facebook share

Seniorrejse på Azorerne - smukkere end et postkort

Senior Rejser

Flyrejse med hotel, forplejning, 5 udflugter og dansk rejseleder

Det fulde beløb refunderes hvis rejsen annulleres

Egen bus og dansk rejseleder hele ugen

Max 20 deltagere

Dato

kr. 10595,-
kr. 2000,-
Ja
kr. 10595,-
kr. 2000,-
Ja
kr. 10995,-
kr. 2000,-
Ja

Oplev smukke Azorerne sammen med andre

Højdepunkter:

- Fly fra Billund og Kastrup
- Lækkert 4* hotel med central beliggenhed
- Med morgenmad og aftensmad 7 dage
- frokost med vin på 4 udflugter
- Egen bus og dansk rejseleder hele ugen
- Max 20 deltagere på hver tur

På ferie med oplevelser

Azorernes ni smukke øer ligger midt i Atlanterhavet mellem Europa og Nordamerika og er en del af Portugal.

Den største ø er São Miguel, der består af imponerende vulkaner med fantastiske kratersøer, varierende landskaber med grønne marker, frodige parker og kløfter og ikke mindst helt utrolige klippeformationer, der alt sammen er så ubeskrivelig smukt!

Varieret udflugts program 

På denne oplevelsesrejse skal vi på byrundtur i Ponta Delgada's smukke gader, hvor vi slutter af med at smage på det Azoriske køkken på en lokal restaurant. Vi skal på udflugt til den smukke Ildsø, de berømte tvillingesøer og vi besøger en ananasplantage, hvor vi får et indblik i produktionen og en overraskende lang produktionstid.
Et af ugens højdepunkter er de varme kilder i kurbyen Furnas, hvor du efter en smuk tur rundt i den botaniske park, kan lade dig sænke ned i det varme kildevand, der siges at have en helbredende virkning på kroppen.
De Azoriske øer er kendt for lækre specialiteter og god likør og uden mad og drikke går det jo ikke - så disse specialiteter skal vi naturligvis også smage på i løbet af ugen.

Med 2 heldags og 3 halvdagsudflugter vil der også være tid til at slappe af og opleve lidt på egen hånd.

Alle udflugter og entreer er inkluderet i prisen.

Fællesskab og hygge

Vi ligger stor vægt på det sociale fællesskab og har derfor max 20 gæster med på hver afgang. Det skaber et godt sammenhold i gruppen og vi lærer hinanden at kende. Samtidig giver det rig mulighed for at stille spørgsmål i løbet af ugen.
I har en dansk rejseleder fra Papuga med, som sørger for alt det praktiske på rejsen, så I kan fokusere på at nyde den smukke natur, hygge jer med de andre gæster og naturligvis slappe af i det omfang I har lyst til.

Oplevelser i bus

Vi bliver hentet i en privat bus på hotellet og kørt ud til de forskellige udflugtsmål. Gruppen har sin egen bus på alle udflugter og der er sat god tid af til at gøre stop ved nogle af de mange flotte udsigtspunkter undervejs. I får derfor rig lejlighed til at få en masse dejlige ferieminder og billeder med hjem.

Glæd jer

Til en uges fantastisk oplevelsesrejse fyldt med smuk natur, dejlig mad og vin - og ikke mindst uforglemmelige minder!

Rejseleder / guide

Rejsen er med en dansk rejseleder fra Papuga samt en dansk lokalguide, som vil fortælle vidt og bredt om de farverige blomster, det unikke landskab, befolkningen og mon ikke der også kommer et par sjove 'vandrehistorier' i løbet af ugen :)

Der er max 20 deltagere med på rejsen

Rejsebeskrivelse med program

Program med beskrivelse af udflugter

Dag 1 (tirsdag) Ankomst til Azorerne
Velkomstmøde
Fælles aftensmad på lokal restaurant i gåafstand fra hotellet

Dag 2 (onsdag) Byvandring med smag på Azorerne
Smukt skrående over en bred bugt ligger São Miguels hovedstad Ponta Delgada. En af de bedste måder at opdage og udforske denne dejlige by på er til fods. I løbet af turen lærer vi Ponta Delgada at kende, idet vi bl.a. besøger 2 af byens smukke kirker. Den ene af dem, Santo Cristo kirken er en af Portugals rigeste! Vi ser også nærmere på byens spændende frugt- og grønsagsmarked i den østlige del af byen. Mens vi går på de dekorative fortove bliver vi fortalt om de små ting der igennem tiden har formet byen til det den er i dag. Der vil der blive budt på lette smagsprøver af azoriske specialiteter bla. lokale oste, fiske og kødretter, øl, vin og sodavand.
Start fra hotellet kl. 10.00 - retur ca. kl. 14.30
Fælles aftensmad på lokal restaurant i gåafstand fra hotellet

Dag 3 (torsdag) Lagoa das Furnas – heldagsudflugt inkl. frokost
På denne heldagstur besøger vi øens største vulkankrater, Furnas, hvor de boblende og kogende kilder, de såkaldte Celdeiras, vidner om den vulkanske aktivitet i området. Udsigtspunktet Pico do Ferro byder på en storslået udsigt ud over det store krater, som både indeholder by og sø. Ved søens bred forberedes dagens frokost Cozido, Azorernes nationalret, og denne tilberedes i en gryde direkte i den varme, vulkanske jord. I Furnas by besøger vi desuden øens smukkeste park, den botaniske have Terra Nostra parken, og i den forbindelse vil der være mulighed at bade i det 35 grader lune vand i ungdommens kilde. I løbet af dagen besøger vi også en af de sidste teplantager i Europa, Cha Gorreana fra 1883, hvor de den dag i dag endnu bruger
de gamle og oprindelige maskiner til deres teproduktion. Husk badetøj. 
Start fra hotellet kl. 09.00 - retur ca. kl. 17.00
Fælles aftensmad på lokal restaurant i gåafstand fra hotellet

Dag 4 (fredag) Tid på egen hånd
Dagen i dag er uden udflugts program.
Vi kan anbefale at man går en tur i den botaniske have, som ligger i gåafstand fra hotellet.
Der vil også være mulighed for mulighed for tilkøb af f.eks. Hvalsafari eller Øst ø-rundtur
Fælles aftensmad på lokal restaurant i gåafstand fra hotellet

Dag 5 (lørdag) Lagoa do Fogo, Ildsøen – heldagsudflugt inkl. frokost
Et af dagens højdepunkter bliver Lagoa do Fogo, også kaldet for Ildsøen, som af mange anses for at være den smukkeste af de tre store vulkankratersøer på São Miguel.I 945 meters højde har vi en betagende udsigt over det 500 meter dybe vulkankrater med sin azurblå sø samtidig med, at Atlanterhavet skimtes i baggrunden. På den lille keramikfabrik Cerãmica Vieira i byen Lagoa oplever vi den traditionelle keramik fremstilling. Dagen sluttes af i Ribeira Grande, hvor vi efter frokost, tager på likørfabrik. Her skal vi smage på nogle af de mange lokale likører. Vi gør også et stop i byen Capelas, hvor der er mulighed for at bade, hvis vejret tillader det. 
Start fra hotellet kl. 09.00 - retur ca. kl. 16.30
Fælles aftensmad på lokal restaurant i gåafstand fra hotellet

Dag 6 (søndag) Vest Ø-rundtur, tvillingesøerne Sete Cidades
På den vestlige side af São Miguel er uden tvivl et af øens absolutte højdepunkter, Cete Cidades. Udsigtspunktet ”Vista do Rei” byder på en panoramaudsigt over det imponerede vulkankrater. Vejen op til ”Vista do Rei” er meget naturskøn og byder på mange smukke udsigter. Efter caféstop i Sete Cidades by kører vi mod havet, hvor vi nyder den flotte udsigt over klosterklipperne, en lille klippeformation der ligger ud for den nordvestlige kyst. I løbet af dagen gør vi desuden et stop i byen Fajã de Baixo, hvor vi besøger en af øens berømte ananasplantager og får fortællingen om den meget komplicerede proces der ligger bag den populære frugt.
Start fra hotellet kl. 09.00 - retur ca. kl. 13.30
Fælles aftensmad på lokal restaurant i gåafstand fra hotellet

Dag 7 (mandag) Quinta da Terça / gårdbesøg – halvdagsudflugt inklusive let frokost
Ved ankomst til gården byder det svenske værtspar, Claude og Christina de Leval, velkommen. Parret har ejet dette dejlige sted siden 2001. Under rundvisningen på gården ser vi blandt andet et lille kapel, gæsteværelser, den private del, der består af hall, stue med det originale, imponerende træværk fra 1640 samt det store landkøkken. Christina fortæller med indlevelse og interesse om blomster og planter, som vi passerer på vej til ”picadeiron” - ridehuset - der er opført i samme periode som selve huset. I ”picadeiron” serveres et glas af den lokale portvin, og her kan man sidde og nyde den intense stemning, som hele stedet summer af, mens parrets smukke heste udfolder sig. Rundturen sluttes i den typiske, portugisiske stald med mange smukke heste. Nogle af hestene er gamle mælkeheste, der har fået lov at ende deres dage i luksus her på Quinta da Terça. Tilbage i huset serveres et glas vin og en lille buffet med små lokale retter, der er produceret i gårdens landkøkken. Vi kører tilbage til Ponta Delgada langs sydkysten.
Start fra hotellet kl. 10.00 - retur ca. kl. 14.00
Fælles aftensmad på lokal restaurant i gåafstand fra hotellet

Dag 8 (tirsdag) Hjemrejsedag
Efter en oplevelsesrig uge fyldt med smukke naturoplevelser og dejlig mad, er det tid til at tage afsked med smukke Azorerne.

Med forbehold for ændringer

Hotel

Portugal Azores Ponte Delgada Antillia Apartments ...

Hotel Antillia & lejligheder

Attraktivt hotel i centrum
Antillia er et skønt hotel med både hotelværelser og lejligheder med en ualmindelig dejlig beliggenhed tæt på Ponta Delgadas historiske centrum.

Du har kun 100 meter til det hyggelig marked og 300 meter til den flotte havnepromenade og den charmerende marina. Hotellet byder velkommen i den hyggelige lobby, og der er også bar og rigtig gode faciliteter. I Ponta Delgada kan du gå på opdagelse i det store udbud af restauranter, barer og spændende seværdigheder.

Antillia har et meget lækkert poolområde med solterrasse, swimmingpools til både børn og voksne, solsenge og parasoller. Her er også fitnessfaciliteter, tyrkisk bad, jacuzzi og desuden en lille legeplads til de yngste gæster. Du kan benytte det gratis trådløse internet i reception og bar.

Sådan bor du

Lyse velindrettede et-værelses lejligheder med bad/toilet, enkle køkkenfaciliteter, aircondition og satellit-tv. Et-værelses lejligheder er indrettet med kombineret sove/opholdsrum og er til maksimum tre personer.
Alle lejligheder har egen balkon/terasse

Gratis WiFi

Mere om Antillia Hotel & Lejligheder

Antillia ligger perfekt i forhold til Ponta Delgadas bycentrum og omkring fem km fra stranden. Lejlighedshotellet er i en god standard og velegnet til børnefamilier. Hotellet har et mindre beauty-center, bordtennis, frisør, fitness, jacuzzi, sauna og vaskeservice - flere imod gebyr. I receptionen og i baren er der gratis WiFi.

Det koster 10€ pr. stk. for leje af poolhåndklæder.

Bussen kan desværre ikke køre helt op til hotellet. Bagage bliver derfor hentet af bagagebus og vores rejseleder vil gå sammen med jer til hotellet. 

 

Inklusiv i prisen

Vi har inkluderet næsten alt

Flyrejse fra Billund eller Kastrup til Ponta Delgada tur/retur (direkte fly)

Transport lufthavn-hotel tur/retur

1 stk bagage + 1 stk håndbagage

7 nætter på 4* hotel

7 * morgenmad på hotellet

7 * aftensmad på lokale restauranter i gåafstand fra hotellet

5 udflugter inkl. entreer (2 heldags & 3 ½ dags)

Frokost inkl. vin på 4 udflugter

Transport i forbindelse med udflugterne

Dansk rejseleder fra Papuga samt en dansktalende lokalguide

Eksklusiv drikkevarer til aftensmaden.

Mulige tilkøb

Enkeltværelse 2022 (du får et dobbeltværelse med egen balkon til enebrug)
Juni kr. 1750,-
Juli kr. 2000,-
August kr. 1850,-

Value cannot be null. Parameter name: mediaItem

Vejret på Azorerne

Vejret På Azorerne

Perfekt vejr til en oplevelsesrejse

Generelt er vejret på Azorerne rigtig dejligt med et subtropisk klima, der passer til både oplevelser og afslapning.
Med behagelige dagtemperaturer på imellem 21 - 27 grader i sommermånederne er Azorerne oplagt, når du drømmer om sol og varme uden at det bliver ubehageligt.

Vejret på Azorerne lokker mange turister til, som gerne vil ned i varmen, men samtidig ikke bryder sig om alt for høje temperaturer. Det jævne temperatur niveau kombineret med en smule vind, gør nemlig opholdet meget behageligt.

Mere om Azorerne

Seniorrejse Azorerne Papuga Hortensia

Naturoplevelser i verdensklasse

Midt i Atlanterhavet ligger den smukkeste ø-gruppe, Azorerne. Her venter et overflødighedshorn af smuk natur, naturfænomener og nogle af jordklodens fantastiske underfundigheder. Øgruppen har flere gange været kåret til de mest besøgsværdige øer af National Geographic, og det er let at forstå når man først har været der.

Om Azorerne

Azorerne består af ni magiske vulkan-øer, der blev opdaget i 1427. Indtil da var øerne ubeboede, og i dag er de en del af Portugal. Azorerne er bl.a. kendt som verdens smukkeste sted (kåret i 2016 af National Geographic) og sin smukke natur.

Uspoleret ferieområde

Azorerne er stadig uspoleret og fri for masseturisme, hvilket bestemt også afspejles ro & idyl og ikke mindst et aldeles rimeligt prisniveau. Ø-gruppen består af ni øer med São Miguel som hovedø, hvorpå vi skal bo i hovedbyen Ponta Delgada. Her vil I elske den smukke havnepromenade i den største by, Ponta Delgada, hvor I kan suge maritime indtryk til jer i de små idylliske, brolagte gader. Vi skal besøge nogle af de dejlige restauranter, hvor menukortet rummer alt for enhver smag af lækre fiske- og kødretter.

På ferie med oplevelser

Azorerne har så meget at byde på, som man bare ikke må gå glip af. Vi har på denne oplevelsesrejse sammensat et alsidigt udflugtsprogram med fantastiske oplevelser, hvor I allerede hjemmefra har oplevelserne inkluderet i rejsens pris. Programmet er sammensat så rejsen er en god kombination af oplevelser og afslapning.

Transfer

Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop i Ponta Delgada er blot 15 minutter.
Er trafikken tæt, kan transferen tage længere tid.

Vejret på Azorerne

Det siges, at man kan opleve alle årstider på en dag på Azorerne, så pak en fornuftig kuffert med både badetøj og regnjakke. Gennemsnitstemperaturen ligger på ca. 25 grader i sommermånederne, og blot et par grader lavere i foråret og efteråret.

Valuta

Euro.

Elektricitet

220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Bestilling & betaling

Bestilling

Rejsen kan bestilles så længe der er ledige pladser.

Depositum & restbetaling

Rejsen kan bestilles mod et depositum på kr. 2000,- ved bestilling.

Restbetaling forfalder 70 dage før afrejse.

Tryghedsgaranti

Du kan trygt bestille din rejse hos os, for hvis din rejse ender med at blive omfattet af et udrejseforbud, kan du 14 dage før afrejse gebyrfrit ombooke din rejse eller annullere den og få dine penge refunderet.