Om Papuga Tours

FERIER FOR LIVSNYDERE OG AKTIVE REJSENDE

Med mere end 50 års erfaring i rejsebranchen tør vi godt kalde os selv for specialister indenfor rejsebranchen.

Hos os finder du et bredt udvalg af kvalitetsrejser til den aktive og livsglade dansker, som elsker at rejse og opleve sammen med andre. 

Du kan tage på en aktiv ferie, hvor indholdet er cykling eller vandring, eller du kan tage på en af vores populære oplevelsesrejser for seniorer, med et planlagt udflugtsprogram og dansk rejseleder. 

Mulighederne er mange og du kan finde den rejse der passer til dig under følgende kategorier:

  • Racercykling
  • Vandrerejser
  • MTB
  • Seniorrejser

Vores rejser arrangeres ofte som grupperejser, hvor du møder andre med samme passion for en enten aktiv eller oplevelsesrig ferie.
Det er absolut ikke noget problem, at du ikke kender de andre deltagere på forhånd, for de har det på samme måde. Turens oplevelser og udfordringer, samt guiden, skal nok sørge for at du kender dem alle, når ferien er forbi. 

OG det slutter ikke her!

Skal du planlægge den næste aktive rejse for klubben, foreningen, netværket, skolen, kammeraterne eller i anden sammenhæng, så er vi eksperter i at finde på nye destinationer og sammensætte en rejse, hvor der er tænkt på det hele. I fællesskab skaber vi den rejse, der passer præcist til jer. 
Mulighederne er uendelige, og det er kun fantasien, der sætter begrænsninger.

ENJOY YOUR RIDE!

Papuga Tours er en del af Sunway Group, som blandt andet også driver Ruby RejserMagic ToursSeatravel og Top Tours. Papuga Tours er med andre ord en del af en større familie med masser af rejseekspertise.

 

Kroatien