Cykelrejser i Grækenland

Grønne landskaber, smukke strande og hyggelige gamle byer

Sus afsted gennem smukke græske omgivelser

Drømmer du om at sidde på en taverna, nyde en frappé og udsigten over havet? For derefter at gå en tur i de smalle stræder eller slappe af på en af de dejlige strande, hvor vandet er klart og feriestemningen fantastisk? Så har vi svaret på, hvor din næste rejse skal gå til; Kos!

Se øen fra en cykel
Vi skal opleve den smukke ø på helt tæt hold - nemlig på cykel, og vores guide vil sørge for, at I oplever det bedste i området. Vi skal på tur langs vandet, vi skal en tur ind til byen, vi skal opleve nogle af de mange skatte, der er rundt omkring på øen og vi kommer forbi de venetianske borge samt skønne vingårde. Mulighederne er mange, og du kan med god grund glæde dig.

Helt fantastiske strande
Og så er der strandene. De er helt sikkert en af grundene til, at øerne er et populært valg. I Tigaki finder du nogle af øens bedste, men der er gode sandstrande på hele øen. Du skal langt ud før det bliver dybt – helt perfekt for alle aldre.

Læs mere
Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.

Vejret på Kos
I sommermånederne er vejret stort set altid godt på Kos. Gennemsnitstemperaturen i sommerhalvåret når let 26 grader – perfekt til en dejlig ferie fra maj til oktober.

Kos betager hurtigt. Den lille græske ø charmerer sig ind på de fleste med blomster i gaderne og små caféer. Det er det ægte Grækenland, når det er bedst.