Cykelrejser i Frankrig

Betagende bjerge og dale i franske omgivelser

Kulturelle franske oplevelser venter

Der er noget helt fantastisk ved at være på cykelferie, nyde friheden på de to hjul, mærke vinden i håret og i det hele taget opleve naturen fra en helt anden side, end hvis du rejser med 130 kilometer i timen eller i 10 kilometers højde! 

Og der er især noget helt fantastisk ved at være på cykelferie i Frankrig, som uden tvivl er ef af de mest populære destinationer for danske cykelturister – hvilket ikke er nogen tilfældighed, men med meget, meget god grund.

Paris - En oplevelse for livet

Mange gør det og endnu flere drømmer om, at cykle fra Danmark til Paris - og rigtig mange vælger at tage touren flere gange.

Det er en uforglemmelig oplevelse som strækker sig over mange måneder og der knyttes venskaber for livet. Du skal træne, men træningen er også bare så meget sjovere, fordi den foregår i forskelligt terræn og sammen med dine holdkammerater.

Vi sørger for alt det praktiske og du kan sammensætte cykelrejsen som den passer dig bedst. Fordel de 1200 kilometer på 7 eller 8 etaper, du kan bestille et enkeltværelse hvis du føler for det og du kan lade os sørge for din hjemtransport fra Paris eller du kan fortsætte videre på ferie.

Læs mere
per side

6 Items

Startnummer og depotservice til verdens måske hårdeste éndagsløb

Køb startnummer og depotservice til et af Europas vildeste éndagscykelløb. Prøv kræfter med serpentinersving og stejle stigninger til toppen af Alpe d’Huez! 

 • Ingen dato sat
 • 3-5 nætter
Pris på forespørgsel
Campinghytter ved foden af Alpe d'huez til La Marmotte

Til motionscykelløbet La Marmotte er vi glade for at kunne tilbyde disse hyggelige campinghytter på campingplads Camping La Piscine. Her er du sikret en god base under cykeleventyret.

 • Ingen dato sat
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Pris på forespørgsel
Oplev de ikoniske bjerge fra Tour de France

Tag med på denne fantastiske cykelrejse, hvor du kommer til at prøve kræfter med mange af de stigninger, som Jonas Vingegaard fløj op over, da han vandt Tour de France 2022.

 • 2 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 13.498,- DKK
Lejligheder til La Marmotte

Bo tæt ved målstregen, indkøbsmuligheder og restauranter under din deltagelse i cykelløbet La Marmotte. Kom til et utroligt cykelløb med en god base i Les Berges.

 • Ingen dato sat
 • 4 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH eller kør selv
Pris på forespørgsel
4-stjernet hotel til La Marmotte

Forkæl dig selv med lidt luksus og kvalitet efter nogle hårde ture i sadlen under din deltagelse i cykelløbet La Marmotte. Vær tæt på målstregen og nyd godt af halvpension på hotellet.

 • Ingen dato sat
 • 4 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH eller kør selv
Pris på forespørgsel
Oplevelsesrig motionscykling på Korsika

Tag på cykelferie til Korsika og oplev Middelhavets mest eventyrlige ø. Turen byder på udfordrende etaper i smukke bjerglandskaber, og vi justerer ruterne og højdemeterne efter gruppens niveau. 

 • 1 afrejse
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 11.998,- DKK

Storbyferie

Tager du med på cykelrejsen fra Danmark til Paris, kan du med fordel forlænge dit ophold i byernes by Paris - Europas mes romantiske hovedstad der samtidig byder på et væld af verdenskendte seværdigheder.

Foruden oplevelser i blandt andet Eiffeltårnet, Notre Dame, Triumfbuerne, det verdenskendte Louvre mm, inviterer byernes by til lange gåture langs Seinen, hyggelige cafébesøg og ikke mindst en tur op til det romantiske Montmartre-kvarter, hvorfra der er en forrygende udsigt udover Paris.

De franske Alper

Frisk luft, betagende bjergbyer og pragtfulde alpetoppe - de Franske alper indbyder i dén grad til aktiv ferie i de lune forårs- og sommermåneder.

Vi elsker de snefyldte Alper, men de er mindst lige så pragtfulde når de grønne landskaber indbyder til at blive udforsket til fods eller på cykel.

Vil du udforske Alperne på to hjul har du rig mulighed for det på enten vores cykelrejse fra Danmark til Barcelona eller på vores løbsrejse La Marmotte

Verdensberømt køkken og velsmagende vine

Det franske køkken er med sine mange specialiteter verdenskendt og fuldendes i med lækre vine produceret på en bred vifte af druesorter fra forskellige vinregioner. Begge dele er noget vi nyder godt af på vores rejser i Frankrig.

Løbesrejser - La Marmotte

Er du til Alperne og legendariske stigninger, så skal du tage med til La Marmotte, hvor der venter en fed cykeloplevelse i de Franske Alper. Vi stiller med et suverænt guide- og serviceteam, som ved hvad der skal til for at ruste den enkelte rytter til det fede endagsløb.

Som noget ekstraordinært tilbyder vi træningstur i Vejle bakker i løbet af foråret. Her kan du prøve kræfter med firekløveret og du får mulighed for at møde nogle af de andre som skal med os til La Marmotte.

Du kan købe en færdig pakkerejse, men har du allerede booket indkvartering, kan du også bare købe et eller fleres af vores tillægsprodukter - startnummer, cykeltransport, depotservice mm.