facebook share

Cykelrejser i Sverige & Norge

Cykelrejse fra København til Oslo

Vi sætter kurs mod Nord, hvor der venter os en uforglemmelig cykelrejse i den imponerende nordiske natur. 

Med start i Hvidovre cykler vi til Helsingør, hvor vi har første overnatning, inden vi sejler til Helsingborg og fortsætter videre op igennem Sverige. På syvende og sidste etape ankommer vi til vores mål i Oslo og nu venter der en festlig hjemrejse med DFDS færgen retur til København.

De øde landskaber og gode vejforhold er ideelle til landevejscykling og du kan godt glæde dig til en uforglemmelig cykelrejse fyldt med smuk natur og ikke mindst et unikt fællesskab.   

Samme koncept som Paris

Holdet mødes til første fælles træningssamling i marts måned, hvorefter I træner sammen ca. 8-10 gange, inden I med en holdkaptajn i spidsen sætter kursen mod nord.

Undervejs bor I på gode hoteller, som sørger for solid forplejning og der er selvfølgelig aflåst cykelopbevaring, så din cykel står sikkert opbevaret om natten.

I har følgeskab af et uundværlige serviceteam som, som sørger for, at I får mad og drikke ude på ruten. Derudover fragter de jeres bagage imellem hotellerne og hjælper med indtjekning samt andre praktiske detaljer undervejs.

Hvem kan deltage?

Som udgangspunkt alle med en racercykel og lyst til en uforglemmelig oplevelse på to hjul.

Har du tidligere kørt til Paris. eller drømmer du om det, så er det her et helt oplagt alternativ.

Det forventes at turen køres med en march hastighed på ca. 25-28 km/t ud af lige landevej -bemærk det er ikke gennemsnitshastigheden der er oplyst. Den er lavere.
March hastigheden afhænger naturligvis af vind og vejr og bakkerne tager vi et passende tempo.

Vi kører i samlet flok og der er ingen der efterlades på ruten.

Alle mand ud - alle mand hjem!

Alt er arrangeret

Glæd dig til en tur, hvor vi sørger for alt det praktiske, imens du cykler og nyder de skønne omgivelser og sociale fællesskab med dine holdkammerater.

Se cykelrejsen fra København til Oslo nedenfor

København - Oslo

1095 kilometer med ca. 8200 højdemeter

Uforglemmelig cykelrejse igennem Sveriges smukke og øde naturlandskab.

Sammen skal I ud på en 7 dages etape tur, hvor der venter kørsel igennem den ægte nordiske natur, med både øde landskaber, smukke udsigter og isblå søer.

Konceptet er det samme som Paris, med ophold på gode hoteller, en holdkaptajn i spidsen og følgeskab af en følgebil med et dertilhørende uundværligt serviceteam.

Læs mere om cykelrejsen til Oslo HER

Moose 4805194 1920
Racer Icon

København - Oslo på 7 dage

Sweden 3564613 1920
Ledige pladser
Racer Icon

København - Oslo på 7 dage

Etapetur igennem Sveriges smukke og øde naturlandskab! Samme koncept som turen til Paris - bare med kørsel igennem den ægte nordiske natur, med øde landskaber, smukke udsigter og isblå søer. med fællestræning (10-12 samlinger), holdkaptajn og følgebil.