VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL

Hvorfor rejse med Papuga Tours?

Hos os finder du et udvalg af spændende cykelrejser, vandreferier & seniorrejser til nøje udvalgte destinationer i Europa.

Vi har fokus på detaljerne og lægger vægt på unikke oplevelser, det sociale fællesskab og tid til afslapning.

Der er altid en dansk guide eller rejseleder med, og på flere destinationer vil du også få fornøjelsen af lokale guider. Dette er med til at sikre en endnu bedre oplevelse og kendskab til det lokale på destinationen.

En rejse med Papuga handler ikke kun om at være aktiv og opleve, men i lige så høj grad om det sociale fællesskab. Vi gør meget ud af, at vores gæster får den bedste oplevelse, og uanset om du tilmelder dig sammen med en kammerat, din veninde eller på egen hånd, så venter der en stor social oplevelse, som ofte skaber nye venskaber på kryds og tværs.

Husk også, at vi er medlem af Rejsegarantifonden med nummer 206.

 

Covid-19 og din rejse

Hos Papuga Tours følger vi nøje med i Corona-situationen, så du er i sikre hænder både op til og under din rejse, hvis du køber den hos os. Vi tilbyder blandt andet en tryghedsgaranti, der gør, at du får pakkerejsens pris retur, hvis pakkerejsen ikke kan gennemføres som følge af Corona.

Læs mere om Covid-19 her

Hvad er du til?
Læs mere

SENIORREJSER

Uforglemmelige seniorvenlige rejser

Vores seniorvenlige rejser kan give dig en fantastisk mulighed for at rejse med ligesindede på både spændende og hyggelige ture, hvor alle kan være med.

Læs mere

VANDREFERIER

Vandring i imponerende omgivelser

Er du vild med at vandre i fantastiske omgivelser og opleve storslået natur? Så tag med os på en oplevelsesrig vandreferie på en af vores smukke vandredestinationer.

Læs mere

RACERCYKEL

Landeveje, bakker, stigninger og fart

Vores koncept er ganske simpelt: Vi cykler, vi hygger os, og vi har det sjovt! Hos os finder du et bredt udvalg af spændende cykelferier til nogle af de bedste destinationer i Europa.