Cykelrejser i Portugal

Frodig og fantastisk natur

Cykelparadiset i Portugal

Skal du på din næste cykelferie, men er i tvivl om, hvor du skal tage hen? Med os kan du komme til Azorerne som ligger i Atlanterhavet, ud for Portugals kyst. Godt nok har vi i Danmark masser af skov og fede spor, men det kan ikke måle sig med Portugals mange muligheder. Her får du en fantastisk natur og garanti for en helt unik oplevelse sammen med andre cykelentusiaster.

På Papuga's cykelrejser får du en cykelferie, som du sent vil glemme. Du kan tage af sted selv, med familie eller med din cykelklub. Sammen vil I opleve landets gudesmukke natur via kringlede stier, udfordrende bakker og fantastiske udsigtsposter. 

Der er rig mulighed for at udfordre dig selv på en cykelrejse i Portugal. Med forskellige cykelniveauer i et varieret terræn, kan du teste din udholdenhed og form, alt imens at du skaber sjove minder med familie eller venner.

Vi har både MTB- og racercykelrejser, så uanset hvilken type du er, venter der naturoplevelser i verdensklasse og en cykelrejse ud over det sædvandlige.

Hvem kan deltage?

Som udgangspunkt alle med en almindelig god fysisk god form kan være med og gerne med lidt erfaring med cykelture i forvejen.

Vi kører i et fornuftigt tempo, hvor alle kan være med. Det er meget individuelt, hvor hurtigt man kører op og ned, og det er typisk sådan, at dem der går hurtigt op er knap så hurtige nedad - og omvendt. Vi har et regelsæt der hedder opsamling på toppen og igen i bunden - dermed også sagt, at der er ingen der efterlades ude på ruten.

Det handler ikke om at komme først, men om at få den bedste oplevelse. Vi tager os tid til at stoppe op og nyde naturen og de mange smukke udsigtspunkter.

Se vores cykelrejser på Azorerne nedenfor

Læs mere
per side

1 Item

Cykelferie på Azorerne - Gruppetur

Tag på cykelferie og besøg Azorerne, som byder på et hav af smuk natur, betagende udsigter og naturoplevelser i verdensklasse. Oplev denne flotte uspolerede ø med dansk cykelguide.

  • Ingen dato sat
  • 7 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København eller Billund
Pris på forespørgsel

Portugal – Sydeuropas port mod Atlanterhavet er en republik på Den Iberiske Halvø, men består også af de smukke øgrupper - Azorerne og Madeira.

Sol, sommer og mildt klima

Portugals majestætiske bjerge møder Atlanterhavet på en breddegrad, der med sit milde klima året rundt, tilbyder en unik kombination af frodigt bjergliv, betagende natur og skønne sandstrande.

Lækker mad og udsøgte vine

Det portugisiske køkken er et af de mest velsmagende i verden og er kendt for små lokale ingredienser og specialiteter.