facebook share

MTB

Din filtrering gav desværre ingen resultater.

Cykelferie på Mountainbike

Godt nok har vi i Danmark masse af skove og fede spor, men det kan på ingen måde måle sig med det du kan opleve rundt omkring i Europa.

Vores cykelrejser på MTB går til steder som er en god kombination af fantastisk natur, flotte og alsidige cykelture og ikke mindst under behagelige temperaturer.

Danske cykelguider

Alle vores rejser er med danske cykelguider som kender området og som sørger for at alle kommer med rundt.

Du skal bare sørge for at pakke kufferten med dit cykelgrej og være klar på en uges uforglemmelig cykelferie på MTB.

Cykelferie med vægt på det sociale

Fælles for alle vores rejser er vores stor fokus på det sociale fællesskab. Det kan godt være vi er afsted for at køre på cykel, men det er også ferie og vi skal derfor også hygge os og have det sjovt.

Vi cykler, vi hygger os og vi har det sjovt. Der er plads til kaffestop, vi nyder udsigter og vi afslutter dagen med en kold forfriskning, ligesom vi spiser fælles aftensmad på hotellet eller på en nærliggende restaurant ( inklusiv i prisen)

Vi tilsikrer os altid at de grupper vi sender afsted, er en tilpas størrelse til at alle får en god oplevelse.

Cykelniveau

Vores MTB rejser henvender sig til den almindelige moitionist, som elsker at køre mountainbike og være helt tæt på naturen.

Det handler ikke om at komme først, men om at komme med og der er ingen der efterlades ude på ruten.

Vi tilstræber altid at oprette to niveauer/hold på den enkelte rejse, men muligheden afhænger naturligvis af det samlede antal deltagere.

Det er svært at sige præcis hvor god form og hvilket niveau man skal være i for at deltage på vores MTB rejser, men er du i almindelig god form og har du minimun ét års erfaring med at køre på MTB - herunder også nedkørsel på grus, så kan du sagtens være med.

Er der steder op- eller nedkørsler, hvor du ikke er tryg, så er det ok at stige af cyklen og trække.

Vi kører ikke downhill.

Niveauet fremgår af den enkelte rejsebeskrivelse, men hvis du er i tvivl, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Vi cykler sammen

Der er ingen der efterlades - alle mand ud - alle mand hjem!

Færdig pakkerejse

Vores cykelrejser arrangeres som pakkerejser med fly, transfer, hotel, halvpension eller all inclusive og guidede cykelture med danske cykelguider.

Vi har et bredt netværk af gode samarbejdspartnere på alle destinationer og du kan altid leje gode cykler igennem os. 

Hvis du vil have din egen cykel med er det også muligt i det omfang der er plads på flyet

Du kan finde alle vores cykelrejser på MTB nedenfor

Azorerne

- naturoplevelser i verdensklasse!

Fantastisk cykelferie til mountainbike rytteren der gerne vil cykle rundt i storslået natur. Azorerne byder på spor med blandt andet singletracks, vulkankratere & fantastiske laguner og vi har lagt et alsidigt cykelprogram så du vil opleve det bedste på hovedøen Sao Miguel.

Rejsen ledsages af danske cykelguider.

Læs mere om MTB på Azorerne HER

MTB ryttere på vej til Sete Cidades

Umbrien

- Italiens Grønne Hjerte

Autentisk og uspoleret med uovertruffen natur.

Overalt i regionen møder man spændende og udfordrende cykelruter, der fører igennem de smukke olivenlunde, over både små og store bjerge, gennem frodige skove og forbi fortryllende blomstrende marker.

Glæd dig til en MTB ferie i de skønneste omgivelser hvor både cykling og det sociale er i fokus.

Læs mere om MTB i Umbrien HER

Umbrien MTB Grussti Thunbs Up

La Palma

- den grønneste og flotteste af de Kanariske Øer!

La Palma har en formidabel natur fyldt med kontraster! Her er både bjerge, vulkankratere, skov samt regnskov og I kommer helt tæt på den smukke natur på denne uforglemmelige cykelferie på mountainbike.

Med direkte fly fra Billund og Kastrup

Læs mere om MTB rejsen på La Palma HER

La Palma Vandreferie19 (1)

Kan du godt lide en rejse, hvor der er gang i den? Hvor du kan få lov til, at være aktiv med dine venner eller din familie? Tag på MTB cykelrejser, og få et sus i smukke omgivelser.

Vi har sammensat en række cykelrejser, hvor du kan få lov til, at køre på MTB. Vi har forskellige ruter, hvor vi både skal køre nedkørsel og i grus, så du vil få pulsen op. Men ikke nok med, at du cykler rundt i et andet land, så er du også helt tæt på den smukke natur og de lokale steder.

En for på MTB er en helt speciel oplevelse. Mountainbikerejser er nemlig helt anderledes end en almindelig charterrejse, for du kommer på ferie på en helt ny måde. Du ser landet fra en anden vinkel, og du oplever nogle ting, som ikke mange prøver.

Tag på MTB rejser med os, og skab minder for livet!

Har du spørgsmål til nogle af vores rejser, så er du mere end velkommen til, at kontakte os.