facebook share

La Marmotte 2022

Din filtrering gav desværre ingen resultater.

Racer Icon

La Marmotte 2022

Marmottealpes Profil2
Ledige pladser
Racer Icon

La Marmotte 2022

La Marmotte 2022. Overlad alt det praktiske til os. Denne pakke er en pakkerejse med ophold på et lækkert 4* hotel på toppen af Alep d'huez, dansk guideservice under hele opholdet, mulighed for træningsture, detaljeret informationsmøde lørdag og depoter med forplejning på løbsdagen - du skal kun koncentrere dig om at lade op, træde i pedalerne undervejs og opleve den unikke stemning der er både før og under løbet. Løbsdato den 3. juli 2022.
Racer Icon

La Marmotte 2022 - Depotservice + Startnummer

La Marmotte (1)
Ledige pladser
Racer Icon

La Marmotte 2022 - Depotservice + Startnummer

La Marmotte 2022. Løbsdato den 3. juli 2022. Køb depotservice og startnummer til La Mormotte uden at købe indkvartering. Aflever dine depotposer dagen før løbet og få adgang til 3 depoter med fuld forplejning på løbsdagen.
Racer Icon

La Marmotte 2022 - depotservice

Cykelrejse Barcelona Telegraphe
Ledige pladser
Racer Icon

La Marmotte 2022 - depotservice

La Marmotte 2022. Løbsdato 3. juli 2022. Slip for at lave madpakke og bestil depotservice uden at købe indkvartering. Aflever dine depotposer dagen før løbet og få adgang til 3 depoter med fuld forplejning på løbsdagen.
Racer Icon

La Marmotte 2022 - cykeltransport

36808742 10156682336314548 503878966096953344 N
Ledige pladser
Racer Icon

La Marmotte 2022 - cykeltransport

La Marmotte 2022. Lad os tage din cykel med til La Marmotte t/r. Udleveres og afleveres på toppen af Alpe D'Huez (ved Hotel Pic Blanc)

Løbsdato den 3. juli 2022

Drømmer du om at udfordre de legendariske og frygtede stigninger fra et af de helt store cykelløb, så er La Marmotte lige noget for dig!
Løbet køres i de Franske alper og byder på 5000 højdemeter fordelt på 174 kilometer. Undervejs venter fire legendariske stigninger fra Tour de France-historien; Col de Glandon, Col du Télégraphe, Col de Galibier og til sidst Alpe d’Huez, der med sine 21 hårnåslesving og en gennemsnitsstigning på 8,5% i dén grad er en hård nyser inden du suser over målstregen på toppen af Alpe d'huez.

Fokus på kvalitet og de små detaljer

Med et stærkt og veloplagt guide- og serviceteam i spidsen, kan I se frem til en oplevelse hvor der er tænkt på selv de mindste detaljer. Teamet har god erfaring med løbsrejser og ved hvad der er vigtigt både før, under og efter løbet.

Der vil være tilbud om, at køre et par træningsture i dagene op til løbet og lørdag eftermiddag afholder vi informationsmøde, hvor du kan få svar på de spørgsmål du måtte have og hvor alle praktiske detaljer gennemgås igen.

Depotservice med fuld forplejning

Vi har depotservice med 3 depoter på løbsdagen og vi ved hvor vigtig den er for gennemførelse af løbet. Der er fuld forplejning med både mad og drikke, så du skal ikke selv på indkøb i det lokale supermarked dagen før.

Vores depotservice er en del af pakken med indkvartering, men kan også bestilles selvom du ikke har bestilt startnummer og indkvartering igennem os.
Bo i lejlighed eller på et 4* hotel på toppen af Alpe d'huez

Du kan bestille en færdig pakke med 4 nætter på et lækkert hotel på toppen af Alpe d'huez. Hotellet ligger tæt på målområdet, så det er nemt og hurtigt at komme tilbage efter løbet. Denne pakke er inklusiv morgen- og aftensmad og det eneste du selv skal sørge for er frokost i dagene op til løbet.

Det bliver også muligt at bestille ophold i en lejlighed. Denne mulighed er endnu ikke tilgængelig, men kan reserveres ved at sende en mail til Gitte
Mangler du kun depotservice, startnummer og- eller cykeltransport ?

Så kan du købe det samlet eller særskilt igennem os.

Du står da selv for at bestille indkvartering og er på egen hånd i dagene op til løbet.

Ved bestilling af depotservice er det vigtigt at du kommer til informationsmødet lørdag eftermiddag, da det er her dine depotposer skal afleveres.

Glæd dig

Til en fed oplevelse, hvor du skal udfordre nogle af de mest legendariske stigninger i Alperne og hygge dig sammen med andre, der deler samme passion for motionscykling som dig.