facebook share

Rejser for det modne publikum

En seniorrejse er tilpasset det modne publikum, der elsker at rejse og opleve verden sammen med ligesindede.

Hos os er ordet ’senior’ ikke et spørgsmål om alder, men om hvor man er i livet.
Nogen er vidt berejste og andre er først lige begyndt at rejse, men fælles for vores gæster er, at de ønsker en ferie, hvor de ikke selv skal stå for at arrangere rejsen. Det lader de os om og skal derfor blot pakke deres kuffert og møde op i lufthavnen, friske og klar på en spændende og oplevelsesrig rejse.

Vores rejser er nøje planlagte og der ligger et grundigt forarbejde i at udvælge de rigtige hoteller, udflugter, restauranter, guider mm.

Altid dansktalende rejseledere

Når du tager på en seniorrejse med Papuga, er der altid erfarne danske rejseledere med på rejsen, som kun er tilknyttet jeres gruppe. Rejselederen bor sammen med jer på hotellet, og deltager i alle udflugter mm og det er også ham eller hende du skal henvende med evt. spørgsmål og andet du måtte have brug for hjælp til.

Med på udflugterne er der foruden den danske rejseleder også en lokal guide tilknyttet gruppen. Vi tilstræber at den lokale guide er dansk eller dansktalende, men hvis ikke vil det fremgå af rejsebeskrivelsen. Dette er dig yderst sjældent og de enkelte tilfælde er der den danske rejseleder som oversætter.

Fællesskab og hygge

Vi ligger stor vægt på det sociale fællesskab og har derfor max 20 gæster med på hver afgang. Det skaber et godt sammenhold i gruppen og vi lærer hinanden at kende. Samtidig giver det rig mulighed for at stille spørgsmål i løbet af ugen og i det hele taget få det mest optimale ud af sin rejse.

Udflugter og entreer er inkluderet i prisen

Vores rejser er altid med så meget inkluderet som overhovedet muligt. Fly, transport fra lufthavnen og ud til hotellet t/r, som minimum morgen- og aftensmad og oftest også frokost (dette fremgår af det enkelte program) samt alle udflugter og entréer.

Oplevelser i bus

Gruppen har sin egen private bus på alle udflugter og bliver hentet og bragt til hotellet. Der er sat god tid af til at gøre stop ved nogle af de mange flotte udsigtspunkter undervejs. I får derfor rig lejlighed til at få en masse dejlige ferieminder og billeder med hjem.

Glæd jer

Til en uges fantastisk oplevelsesrejse fyldt med smuk natur, dejlig mad og vin - og ikke mindst uforglemmelige minder!

Du kan finde vores seniorrejser nedenfor.

 

Azorerne

- smukkere end et postkort!
1500 kilometer ud for Portugals kyst - midt i Atlanterhavet, ligger Ø-gruppen Azorerne, der flere gange har været kåret til den smukkeste og mest besøgsværdige ø-gruppe i Europa. Den alsidige og unikke natur kan tage pusten fra enhver og med et behageligt klima i sommermånederne, er Azorerne den oplagte destination hvis du gerne vil rejse om sommeren, men ikke bryder dig om for høje temperaturer.

Læs mere om rejsen til Azorerne HER

 

Azorerne Vandreferie3

Madeira

Madeira er en oplevelsesrig-ø ud over det sædvanlige og har flere gange - senest i 2018, vundet prisen som verdens bedste ø-rejsemål.
Den farverige Perle i Atlanterhavet, er med sin frodige natur, subtropiske beplantning, vulkanske bjerge og dybe dale ubeskrivelig smuk og uden tvivl et besøg værd.

Læs mere om rejsen til Madeira HER

Seniorrejse Madeira Botanisk Have

Mallorca

Mallorca har det hele…

Når man taler om ét feriemål, der har det hele, rangerer Mallorca højt på listen. Engang var Mallorca grisefester, i dag er Mallorca fornyet og fuld af spændende oplevelser. Her kan man alt – læn jer tilbage på de 14 kilometer lange strande, der regnes for at være nogle af Europas bedste. I behøver ikke køre langt væk fra kysten, hvis I vil opleve det ægte Mallorca. Her finder I hurtigt det lokale liv, der giver et godt indblik I, hvad Mallorca også er.

Læs mere om rejsen til Mallorca HER

Gade Lille By Mallorca

Costa del Sol

Costa del Sol har imponerende mange oplevelser at byde på – lige fra smuk natur, store olivenlunde og høje bjerge til skønne storbyer.

VI skal bo i byen Mijas - også kendt som den hvide by og I vil hurtigt opdage, hvor skøn, rolig og ikke mindst hvid Mijas er. Her er så fredeligt, afslappende og virkelig smukt. Den hvide by snor sig op af bjergsiden, hvor I kan gå en tur i de smalle gader, nyde idyllen og se på de små fine forretninger.

Læs mere om rejsen HER

Mijas Costa del Sol seniorrejse