Cykelrejser i Spanien

Sol, strande, bjerge og betagende landskaber pryder Spaniens natur

Smukke spanske omgivelser der opleves fra cyklen

Vil du se og opleve Spanien på en ny måde, hvorfor så ikke gøre det på cykelferie, hvor der både er fokus på det sociale fællesskab og fantastiske cykelture?

På en cykelrejse til Spanien, oplever du kulturen helt tæt på. Vores danske cykelguider tager dig med rundt i det flotte landskab med blå himmel, mildt klima og du får mulighed for at stoppe op og nyde naturen helt tæt på. Det giver dig samtidig mulighed for, at snakke med lokale og se steder, som mange ikke kender til. Imens får du frisk luft og god motion med dem, som du holder af og sammen andre motionsryttere som elsker at være aktive på deres ferie.

Bredt udvalg af rejser til Spanien

Spanien er en fantastisk cykeldestination og uanset om du befinder dig i det Nordlige Spanien, på øerne eller på det sydlige fastland, så er her unikke cykelruter med gode vejforhold. 

Alle vores destinationer er veletablerede, med cykelruter der er testet, vores cykelguider kender områderne og ved hvor de gode lokale caféer ligger og hotellerne ved hvad vi har brig for i forhold til indkvartering, mad og gode cykelforhold.

Flere cykelniveauer

Vi rejser alle med forskellige forudsætninger og formål og det gælder også når vi rejser på cykelferie. Vi gør derfor meget ud af, at finde destinationer hvor vi kan tilbyde flere forskellige niveauer på den samme cykelrejse - og det betyder, at rejser man som par, kan man cykle på hvert sit niveau om dagen og stadig hygge sig og holde ferie sammen.

På den enkelte rejse fremgår det i beskrivelsen hvilke niveauer der køres med.

Hvis du er i tvivl om niveauet, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Læs mere
per side

6 Items

Cykelferie i Spanien - Gruppetur

Oplev Europa's cykelparadis i foråret og nyd godt af det milde klima, den smukke natur og de fantastiske cykelveje. Tag cyklen, følg med til Mallorca og dan selv rammerne for din aktive ferie.

 • Ingen dato sat
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH, Aalborg eller Billund
Pris på forespørgsel
Cykelferie i Spanien - Gruppetur

Mallorca er (også) fantastisk i efteråret! Oplev Mallorca på cykel og udforsk vejene med både kyst og bjerge på din rejse og opdag hvorfor øen er kendt som et ægte cykelparadis.

 • 1 afrejse
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH, Aalborg eller Billund
Fra 8.698,- DKK
Cykelferie i Spanien - Gruppetur

Oplev Hasselnøddebjergene, også kendt for at være et af de bedste cykelområder man kan besøge. Nyd tempoet og følg med vores danske cykelguider på en alternativ, aktiv ferie. 

 • 2 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH eller Billund
Fra 9.898,- DKK
Cykelferie på Gran Canaria - Gruppetur

Tag cyklen med på en ferie på Gran Canaria, og oplev den oplagte destination til cykelferien uanset niveau. Kom op i de snogede bjergveje, og få hele udsigten med dig.

 • 2 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH eller Billund
Fra 9.998,- DKK
REJS I UGE 35 – SVÆRHEDSGRAD 3 OG 4

Tag med til vores mest populære cykelrejse, der er blevet en vaskeægte klassiker.  Prøv kræfterne af i de legendariske bjerge i Pyrenæerne og kom tættere på naturen. 

 • 1 afrejse
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Oplevelsesrig cykelrejse i Spanien - Gruppetur

Oplev spansk charme når det er allerbedst. Denne træningstur til Calpe byder på smukke og udfordrende cykellandskaber samt en engageret og lokalkendt chefguide.

 • 1 afrejse
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 7.998,- DKK

Cykelferie med fokus på det sociale

Fælles for alle vores cykelrejser er, at vi har stor fokus på det sociale fællesskab. Vi cykler, vi hygger os og vi har det sjovt. Der er plads til kaffestop, vi nyder udsigter og vi afslutter dagen med en kold forfriskning.

Vi tør godt stå ved, at vi kører efter den kolde forfriskning ved poolen når vi rammer den sidste bakketop :)

Færdig pakkerejse

Vores cykelrejser arrangeres som pakkerejser med fly, transfer, hotel, halvpension eller all inclusive og guidede cykelture med danske cykelguider.

Vi har et bredt netværk af gode samarbejdspartnere på alle destinationer og du kan altid leje gode cykler igennem os. 

Hvis du vil have din egen cykel med er det også muligt i det omfang der er plads på flyet.

Oplev Spanien på en helt ny måde – tag på cykelferie med Papuga Tours.