INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Cykelferie på Mallorca i foråret

Cykelferie i Spanien - Gruppetur

Oplev Europa's cykelparadis i foråret og nyd godt af det milde klima, den smukke natur og de fantastiske cykelveje. Tag cyklen, følg med til Mallorca og dan selv rammerne for din aktive ferie.

In stock
Travel Code
COL-080

Det kan du glæde dig til

Mildt klima, smuk natur, kuperet terræn, fantastiske cykelveje - det er ikke uden grund at Mallorca er kendt som Europa's cykelparadis. Oplev Alcudia, der med bjergene på den ene side og lavlandet på den anden, danner den perfekte ramme for din cykelferie. Der er mulighed for at køre forholdsvist fladt på cafeholdet, men også for at brænde en masse krudt af i Mallorcas udfordrende bjerge. Glæd dig til en cykelferie med både cykling og det sociale i højsæde.

Dagsprogram

Efter morgenmaden mødes vi foran cykelstalden og sætter holdene for dagens cykelture. Der er 4 forskellige niveauer og du bestemmer selv hvilket hold du vil køre på.
Vi forventer at du kan gennemføre den tur du tager på, men det er også vigtigt at understrege, at ingen efterlades undervejs.
Der er afgang for alle holdene kl. 09.00 og afhængig af distancen er vi tilbage på hotellet imellem kl. 13:30 - 16:30.
På alle ruter er der indlagt pauser undervejs. Antallet af pauser afhænger af hvilket hold du kører på, men fælles for alle hold er, at vi spiser frokost på en af Mallorcas hyggelige cafeer (prisen på frokost incl. en sodavand er typisk mellem eur 6-12 pr. person).

Der vil i løbet af ugen blandt andet være mulighed for at køre til øens nordligste punkt Cap de Formentor, eller du kan vælge at tage turen ned i Sa Calobra og 'klatre' de knap 10 km op ad den kendte stigning. Og så er der jo selvfølgelig Kongeetapen hvor du prøver kræfter med Puig Major, der med sine 14 km, er Mallorcas længste stigning.
Mulighederne er mange og du vælger selv hvilke du griber.

Ønsker man en eller flere hviledage i løbet af ugen er det helt i orden. Det er naturligt at blive træt i benene og der bliver ikke set skævt til nogen, hvis man bliver hjemme.
Der er rig mulighed for at tage på tur eller slappe af i dejlige omgivelser.

Nok er vi kommet til Mallorca for, at udfordre os selv på cykel, men en lige så stor del af vores koncept er det sociale fællesskab.
Det er vigtigt for os, at vores gæster hygger sig og har en god social tur, hvorfor vi opfordrer til, at alle holdene mødes og runder dagen af med 'bagsmæk' på hotellets dejlige terrasse.

Inden aftensmaden afholder vi et kort informationsmøde, hvor den efterfølgende dags ruter, gennemgås.
Kl. 19.30 er der fælles middag i hotelles buffet restaurant og herefter er der hygge og afslapning som man nu har lyst til. 

Det er helt op til dig selv hvad du vil vil have ud af cykelrejsen. Med 4 niveauer hver dag, er der også et niveau der passer til dig.
Det vigtigste for os er, at vores gæster får indfriet deres forventninger til en god cykelrejse.

Indkvartering - Vælg mellem 2 hoteller i Alcudia

Viva Eden Lago (all inklusive) 

Med sin gode beliggenhed tæt ved stranden i Alcudia og en skøn udsigt over søen danner Viva Eden Lago de perfekte rammer for din ferie. Alle lejligheder er helt nyrenoverede og er med til at give en endnu bedre ferieoplevelse, mens beliggenheden og faciliteterne stadig er i samme gode kvalitet, som vores stamkunder netop elsker hotellet for.

Sådan bor du

På Viva Eden Lago bor du i lyse, rummelige 1- eller 2-værelses lejligheder med eget bad og toilet. Til lejlighederne hører tekøkken, aircondition, satellit-tv, hårtørrer og balkon/terrasse med udsigt mod søen, gaden, bjergene eller poolen. Mod poolen kan der være støj fra musikken og underholdning om aftenen.
I de 2-værelses lejligheder er der et separat soveværelse. I de 1-værelses lejligheder får du to separate enkeltsenge / sovesofaer.

Bemærk at valg af lejlighed skal vælges ved bestilling.

Ønsker du at bo alene i en 1-værelses lejlighed, er dette muligt mod et tillæg pr uge i alle 5 uger.
Bemærk at vi har et begrænset antal til rådighed, hvorfor vi anbefaler at bestille i god tid. Vi oplever altid at vores enkeltværelser bliver udsolgte.

Rejser du alene, men ønsker at bo sammen med en anden af samme køn, vil vi gerne være behjælpelig med at arrangere dette, hvis det er muligt.

Opholdet på Eden Lago er med all inclusive.
Bemærk vi spiser frokost ude på ruten (egenbetaling).
Caféholdet når enkelte dage hjem på hotellet.

Der er eftermiddagssnack

Hotel Astoria Playa 4* (halv pension)

Nr. 1 på Trip Advisor

En af Alcudia's favoritter og gæsternes foretrukne hotel
Det moderne Hotel Astoria Playa (adults only) ligger lige i hjertet af Alcúdia, kun 150 m fra stranden og med få minutters gang ind til byen. Hotellet er omkranset af en stor have og har 2 udendørs swimmingpools, herunder en med en chill-out zone, 3 udendørs boblebade og en snackbar ved poolen.
Astoria Playa er gearet til at tage imod cykelryttere og har top moderne cykelfaciliteter med cykelgarage og cykelværksted, som ligger lige overfor hotellets indgang.

Buffetrestauranten tilbyder mad i lækre omgivelser og af høj kvalitet der også er tilpasset sportsfolk.

For de gæster som ikke deltager på cykelturene tilbyder hotellet et sæsonbestemt program med sportsaktiviteter - ex. dart, pool spil og aerobic.

I løbet af ugen vil der være underholdning om aftenen, med levende musik, cabaret og andre professionelle shows flere gange hver uge.

Gratis Wi-FI

OBS hotel Astoria er et voksen hotel og tager imod gæster fra 18 år.

Under aftensmaden i hotellets restaurant skal mændene være iført lange bukser.
Øvrige tidspunkter er det fint med afslappet tøj og cykeltøj.

Sådan bor du

På Astoria Playa bor du i flotte dobbeltværelser på 25. m2. Alle værelser er med 2 individuelle senge, som kan rykkes fra hinanden, køleskab, egen terasse/balkon, separat badeværelse, air-condition & 43" smart-TV.
Ønskes værelse med pooludsigt kan dette tilkøbes
(Kun muligt ved 2 personer i et dobbeltværelse)


Ønsker du at bo alene i et dobbeltværelse med balkon er dette muligt mod et tillæg

Bemærk at vi har et begrænset antal dobbeltværelser til enebrug til rådighed, hvorfor vi anbefaler at bestille i god tid. Vi oplever altid at vores enkeltværelser bliver udsolgte.

Rejser du alene, men gerne vil spare enkeltværelsestillægget, vil vi gerne være behjælpelig med at sætte dig sammen med en anden rejsedeltager hvis muligt. Hvis ikke opkræves tillæg for enkeltværelse.

Opholdet på Astoria Playa er med morgen- og aftensmad 7 dage.
Frokost spiser vi på ruten (egenbetaling)

Sværhedsgrad 2-5

Motionist+:

Hastighed ca. 28-32 km/t på lige landevej.
Er du i god form og er frisk på at gi' den gas på lige vej, så er motionist+, holdet der passer til dig.
Afhængig af niveauet den pågældende dag, prøver vi bedst muligt at finde en passende hastighed (imellem de angivne 28-32 km/t på lige vej) som passer alle.
Har du ekstra krudt i benene, er du velkommen til at tage et par ekstra bakkespurter på stigningerne.
Ruter på ca. 85 - 125 km (Kongeetapen på 146 km)
Tid til et kaffestop undervejs hvis der er enighed på holdet

Motionist:
Hastighed ca. 25-27 km/t på lige landevej.
For dig som gerne vil køre langt og gerne vil have nogle højdemeter i benene, men stadig i en moderat hastighed på lige vej.
Ruter på ca. 80 - 120 km
Tid til kaffestop undervejs.

Ærlige 25:
Hastighed 25 km/t på lige landevej.
For dig som gerne vil køre forholdsvis lange etaper, men som har brug for at kende den præcise hastighed. Holdet hedder ærlige 25 fordi der køres 25 km/t på lige vej.
Ruter på ca. 60 - 90 km
Tid til kaffestop undervejs.

Cafe:
Hastighed ca. 22 km/t på lige landevej.
Navnet indikerer formålet med dette hold, nemlig at vi godt kan lide at cykle, men vi vil også meget gerne hygge os og drikke kaffe undervejs.
Ruter på ca. 40 - 65 km

Du kan frit skifte hold fra dag til dag - det er det og dine ben der bestemmer.

OBS: Den angivne hastighed er på lige landevej - op- og nedkørsler køres i eget tempo med opsamling på toppen og igen i bunden, inden vi fortsætter videre i samlet flot.

Cykel og cykeludstyr

Du står selv for at leje en cykel på Mallorca. 

På nogle afgange kan du tage din egen cykel med til Mallorca. Vi undersøger gerne muligheden for dette. Prisen på at få en cykelkuffert med på flyet er inkl. lufthavnstransfer t/r.

En cykelkuffert på flyet må max veje 25 kg.

Cyklerne – både lejede og egne cykler – står sikkert i et aflåst cykelrum om natten. På Hotel Eden Lago er det i en cykelrum/kælder ved siden af hotellet, og på Hotel Astoria står de opbevaret i Wheelssport's cykelgarage.

Vejret og klima

På Mallorca finder du skønt og behageligt sommervejr året rundt. I de tidlige forårsmåneder og i sensommeren lokker øen især mange cykelturister til, som længes efter at komme ud på vejene i kort cykeltøj.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
Ingen værelser fundet

Vælg venligst antal rejsende og afrejsedato øverst i søgebaren. Tryk på 'SØG' derefter.

Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Direkte fly fra Billund, Kastrup & Aalborg til Palma t/r
 • Transport fra lufthavn til hotel t/r
 • 1 stk 20 kg bagage + 1 stk 5 kg håndbagage
 • 7 nætter på 4* hotel med gode cykelfaciliteter
 • All Inclusive på Eden Lago
 • Morgen- og aftensmad på Hotel Astoria
 • Daglige cykelture på 4 forskellige niveauer (du vælger selv hold og kan skifte hold hver dag)
 • Danske cykelguider på alle hold.

Mulige tilkøb:

 • Enkeltværelse:
  Eden Lago 1-værelses lejlighed
  Astoria Playa dobbeltværelse til enebrug
 • 2-værelses lejlighed på Eden Lago
 • Cykeltransport på flyet inkl. lufthavnstransfer (kun på forespørgsel)

Gå til toppen af siden