VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL

MTB

Fuld fart gennem fantastisk terræn

Kan du godt lide en rejse, hvor der er gang i den? Hvor du kan få lov til, at være aktiv med dine venner eller din familie? Så tag på MTB cykelrejser og få et sus i smukke omgivelser.

Vi har sammensat en række cykelrejser, hvor du kan få lov til at køre på MTB. Vi har forskellige ruter, hvor vi både skal køre nedkørsel og i grus, så du vil få pulsen op. Men ikke nok med at du cykler rundt i et andet land, så er du også helt tæt på den smukke natur og de lokale steder.

At tage på MTB-rejser er en oplevelse for sig. Mountainbikerejser er nemlig helt anderledes end en almindelig charterrejse, for du kommer på ferie på en helt ny måde. Du ser landet fra en anden vinkel, og du oplever nogle ting, som ikke mange prøver.

Tag på MTB-rejser med os og skab minder for livet!

Du kan finde alle vores cykelrejser på MTB nedenfor

 

Læs mere
Se vores udvalg herunder
per side
Cykelferie på Azorerne - Gruppetur

Er du til cykelferie og naturoplevelser i verdensklasse, så skal du tage med til Azorerne. Lad dig overvælde af smuk natur og utrolige naturfænomener.

  • Ingen dato sat
  • 7 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra CPH eller Billund
Pris på forespørgsel

Godt nok har vi i Danmark masse af skove og fede spor, men det kan på ingen måde måle sig med det, du kan opleve rundt omkring i Europa.

Vores cykelrejser på MTB går til steder som er en god kombination af fantastisk natur, flotte og alsidige cykelture og ikke mindst under behagelige temperaturer.

Danske cykelguider

Alle vores rejser er med danske cykelguider som kender området og som sørger for, at alle kommer med rundt.

Du skal bare sørge for at pakke kufferten med dit cykelgrej og være klar på en uges uforglemmelig cykelferie på MTB.

Cykelferie med vægt på det sociale

Fælles for alle vores rejser er vores store fokus på det sociale fællesskab. Det kan godt være, at vi er afsted for at køre på cykel, men det er også ferie, og vi skal derfor også hygge os og have det sjovt.

Vi cykler, vi hygger os, og vi har det sjovt. Der er plads til kaffestop, vi nyder udsigter og vi afslutter dagen med en kold forfriskning, ligesom vi spiser fælles aftensmad på hotellet eller på en nærliggende restaurant (inkluderet i prisen)

Vi tilsikrer os altid, at de grupper vi sender afsted er en tilpas størrelse til, at alle får en god oplevelse.

Cykelniveau

Vores MTB-rejser henvender sig til den almindelige motionist, som elsker at køre mountainbike og være helt tæt på naturen.

Det handler ikke om at komme først men om at komme med, og der er ingen der efterlades ude på ruten.

Vi tilstræber altid at oprette to niveauer/hold på den enkelte rejse, men muligheden afhænger naturligvis af det samlede antal deltagere.

Det er svært at sige præcis, hvor god form og hvilket niveau man skal være i for at deltage på vores MTB-rejser, men er du i almindelig god form, og har du minimun ét års erfaring med at køre på MTB - herunder også nedkørsel på grus, så kan du sagtens være med.

Er der steder op- eller nedkørsler, hvor du ikke er tryg, så er det ok at stige af cyklen og trække.

Vi kører ikke downhill.

Vi cykler sammen

Der er ingen der efterlades - alle mand ud - alle mand hjem!

Færdig pakkerejse

Vores cykelrejser arrangeres som pakkerejser med fly, transfer, hotel, halvpension eller all inclusive og guidede cykelture med danske cykelguider.

Vi har et bredt netværk af gode samarbejdspartnere på alle destinationer, og du kan altid leje gode cykler gennem os. 

Hvis du vil have din egen cykel med, er det også muligt i det omfang der er plads på flyet.