VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL

Racercykel

Bakker, landeveje, stigninger og fart

Vores koncept er ganske simpelt - Vi cykler, vi hygger os, og vi har det sjovt!

Hos os finder du et bredt udvalg af spændende cykelferier på nogle af de bedste destinationer i Europa.

Alle destinationer er nøje udvalgt med fokus på selv de mindste detaljer - og vi stiller høje krav for at kunne tilbyde vores gæster det bedste!

Vi lægger stor vægt på at finde gode hoteller med en god beliggenhed og de nødvendige faciliteter, så rammerne er i orden.
Der skal være mulighed for aflåst cykelopbevaring, så cyklerne kan stå sikkert opbevaret, værelser og omgivelser skal være lækre, og det er vigtigt, at maden er god, så vores gæster er klar til den efterfølgende dag på cyklen.

Vi tester alle ruter igennem på forhånd og sikrer os dermed, at vejforholdene er i orden, og vi ved, hvor vi skal spise frokost, samt hvor der er mulighed for at købe vand undervejs, hvis det bliver nødvendigt. Det kan være, vi lader ruten gå forbi et udsigtspunkt, og måske er der indlagt en sjov bakkespurt, for dem der måtte have lyst.

Og kaffestop - det skal der også være plads til på en cykelferie!

Du kan finde alle vores cykelrejser på racecykel nedenfor

 

Læs mere
Se vores udvalg herunder
per side
Oplevelsesrig motionscykling på Korsika

Tag på cykelferie til Korsika og oplev Middelhavets mest eventyrlige ø. Turen byder på udfordrende etaper i smukke bjerglandskaber, og vi justerer ruterne og højdemeterne efter gruppens niveau. 

 • Ingen dato sat
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel
Cykelferie på Gran Canaria - Gruppetur

Tag cyklen med på en ferie på Gran Canaria, og oplev den oplagte destination til cykelferien uanset niveau. Kom op i de snogede bjergveje, og få hele udsigten med dig.

 • Ingen dato sat
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København, Aalborg eller Billund
Pris på forespørgsel
Cykelferie i Spanien - Gruppetur

Oplev Europas cykelparadis i foråret og efteråret. Nyd godt af det milde klima, den smukke natur og de fantastiske cykelveje. Kom med til Mallorca og dan selv rammerne for din aktive ferie.

 • Ingen dato sat
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København eller Billund
Pris på forespørgsel
Cykelferie på Azorerne - Gruppetur

Tag på cykelferie og besøg Azorerne, som byder på et hav af smuk natur, betagende udsigter og naturoplevelser i verdensklasse. Oplev denne flotte uspolerede ø med dansk cykelguide.

 • Ingen dato sat
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København eller Billund
Pris på forespørgsel
Granfondo Stelvio Santini i 2023

Vi er glade for at kunne fortælle, at vi igen i 2023 tilbyder en tur til motionsklassikeren Granfondo Stelvio Santini i Italien. Kom med og oplev tre forskellige distancer.

 • 1 afrejse
 • 4 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 6.498,- DKK

Cykelferie med vægt på det sociale

En rejse med Papuga handler ikke kun om at være aktiv og opleve, men i lige så høj grad om det sociale fællesskab. Vi lægger stor vægt på, at vores gæster får den bedste oplevelse, og uanset om du tilmelder dig sammen med en kammerat, din veninde eller på egen hånd, så venter der en stor social oplevelse, som ofte skaber nye venskaber på kryds og tværs.

Vi cykler, vi hygger os, og vi har det sjovt. Der er plads til kaffestop, vi nyder udsigter, og vi afslutter dagen med en kold forfriskning.

Vi tør godt stå ved, at vi kører efter den kolde forfriskning ved poolen, når vi rammer den sidste bakketop :)

Vi tilsikrer os altid, at de grupper vi sender afsted er en tilpas størrelse til, at alle får en god oplevelse.

Flere cykelniveauer

Vi rejser alle med forskellige forudsætninger og formål og det gælder også, når vi rejser på cykelferie. Vi gør derfor meget ud af at finde destinationer, hvor vi kan tilbyde flere forskellige niveauer på den samme cykelrejse - og det betyder, at rejser man som par, kan man cykle på hvert sit niveau om dagen og stadig hygge sig og holde ferie sammen.

På den enkelte rejse fremgår det i beskrivelsen, hvilke niveauer der køres med.

Skal det være lidt lettere end en ferie på racercykel, kan du roligt vende blikket mod vores søsterselskab Ruby Rejser, der har et væld af individuelle cykelferier på spændende destinationer rundt omkring i Europa. Her kan turene klares på en "almindelig" cykel eller elcykel. 

Færdig pakkerejse

Vores cykelferier arrangeres som pakkerejser med fly, transfer, hotel, halvpension eller all inclusive og guidede cykelture med danske cykelguider.

Vi har et bredt netværk af gode samarbejdspartnere på alle destinationer, og du kan altid leje gode cykler igennem os. 

Hvis du vil have din egen cykel med, er det også muligt i det omfang der er plads på flyet.