Cykelrejser i Tyskland

Dragende natur og kulturelle oplevelser

Det tyske cykelparadis

Tag med på cykelferie til Tyskland og opdag landet på en ny og anderledes måde på to hjul. Med en cykelferie til Tyskland får du ikke bare fyldt energitanken op, du får også tanket op på oplevelseskontoen. Undervejs kan du stoppe op ved smukke områder og seværdigheder, så du får mulighed for at se, hvad Tyskland har at byde på.
En cykelrejse til Tyskland er oplagt til dig, der elsker at dyrke motion og opleve det tyske på samme tid.

Læs mere
Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.

Harzen

Leder du efter din næste ferie med familien eller vennerne? Prøv en cykelrejse til Harzen. Her vil I blive udfordret, imens I oplever Harzens smukke omgivelser og landets kultur.

Papugas cykelferie i Harzen er sprængfyldt med oplevelser i den smukke, uberørte natur. Her vil I komme til at cykle forskellige steder, som vil give sved på panden og minder, som I sent vil glemme.

I vil komme til at se landets skønhed via fantastiske udsigtsposter, som kun kan opleves, hvis man tager til Harzen. Vi hjælper jer med at skabe jeres drømmeferie, og guider jer igennem hele turen.

Bestil din næste cykelrejse hos Papuga, og få en unik oplevelse med en cykelferie i Harzen.Berlin

I Berlin er der skarpe sving, stejle bakker og flotte omgivelser. På en cykelferie til Berlin kan I teste jeres cykelform, og skabe gode minder med hinanden. I vil blive udfordret, og sammen vil I gennemføre Tour de Berlin.

Turen er en cykelferie, hvor der også vil være tid til afslapning på de forskellige hoteller. Der vil her være rig mulighed for, at nyde hotellernes facilite ter. I vil også opdage Berlins Histore og seværdigheder på en helt anden måde, når det ses fra to hjul.

Oplev Tysklands hovedstad, og kom på en cykelferie, som vil give dig minder for livet.

Cykelrejser

Cykelrejser tilbyder en perfekt kombination af oplevelser, motion og smuk natur. På cykel får du mulighed for at opleve landskabet på en helt anden måde, end når du kører forbi i bil. På cykel passerer du med en tilpas hastighed til rigtigt at kunne nyde omgivelserne, du mærker duftene fra skov og land, og samtidig får du masser af motion og frisk luft. Det bliver ikke bedre.

Samtidig er det rart at kunne rejse og opleve Europa uden at forurene. Cykelferie er en meget miljøvenlig ferieform, hvor du med god samvittighed kan bevæge dig rundt i landskabet. Du er ikke til gene for nogen eller noget, og du kan glæde dig over at komme helt tæt på både natur og mennesker.