge for at komme i form, så du er klar til en uforglemmelig oplevelse.

Træning på Sjælland og i Jylland

I 2021 sender vi ét hold afsted til Oslo og med med maks 26 pladser, er det først til mølle princippet. 

Cykelrejsen starter og slutter i Hvidovre, men der vil være mulighed for fællestræning på både Sjælland og i Jylland. I Jylland vil træningen foregå i trekantsområdet, hvor vi vil samle Jyder og Fynboer, så de ikke skal køre til Sjælland og træne.

Fællestræningen vil ligge på lørdage eller søndage + evt enkelte helligdage.

Hvem kan deltage ?

Har du en racercykel, lyst til en uforglemmelig oplevelse og kan du holde en march hastighed på 25-28 km/t ud af lige landevej, er du godt på vej. Bemærk at hastigheden ikke er gennemsnitshastighed og den afhænger naturligvis af vind og vejr.

Vi Cykler Sammen 

Der er ingen der efterlades og hvis nogen er trætte er det holdets opgave at pakke vedkommende ind i feltet. Er der vind i ryggen og krudt i benene, er det naturligvis oplagt at hastigheden øges i det omfang alle kan være med.

Det her skal du glæde dig til

Touren køres på 7 etaper på imellem ca. 102 og 219 kilometer om dagen.

Dag 1: ca. 85 km (prolog)
Dag 2: ca. 192 km
Dag 3: ca. 219 km
Dag 4: ca. 173 km
Dag 5: ca. 184 km
Dag 6: ca. 141 km
Dag 7: ca. 102 km

Der venter dig en fantastisk oplevelse på 2 hjul!

Se vores cykelrejse til Oslo HER

Læs mere om cykelrejsen til Oslo HER

Årets nyhed !

1095 kilometer fordelt på 7 etaper. 
Vi sætter kursen mod Nord, hvor der venter et par unikke og naturrige etaper i den øde nordiske natur.

Touren er et oplagt alternativ til Paris, så hvis du tidligere har kørt den, eller er på udkig efter noget der minder om, så er touren til Oslo et oplagt bud.

 

Sweden 3564613 1920