facebook share

Cykelrejser til Gardasøen

Cykelferie til Gardasøen

For at deltage skal du have lidt erfaring med at cykle længere distancer, men vigtigst er det dog, at du elsker en god holdånd, sammenhold og teamwork.

En cykelrejse til Gardasøen kræver forudgående træning og meget gerne fællestræninger med dem, du skal cykle med. Træningen er vigtig, for du vil komme til at møde forskelligt terræn på din cykelvej. Der vil være flade landeveje og mange udfordrende højdemeter. På sådan en cykelferie kan du dog være sikker på, at vi løfter i flok. Der er et fantastisk sammenhold, så du står aldrig alene.

Har du altid drømt om at blive tourrytter, har du nu en fantastisk mulighed for det. Vi arrangerer det hele for dig - du skal blot sørge for de gode cykelben, gåpåmod og en god portion teamwork.

Cykelrejser

Racer Icon

På cykel til Gardasøen

Få pladser
Racer Icon

På cykel til Gardasøen

START og SLUT i Vejle Er turen til Paris for kort og Barcelona for lang, så skal du tage med til Gardasøen! 1600 km fordelt på 10 etaper og med legendariske stigninger undervejs. Konceptet er det samme som Paris og du kan glæde dig til en fed udfordring som står på de fleste ønskelister. KUN 20 pladser!