Cykelrejser i Danmark

Dansk natur når det er bedst

Der er et yndigt land

Ferie på to hjul i Danmark

Smukke landskaber, overvindelige bakker og et godt tråd i pedalerne. Cykelferier i Danmark er populære som aldrig før. Det danske land byder nemlig på et hav af cykelveje, der er oplagte for glade cykelentusiaster.
Vi hjælper med at arrangere din cykelferie, så du får oplevet de smukkeste områder af Danmark. Sammen med andre motionsglade cyklister triller du ad de danske landeveje, og med masser af kilometer i benene, får du set det danske landskab fra to hjul.

Uforglemmelig social oplevelse

Det handler ikke kun om at træde i pedalerne, men i lige så høj grad om et fantastisk socialt fællesskab på det enkelte hold. Uanset om du tilmelder dig sammen med en kammerat, din veninde eller på egen hånd, så venter der en stor social oplevelse, som skaber nye venskaber på kryds og tværs.

Hvem kan deltage?

Har du en racercykel, så er du allerede godt på vej og nu skal du blot finde den tur du kunne tænke dig at komme med på. 

Det er svært at angive en gennemsnitshastighed da det afhænger af adskillige faktorer, men hvis du kan holde en ca. fart på 25 km/t ud af lige landevej (bemærk det er ikke gennemsnitshastighed) så kan du sagtens være med på vores ture.

Vi kører i samlet flok, og der er ingen der efterlades på ruten.

Alle mand ud - alle mand hjem!

Alt er arrangeret

Glæd dig til en tur, hvor vi sørger for alt det praktiske, imens du cykler og nyder de skønne omgivelser og sociale fællesskab med dine holdkammerater.

Vi sørger for overnatning på gode hoteller og kroer, som sørger for lækker forplejning og afslappende og omgivelser, så vores gæster er friske og klar til en ny dag på cyklerne.

Med holdkaptajn/cykelguide og servicebil

Vores etapeture ledsages altid af en holdkaptajn/cykelguide, som har god erfaring med at få rytterne sikkert rundt på etaperne.

På de ture hvor der skal fragtes bagage imellem hotellerne, er der ligeledes en servicebil med et uundværligt serviceteam tilknyttet.

Se alle vores cykelrejser i Danmark nedenfor

Læs mere
Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.

Tag med Papuga på cykel rundt i det danske landskab – det er ideelt til cykelferie! Vi tilbyder forskellige cykelferier i Danmark, hvor du vil opleve egne, som du aldrig har set dem før. Selvom Danmark er et lille land, og de fleste mener, de har set det meste, så byder en cykelferie i Danmark på noget andet. Vi cykler ad ruter et langt fra alfarvej, og vi kommer gennem smukke landskaber, mange ikke vidste eksisterede. Måske har vi ingen har høje bjerge, men vi har smukke og dramatiske kystlandskaber, skove med den dybe ro og vidtstrakte hedelandskaber. Kom med og lad os gi' den en uforglemmelig cykelferie.

Oplev cykelferier i Danmark, du aldrig glemmer

Har du trang til at tage på et spændende eventyr, som du sent vil glemme? Drømmer du om at opleve Danmark på tæt hold og udforske smukke lokale steder, som du ikke anede lå på landkortet? Så se at få pakket rygsækken, pump luft i cykeldækket og spring op på jernhesten.

Foran dig har du hundredvis af kilometer, der byder på naturskønne områder og medgørlige bakker. Oplev alle de bedste og smukkeste sider af Danmark på to hjul og lad dig forelske i den danske naturs diversitet, som byder på alt lige fra lange kystlinjer så langt øjet rækker til frodige og mosgrønne skove.

De danske landeveje og cykelruter giver de bedste betingelser for entusiastiske cykelmygge, hvad end du foretrækker et overvejende fladt eller bakket terræn. Og vores dygtige cykelguider sørger for at du oplever det bedste på din destination.

Luksus cykelferie med overnatning i Danmark

Hos Papuga Tours tilbyder vi en færdigpakket cykelferie i Danmark, hvor vi har sammensat alt det bedste til dig.

Vi garanterer, at du vil få en på opleveren med en luksus cykelferie, hvor vi også sørger for at booke overnatningen til din tur. På den måde skal du kun fokusere på én ting undervejs - at nyde den skønne danske natur.

Lad Danmarks skjule naturskatte overraske dig

Vi hjælper dig med at sammensætte din cykelrejse, så du udelukkende får Danmarks skjulte perler at se undervejs. Cykelrejser i Danmark er kommet for at blive og er en oplagt ferieform til dig, som elsker at være aktiv eller til dig, som ønsker at drage på nye og spændende eventyr.