facebook share

Cykelrejser til Fuerteventura

Cykelferie i eventyrlige Fuerteventura

På to hjul kan du nyde Fuerteventuras betagende og naturskønne områder. Øen har masser at byde på for cykelentusiaster på forskellige niveauer, og når du tager et nyt sving på den tørre, asfalterede landevej, møder du et nyt landskab. Og på din rute har du mulighed for at cykle ind i tidslommer, når du passerer gamle, historiefyldte landsbyer.

Udforsk det bakkede vulkanlandskab

Fuerteventuras landskab er enhver cyklists drøm. Når du bevæger dig væk fra de tætte hotelområder og ud i de åbne naturområder, kan du for alvor få fart i pedalerne i det vulkanrige landskab, der kontrasteres af få grønne områder. Her er der rig mulighed for at jagte unikke oplevelser, hvor du på bjergtoppe kan få en udsigt, du sent glemmer.

 

Du kan prøve kræfter med udfordrende bjergstigninger og veje, der smyger sig op forbi øens vulkaner, alt sammen mens du kan ane det krystalblå hav.

Et behageligt klima

Klimaet på Fuerteventura er perfekt til cykelrejser. De milde og stabile temperaturer og den beskedne mængde af nedbør giver mulighed for cykling hele året rundt. Du kan derfor booke en cykelferie til Fuerteventura, lige når du har lyst.