facebook share

INFORMATION OM CORONAVIRUS OG DIN REJSE

Den 29. maj forlængede Udenrigsministeriet rejseforbuddet indtil d. 31. august 2020, dette med undtagelse af rejser til enkelte lande. Den officielle udmelding fra Udenrigsministeriet er, at regeringen arbejder på at finde en ny model for rejsevejledningerne, så danskerne frit kan rejse igen så hurtigt som muligt og inden den 31. august.

Vi afventer pt. afklaring på hvorvidt der bliver foretaget yderligere lempelser i rejsevejledningen og vil kontakte vores kunder så snart denne foreligger.

Er din rejse indenfor de næste 14 dage vil du blive kontaktet på mail eller telefonisk indenfor få dage. Gæster der skal afsted i løbet juli og august bliver kontaktet hurtigst muligt og senest 14 dage før afrejse.

Coronavirus - hvordan er du stillet hos os ?

Som situationen er i øjeblikket, er det meget vanskeligt at forudsige hvordan tingene udvikler sig.

Hos Papuga Tours følger vi situationen nøje og vi henholder os 100 % til vejledningerne hos Udenrigsministeriet.

Såfremt Udenrigsministeriet fraråder rejser til din feriedestination på den aftalte udrejsedato, vil rejsen blive annulleret og du kan gebyrfrit om booke din rejse eller annullere den og få dine penge refunderet. Bemærk at der vil først vil blive taget stilling til din rejse 14 dage inden afrejsedato.
Dette er i overensstemmelse med pakkerejseloven

Gæster som måtte blive berørte af et udrejseforbud bliver kontaktet direkte på mail eller ved telefonisk henvendelse.

Dette er en frustrerende situation for os alle og vi håber på jeres forståelse og tålmodighed.

Du kan trygt bestille en rejse hos os

Selvom det at rejse lige nu føles langt væk, så er det vigtigt fortsat at drømme, for en dag - om forhåbentlig ikke alt for længe - kan vi igen sende jer afsted på jeres drømmerejse.

I mellemtiden kan du trygt bestille din rejse hos os, for hvis din rejse ender med at blive omfattet af et udrejseforbud, kan du gebyrfrit ombooke din rejse eller annullere den og få dine penge refunderet.