facebook share

Cykelrejser til Lanzerote

De perfekte rammer for en mindeværdig cykelferie på Lanzarote

Med en cykelferie på Lanzarote får du en oplevelse for livet. Du cykler langs ruter, der strækker sig mellem vulkaner og hav - og kan du lide vekslende naturoplevelser, er øen lige noget for dig.

 

Udfordr dig selv i øens kurvede terræn

Cykling på Lanzarote byder på bakket terræn i et vulkanbeklædt landskab. Du får derfor god mulighed for at udfordre dig selv og din teknik på stejle op- og nedkørsler. Øen kan blandt andet bryste sig af Tabayesco-stigningen, som for alvor udfordrer dit racer-dna.

Har du mod på at stikke lidt af, findes der også et hav af spændende off-road ruter, som tager dig til nye og uudforskede steder, hvor du finder havudsigter, der printer sig fast på nethinden.

Velfungerende landeveje

På Lanzarote cykler du på velholdte veje, og du behøver ikke bekymre dig om generende trafik. Bilisterne tager stort hensyn til cyklister, og derfor kan du roligt fokusere på naturen og din cykeloplevelse.

Du finder et bredt udvalg af forskellige ruter på øen. Der er både til de trænede og mindre trænede. Alle ruter tager dig på en varieret rejse gennem øens gamle landsbyer, langs prægtige vinmarker, og mellem hårnålesvingene kan du se vulkanerne forsvinde ned i havet.