Portugal

Rejser til Portugal

Portugal er for den nysgerrige og eventyrlystne, der ønsker at opleve et land med mange facetter.

Henrivende Portugal venter på at give dig minderige oplevelser

Portugal ligger på den Iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Mod nord og øst grænser landet op til Spanien og er ellers nabo til Atlanterhavet resten af vejen rundt.

Der er stor forskel på både vejr og landskab i de forskellige dele af Portugal, så der er noget for enhver smag, uanset om du skal på daseferie, vandretur eller noget helt tredje. Er du til historie, kunst, natur og fantastiske oplevelser, kan du roligt rejse til Portugal – her kan du få hele pakken, eller vælge det du helst vil have.

Læs mere
per side

3 Items

Seniorrejse på Azorerne - Gruppetur

Tag på en oplevelsesrig rejse med byrundtur, udflugter til smukke områder og delikatesser fra det azoriske køkken. Mærk på egen krop hvorfor øerne flere gange er kåret som de mest besøgsværdige.

 • 1 afrejse
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København eller Billund
Fra 10.998,- DKK
Cykelferie på Azorerne - Gruppetur

Tag på cykelferie og besøg Azorerne, som byder på et hav af smuk natur, betagende udsigter og naturoplevelser i verdensklasse. Oplev denne flotte uspolerede ø med dansk cykelguide.

 • Ingen dato sat
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København eller Billund
Pris på forespørgsel
Portugal | Ø-vandring med dansk rejseleder

Tag med til denne grønne oase i Atlanterhavet og oplev skønne vandreture blandt vulkaner, boblende vandhuller, velduftende temarker og farverige blomster på hovedøen São Miguel.

 • 1 afrejse
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København eller Billund
Fra 9.998,- DKK

Spændende byer i Portugal

Lissabon er hovedstaden og den største by i Portugal. Byen er meget rig på arkitektur fra mange forskellige aldre, og hvis du er historie- og kunstinteresseret, er der masser af store museer at besøge. Lissabon er en af de ældste byer i verden, så selv hvis du ikke er interesseret i historie, kan du ikke undgå at mærke den historiske atmosfære, når du bevæger dig rundt i byen.

Længst mod nord er der massive bjerge, som afløses af bjergkamme og sletter, når du bevæger dig mod midten af landet. Længst mod syd findes de lange, flotte kyststrækninger, som er noget varmere end de nordlige bjergområder.

Omkring to tredjedele af Portugal er dækket af skov, hvoraf det meste findes i den sydlige del.

Porto er landets næststørste by. En af Portos mest udbredte eksportvarer er portvin, som da også har fået sit navn efter byen. Hvis du skal på vandretur i Portugal kan du vælge den del af Caminoen, der går gennem Porto.

Byen Sintra er på UNESCOs verdensarvsliste på grund af sin mageløse arkitektur. Turisme er det absolutte hovederhverv i byen, og fordi den ligger tæt på Lissabon, tager mange en endagstur hertil. Gør dig selv den tjeneste at besøge Sintra, så du kan opleve den helt specielle atmosfære fra de historiske bygninger i byen.

Portugals smukke natur Caminoen Portugal Ferie i Portugal

 

Tag på eventyr i Algarve

Algarve er en region på sydkysten af Portugal. Området har i alt cirka 155 kilometer kyststrækning. Her er dejligt middelhavsklima med rene, lækre strande og varmt badevand. Derudover er det billigt at leve her, så mange turister rejser til Algarvekysten for at holde ferie.

Lagos ligger som den sydligste by i Portugal og er en af landets mest besøgte byer. Det er et paradis for surfere, og her er masser af strande, hvor du kan slappe af og nyde ferien. Af andre byer i Algarve-området kan nævnes Faro og Sagres, som også begge er et besøg værd.

Hvis man ønsker at komme lidt væk fra det Europæiske fastland kan en tur til den frodige Portugisiske øgruppe Madeira klart anbefales. Her finder du et unikt vulkanlandskab, øen minder mest af alt om en forhistorisk botanisk have med de barske vulkansider og farvestrålende og frodige landskaber.

Idylliske Portugal Algarve kysten solnedgang Lagao Do Fogo

 

Pak tasken og udforsk Portugal på din måde

Hos Papuga Tours arbejder vi hver dag hårdt for at sende vores gæster på deres drømmeferier. Alle har forskellige præferencer, så vores udvalg spænder bredt.

Tag for eksempel et kig på vores cykelrejser til Portugal, hvor du kan opleve naturen og de skønne områder i dit eget tempo med sol i ansigtet og vind i håret. Vi tilbyder også blandt andet seniorrejser til Portugal, der både byder på naturskønne perler, bådture og et møde med det portugisiske køkken.