facebook share

Magiske Madeira - Sol, høj standard og betagende smuk natur

Senior Rejser

Inklusiv 4 udflugter og festlig afslutningsmiddag

Direkte fly fra Billund og Kastrup

Hyggelig grupperejse med max 20 deltagere

Dansk rejseleder på hele rejsen

Dato

kr. 10795,-
kr. 2000,-
Ja
kr. 10795,-
kr. 2000,-
Ja

Oplev Madeira på en hyggelig grupperejse med max 20 deltagere

Madeira er en oplevelsesrig-ø ud over det sædvanlige og har flere gange - senest i 2018, vundet prisen som verdens bedste ø-rejsemål.
Den farverige Perle i Atlanterhavet, er med sin frodige natur, subtropiske beplantning, vulkanske bjerge og dybe dale ubeskrivelig smuk og uden tvivl et besøg værd.

Vi har nøje udvalgt 5 oplevelser, som du ikke må gå glip af, når du gæster den eksotiske perle i Atlanterhavet.
Og du skal glæde dig! Der venter storslåede udsigter fra de høje bjerge, unikke naturoplevelser i de dybe dale, et utal af farverige blomster, særprægede bygningsværker, ægte portugisisk fest aften og du får smag på Madeiras vine og velsmagende specialiteter.

Vi har gjort det let for dig

Rejsen er en pakkerejse med fly, transfer, hotel morgen- og aftensmad, enkelte frokoster og udflugter inkluderet. Du kan derfor trygt tage afsted og koncentrere dig om, at nyde den fantastiske ø og det hyggelig fællesskab med de øvrige rejsedeltagere.

Vi har vores egen bus og en dansktalende lokalguide med alle udflugter.

Fællesskab

Vi ligger stor vægt på det sociale fællesskab og med maks 20 deltagere, er der god mulighed for at lære hinanden godt at kende. Aftensmaden spiser vi sammen i hotellets dejlige restaurant og for dem der har lyst afslutter vi dagen med en godnatdrink inden sengetid.

Rejseleder / guide

Rejsen er med en dansk rejseleder fra Papuga, samt en lokal dansktalende guide.

Glæd dig til en uges fantastisk oplevelsesrejse på smukke Madeira.

 

Rejsebeskrivelse

Seniorrejse Madeira Marked

Program med beskrivelse af udflugter

Dag 1 Rejsedag / Flyrejse fra Billund og Aalborg med direkte til Funchal, hvor vi bliver hentet i bus og kørt til vores hotel i Funchal by. Transfertid ca. 25 minutter.
Fælles aftensmad på nærliggende restaurant

Dag 2 Byrundtur (halvdagsudflugt)

Vi starter vores oplevelsesrejse med en byrundtur i Funchal og får et godt indblik i, hvordan Madeiras hovedby fungerer.
Vi besøger både den gamle og den nye bydel, går en tur i den kendte gade ”Rua de Santa Maria”, hvor vi nyder det smukke syn af de farverige døre, der har alverdens motiver.
Madeira er også særlig kendt for broderi, og vi besøger et af de få steder, hvor processen stadig er i gang. Vi går en tur forbi katedralen, og vi skal selvfølgelig også en tur forbi det farverige frugt- og fiskemarked.
Fælles aftensmad på nærliggende restaurant

Dag 3 Øst ø-rundtur (heldagsudflugt med frokost)
I dag ser du for alvor hvorfor Madeira betegnes som Atlanterhavets Perle. Udsigterne er betagende, klippeformationer skyder i himlen som tidløse statuer og en  overflod af unikke planter gør dette sted til deres naturlige levested.
Vi skal til den 3. højeste top 'Pico do Ariero' der med1655 meter over havet, har en helt betagende udsigt.
Mætte af den storslåede udsigt (hvis man da kan blive det) fortsætter vi til den charmerende landsby Santana, der er kendt for sine unikke trekantede og farverige huse med stråtag der når helt ned til jorden. Undervejs gør vi holdt og nyder en dejlig portugisisk frokost med vin.
Fælles aftensmad på nærliggende restaurant

Dag 5 Fridag
Dagen er afsat til at nyde og opleve på egen hånd. Tag på sejlur, gå på opdagelse i den smukke botaniske have, slap af i hotellets dejlige omgivelser, eller gå på opdagelse i Funchal. Mulighederne er mange og hvis du er i tvivl, så tag fat i vores rejseleder som er behjælpelig med finde på noget.
Fælles aftensmad på nærliggende restaurant

Dag 6 det vestlige Madeira (heldags udflugt med frokost)

I dag ser vi nærmere på Madeiras vilde vestkyst. Vi kører gennem den gamle maleriske fiskerby Camara de Lobos, som Winston Churchill gjorde verdensberømt. Vi fortsætter op verdens næsthøjeste havsklipper, Cabo Girao, som ligger 580 meter over havet. Her venter et spektakulært syn – særligt ude på spidsen, hvor platformen er lavet af glas.
Vi fortsætter langs kysten mod Ribeira Brava, en hyggelig lille kystby, hvor vi der er lidt tid på egen hånd til at gå en tur i de små idylliske gader og måske få lidt forfriskning på en hyggelig cafe. Turen går videre mod Encumeada-passet, hvor der (hvis vejret tillader det) er en helt utrolig udsigt over Madeira's nord- og sydkystlinjer. 
Turen går videre mod landsbyen Säo Vicente hvor du undervejs kan beundre vandfaldene langs den betagende vej på nordkysten.
Vi spiser frokost i landsbyen Porto Moniz, som er berømt for sine naturlige svømmebassiner med lava klipper.
Fælles aftensmad på nærliggende restaurant

Dag 7 Madeira aften - festlig afslutningsmiddag.
Dagen er på egen hånd, men sidst på eftermiddagen gør vi os klar til en hyggelig aften, nemlig en ægte Madeira-aften.
Her venter en lækker 3-retters menu, hvor vi skal smage på nogle af øens specialiteter bl.a. den kendte madeira-vin og nationaldrikken Poncha samt det lækre Madeira-brød, Bolo do Caco.
Hele aften er der traditionel underholdning med dans og sang.
Glæd jer til en hyggelig og underholdende aften !

Dag 8 Hjemrejse med fly til Kastrup
Efter en dejlig uge fyldt med dejlige oplevelser er det tid til at vende retur til Danmark.  

Hotel

2200X904 FNC Florasol 008

God beliggenhed og fantastisk havudsigt!

I det berømte Lido-område - lige ved den skønne hovedgade og blot 200 meter fra øens hyggelige promenade ved havet - ligger Lejligheder Florasol. En perfekt beliggenhed og samtidig tæt på de skønne, naturlige havvandspools. Her finder I et- og to værelseslejligheder med alt, hvad I behøver for at holde en dejlig ferie.
Lejlighederne har den ideelle placering, hvis I både vil opleve Madeira og slappe af. Lido-området byder både på mange gode restauranter, butikker og ferieattraktioner. Når I bor på Florasol, kan I frit benytte søsterhotellet Buganvílias faciliteter. Søsterhotellet ligger ca. 300 meter fra Florasol og byder bl.a. på indendørs poolområde, sauna, fitnesscenter og jacuzzi.

På Florasol finder I også et indbydende poolområde, med en fin tilhørende solterrasse, som I med fordel kan nyde efter en dejlig vandretur

Sådan bor du

På Lejligheder Florasol kan I bo i et- eller to-værelses lejligheder – sidstnævnte har separat soveværelse. Alle lejligheder har eget te-køkken, tv, telefon, badeværelse og balkon/terrasse med havudsigt.

Forplejning

Opholdet er med morgenmad i hotellets hyggelige restaurant og aftensmaden nyder vi på en af de mange god restauranter beliggende i gåafstand fra Florasol (inkluderet i prisen)

Frokost jvf. program

Inkluderet i prisen

Seniorrejse Madeira 8

Alt dette får du med

Flyrejse fra Billund og Aalborg til Madeira t/r (direkte flyvning)

Bustransport lufthavn-hotel t/r

1 stk bagage + 1 stk håndbagage

7 nætter på hotel i Funchal

7 * morgenmad på hotellet

6 * aftensmad på lokale restauranter

1 Madeira-aften med 3-retters menu, vin og underholdning

4 dage med udflugter (2 heldags og 2 halvdags)

Frokost 3 dage

Bustransport i forbindelse med udflugterne

Dansk rejseleder fra Papuga

Dansktalende lokal guide

Mulige tilkøb

Enkeltværelse kr. 1700,-

Flydetaljer

Fly Seniorrejse

Forventede flytider

Udrejse den 31/3 2022
Billund - Funchal: Følger
Funchal - Billuind: Følger

Hjemrejse den 7/4 2022
Aalborg - Funchal: Følger
Funchal - Aalborg: Følger

Udrejse den 7/4 2022
Billund - Funchal: Følger
Funchal - Billuind: Følger

Hjemrejse den 14/4 2022
Aalborg - Funchal: Følger
Funchal - Aalborg: Følger

Flyvetid ca. 5 timer

Bagage

1 kuffert á 20 kg + 1 håndbagage á 5 kg

Mad ombord på flyet

Skal bestilles sammen med rejsen

Vejret på Madeira

Vandreferie På Madeira Papuga (1)

Den farvestrålende ø med det milde klima

Øgruppen Madeira ligger i Atlanterhavet ud for Marokkos kyst, hvor breddegraden sørger for at klimaet er Middelhavsagtigt, samtidig med at Atlanterhavet medvirker til, at der aldrig er hverken bagende hedt eller ubehageligt køligt.

Vejret på Madeira indbyder også til rejser i forår og efterår.

Sommeren starter for alvor i maj, men vejret på Madeira er allerede fra april lunt og tørt. Det skyldes, at øgruppen ligger så langt mod syd og nyder godt af de varme vinde fra Nordafrika, når det blæser fra østlig retning.

Gennemsnitstemperatur på Madeira:
September:
24 / dag
16 / nat

Oktober:
22 / dag
15 / nat

 

 

Mere om Madeira

Seniorrejse Madeira 6

Madeira

Masser af sol, høj standard og betagende smuk natur!

Om Madeira

Madeira er en lille øgruppe hvoraf to øer er beboet nemlig Porto Santo og Madeira. Madeiras areal er 741 km2. Fra det østligste punkt til det vestligste punkt er der 57 kilometer mens Madeira er 22 kilometer fra nord til syd. Det betyder at Madeira er ca. dobbelt så stor som Bornholm. Selvom øen ikke udgør et stort areal, skal man ikke glemme at Madeira er meget bjergrigt så det tager tid at begive sig rundt på øen.
Madeira er kåret til verdens bedste ø-destination af World Travel Awards i 2015, 2016, 2017 og 2018.

Madeira – et syn for guder

På Madeira er der ubeskriveligt smukt. Øen er, med sine storslåede naturscenerier og vidunderlige blomsterpragt, et slaraffenland for naturelskere.
Den frodige natur med den subtropisk beplantning, grønne bjerge, dybe dale og naturskabte swimmingpools tager pusten fra enhver.

Snesevis af blomster arter som eukalyptus, oregano, vinmarker og frugtplantager udgør et grøn hav af duftende planter på bjergsiderne og i dalene mellem de imponerende bjerge.

Øgruppen blev skabt ved et vulkanudbrud og betsår af 6 øer, hvoraf Madeira er hovedøen.

Funchal - en evig skønhed

Der bor ca. 300.000 personer på Madeira og heraf bor ca. 130.000 i hovedbyen Funchal - en charmerende og moderne på én og samme tid, og så er det én af de rigeste byer i hele Portugal.

Byen ligger på sydsiden af Madeira hvilket gør at man her har et dejligt klima året rundt. Funchal er øens centrum når det gælder handel, turisme og uddannelsessteder m.v. Befolkningen lever primært af turisme og landbrug, som omfatter blomster, vin og frugter der eksporteres til hele verden.

Oplev den smukke gamle bykerne og de velbevarede kulturskatte, fx den 500 år gamle katedral, besøg byens store marked der byder på et utal af farvestrålende blomster, frugt og spændende fisk og du skal naturligvis også en ligge vejen forbi den kendte og smukke botaniske have, Jardim Botanico.

Transfer

Transfertiden fra lufthavnen til første hotelstop i Funchal er ca. 30 minutter.
Er trafikken tæt, kan transferen tage længere tid.

Valuta

Euro.

Elektricitet

220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Bestilling & betaling

Seniorrejse Madeira Bjerg By

Bestilling

Rejsen kan bestilles så længe der er ledige pladser.

Depositum & restbetaling

Rejsen kan bestilles mod et depositum på kr. 2000,- ved bestilling.

Restbetaling forfalder 70 dage før afrejse.

Tryghedsgaranti

Du kan trygt bestille din rejse hos os!

For hvis din rejse ender med at blive omfattet af et udrejseforbud, kan du 14 dage før afrejse gebyrfrit ombooke din rejse eller annullere den og få dine penge refunderet.