VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL

Gravel

Tons gennem fede omgivelser

Gravel er populært som aldrig før!

Med den ideelle mulighed for at kombinere kørsel på både asfalt, grus og lettere singletracks, tilbyder vi nu cykelferie på gravel til flere af vores populære destinationer, som indbyder til denne nye sport.

Gravel minder i bund og grund om motionscykling, som vi kender det fra landevejen, men inkluderer væsentligt mere off-road terræn og åbner dermed et hav af muligheder i områder, hvor der findes kilometervis af grusveje og stier.

De to første destinationer på programmet:

Umbrien – Italiens grønne hjerte, hvor mange asfaltveje hurtigt går fra asfalt til grus og derfor egner sig perfekt til gravel. Samtidig er terrænet kuperet og giver en ekstra dimension, som vi ikke finder herhjemme. 

Azorerne - den unikke øgruppe ud for Portugals kyst i Atlanterhavet, hvor der findes et utal af perfekte ruter netop til gravel-entusiasterne.
Overalt på øen finder man øde grusveje, som kun den lokale bondemand benytter til at komme ud til sine marker og køer. Du vil hurtigt fornemme, at du er blandt de første der får adgang til et uspoleret terræn, som bare venter på at blive udforsket.

Du kan finde vores cykelferier på gravel nedenfor

 

Læs mere
Se vores udvalg herunder
Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.

Vores koncept er uændret

- Vi cykler, vi hygger os, og vi har det sjovt!

Hotellerne er nøje udvalgt med fokus på en god beliggenhed, komfortable værelser - alle med altan eller balkon, samt de nødvendige faciliteter, så cyklerne kan blive vasket og stå sikkert opbevaret, når de ikke er i brug.

Cykelferie med et socialt fællesskab

Vores cykelferier handler ikke kun om at cykle, men i høj grad også om det sociale fællesskab. Der er plads til kaffestop, vi nyder udsigter, og vi afslutter dagen med en kold forfriskning.

Hvem kan tilmelde sig?

Alle er velkommen, og uanset om du tilmelder dig sammen med din bedre halvdel, en kammerat eller veninde, eller om du rejser på egen hånd, så venter der en stor social oplevelse, som ofte skaber nye venskaber på kryds og tværs. Jeres delte passion for motionscykling, skaber rammerne om et hyggeligt fællesskab.

Vi tilsikrer os altid at de grupper vi sender afsted, har en tilpas størrelse til, at alle får en god oplevelse.

Færdig pakkerejse

Vores cykelferier arrangeres som pakkerejser med fly, transfer, hotel, morgen- og aftensmad samt daglige cykelture med en af vores danske cykelguider.

Noget af det vigtigste - cyklen.

Nu sidder du sikkert og tænker - kan jeg få min egen cykel med, eller kan jeg leje en gravel cykel på destinationen ?

Det har vi naturligvis styr på.

Da udlejning af gravelcykler endnu ikke er så udbredt på Azorerne, skal du som udgangspunkt have din egen cykel med. Vi har derfor forhåndsreserveret 8 pladser på flyene pr. afgang.

I Umbrien er det både muligt at leje en gravelcykel, men du kan også medbringe din egen cykel på flyet. Se mere om dette under rejsebeskrivelsen.