facebook share

Seniorrejse på skønne Mallorca

Senior Rejser

Det fulde beløb refunderes hvis rejsen annulleres

Voksenhotel med perfekt beliggenhed i Alcudia

5 udflugter inkluderet

Dansk rejseleder og egen bus på hele rejsen

Dato

kr. 9895,-
kr. 2000,-
Ja

Mallorca med dansk rejseleder og 5 spændende udflugter inkluderet

Mallorca når det er bedst

På denne rejse skal vi opleve skønne Mallorca i behagelige temperaturer og I kan godt glæde jer.

Spændende oplevelser

Vi har nemlig håndplukket 5 af de oplevelser som man bare må opleve under sit ophold på den smukke Middelhavsø og da Mallorca er kendt for både smuk natur, lækker mad,spændende historie og charmerende byer venter der jer en uge med et varieret udflugts program. 

Udover at opleve Alcudia, som blandt andet er kendt for sin unikke gammel bydel fra 1300 tallet og et imponerende havnemiljø, skal vi besøge den berømte Dragegrotte, som rummer Europas største sø. Vi skal på tur til  en frodig appelsinplantage og vi skal opleve øen til søs på en afslappende og hyggelig bådtur. Her kommer vi blandt andet kommer forbi Formentor, som ligger på det nordligste punkt på øen. 

Et af rejsens højdepunkter er vores underholdende aftenudflugt til en ægte mallorkinsk herregård. Her venter en dejlig 4-retters middag og et forrygende show du ikke vil glemme. 

Sandstrande, charmerende bydel & et imponerende havnemiljø

Vi bor i kystbyen Alcudia, som populært sagt er delt i tre. Et par kilometer fra kysten ligger det oprindelige Alcudia, der også kaldes byens gamle bydel. Den er omgivet af en gammel bymur fra 1300-tallet. Midt i ferieområderne finder i havneområdet, det er Alcudias anden del, Puerto Alcudia. Her ligger et væld af butikker og mange hyggelige restauranter på den ene side af havnen, mens strandpromenaden og fiske- og sejlbådshavnen ligger på den anden. Langs stranden ligger Alcudias tredje del, der er den nyeste og ferieområdet Playa de Alcudia med alle de dejlige hoteller.

Rejseleder / guide:

Rejsen er med en dansk rejseleder samt dansk lokalguide.

Der er max 20 deltagere med på rejsen

Rejsebeskrivelse

Mallorca Seniorrejse4

Program

Dag 1 (lørdag) Ankomst til Mallorca
Velkomstmøde
Fælles aftensmad

Dag 2-7 Varieret udflugtsprogram
5 dage med udflugter
1 fridag med tid på egen hånd.
Se udflugterne under beskrivelse nedenfor

Dag 8 (lørdag) Hjemrejsedag
Efter en oplevelsesrig uge fyldt med dejlige oplevelser, socialt samvær og dejlig mad, er det tid til at tage afsked med sskønne Mallorca.

Beskrivelse af udflugter:

Den Gyldne Dal (halvdagsudflugt)
En anderledes tur, hvor vi oplever Mallorcas flotte natur på nærmeste hold.
Turen går til appelsinplantagen ”Sa Vinyassa”, som ligger i udkanten af Sollér og for foden af bjergkæden Serra de Tramuntana. Sollér by ligger indrammet i den store bjergkæde, og i udkanten af byen finder vi appelsinplantagen ’Sa Vinyassa’.
Her åbner ægteparret Juan og Sebastiana deres hjem op, så vi får lov til at komme bagom den 100% økologiske produktion af appelsiner, citroner og mange andre frugter. Det er en oplevelse for alle sanser, når vi går en tur gennem haven og ser de mange forskellige sorter, som Juan og Sebastiana byder på.
Her er en vidunderlig udsigt, himmelsk blomsterduft, et farvespil af grønne træer med farverige blomster og frugter. Vi slutter med at smage et skønt, hjemmelavet, traditionelt måltid hos værtsparret i Den Gyldne Dal.
Der bliver også mulighed for at handle i deres lille fine gårdbutik, der sælger lækre specialiteter fra appelsinplantagen og Den Gyldne Dal.

Dragegrotterne (heldagsudflugt)
I dag starter ved med at besøge et af Mallorcas ældste markeder fra år 1306, nemlig Sineu Markedet. Vi går en tur gennem farverige boder, ser hvordan de lokale handler og hører lyden af gademusik, inden vi fortsætter mod byen Manacor.
Manacor er Mallorcas næststørste by, hvor vi finder en af Mallorcas skjulte skatte, nemlig Majorica-perlerne. De kunstige perler er fremstillet så godt, at selv eksperter kan have svært ved at skelne en kunstperle og en ægte perle fra hinanden. Fremstillingsmetoden er hemmelig, men vi får et lille indblik på de forskellige trin i processen.
I den smukke havneby Porto Cristo, bliver der mulighed for at købe lidt frokost og nyde de i hyggelige omgivelser. Vi fortsætter herefter over til de berømte drypstenshuler, nemlig Dragegrotterne, som ligger lige uden for byen. Her går vi ad smalle passager ned ad trapper, mens vi beundrer de oplyste drypstensformationer. Når vi er kommet 25 meter ned i grotten, kommer vi til Europas største underjordiske sø, Martell-søen. Her vil vi overvære en lille klassisk koncert, til synet af et meget smukt lysshow kaldet solopgang. Fortryllelsen brydes, når vi går ad de ca. 119 trappetrin op til virkeligheden igen.
På vejen hjemover vender vil tilbage til Manacor, hvor sidste stop bliver ved en lille keramik butik
Inklusiv frokost.

Byvandring i den gamle bydel (formiddagsudflugt)
Tag med og oplev den gamle Alcudia by, hvor vi tager jer med på en byvandring i de historiske gader. Der stoppes på den eksklusive Restaurant Satyricon, der ikke kun er en fryd for ganen, men også for øjet. Her serveres en lille forfriskning.

Son Amar (aften)
Vi skal opleve en forrygende aften på den gamle, mallorkinske herregård Son Amar. Herregården åbnede for første gang dørene op for festlighederne tilbage i midten af 1900-tallet, dengang Mallorca var kendt for bl.a. grisefesterne. I dag har festlighederne ændret sig, men det har det høje humør og de pompøse omgivelser bestemt ikke. I løbet af de seneste 50 år er Son Amar gået væk fra grisefesterne, og et team af både nationale og internationale kunstnere og artister har sat en dyd i at skabe det mest spektakulære show, der hidtil har fundet sted på Mallorca.
Til lyden af både gamle klassikere, samt nye, kendte toner, vil en lille gruppe af musikere varme op. Vi starter nemlig denne festlige aften ud med god musik, en 4-retters menu og vin dertil. Når vi er blevet tilpas mætte, vil det helt store show gå i gang.
Lad dig tryllebinde af et show, der strækker sig over flere forskellige kulturer med både dans og musik. Son Amar byder på bl.a. den spanske flamenco, akrobatik på højt plan, og et lyd og lysshow, der gør det til et af de mest fascinerende og dynamiske shows i hele Europa. Syng selv med på velkendte toner og god musik, som er med til at skabe rammerne for en underholdende aften.
En aften på Son Amar er en aften for hele familien, som man helt sikkert ikke vil glemme.

Den vidunderlige bådtur (heldagsudflugt)
Nyd dagen på havet, omringet af det azurblå vand, som indleder til en afslappende og hyggelig dag. Under sejlturen, vil vi komme forbi Formentor strand, hvor der også er mulighed for at bade.
Inklusiv frokost

Det endelige udflugts program med dage fremsendes i ugen op til afrejse.

Med forbehold for ændringer

Hotel

Hotel Eix Seniorrejse Mallorca

Eix Alcudia 4*

Dejligt 4* hotel beliggende midt i Alcudia.
Eix Alcudia har den perfekte beliggenhed, hvis man ønsker at bo på et hotel kun for voksne og tæt på stranden og på det imponerende havneområde i Port d'Alcudia.
Hotellet ligger i gåafstand til centrum med shopping, restauranter og barer og tæt på Alcudias historiske bydel med den gamle bymur og flotte restaurerede huse.
Du har således god mulighed for at slappe af på en af Mallorcas flotteste strande, og for at gå på opdagelse i middelalderbyens charmerende gader.

Hotellet tilbyder moderne faciliteter, som bl.a. inkluderer et indbydende poolområde med liggestole og parasoller, og der kan gratis lånes poolhåndklæder. Desuden er der nem adgang til den flotte Alcudia sandstrand, hvor der er brusere og snackbar, og hvor man kan leje liggestole og parasoller.

Der er gratis WiFi på hele hotellet, og hver morgen kan du nyde en lækker og frisk morgenbuffet. Herudover kan du spille både billard/pool og bordtennis (mod gebyr) og træne i hotellets lille fitnessrum. Hvis du vil slappe yderligere af, kan du benytte dig af hotellets wellnessområde med jacuzzi, sauna, massage og diverse behandlinger (mod betaling).

Sådan bor du:

På Eix Alcudia Hotel bor du i fine dobbeltværelser med TV, telefon, safebox (mod gebyr), aircondition, minibar, balkon/terrasse og bad/toilet med hårtørrer. Pooludsigt er mod gebyr. Eneværelse med og uden pooludsigt er mod gebyr.
Ønsker du at bo alene får du et dobbeltværelse til enebrug.

Opholdet er med morgen og aftensmad.

 

Inkluderet i prisen

3 Seniorer På Strand

Alt dette får du med

Flyrejse fra Billund, Kastrup eller Aalborg til Palma tur/retur (direkte fly)

Transport lufthavn-hotel tur/retur

1 stk bagage + 1 stk håndbagage

7 nætter på Hotel Eix Alcudia 4*

Morgenmad på hotellet 7 dage

Aftensmad på hotellet 7 dage

5 udflugter inkl. entreer (2 heldags & 2 ½ dags og 1 aften)

Frokost inkl. vin på de udflugter hvor det er beskrevet

Transport i forbindelse med udflugterne

Dansk rejseleder fra Papuga samt en dansktalende lokalguide

Eksl. drikkevarer til aftensmaden

Tilkøb:

Enkeltværelse kr. 1000

Flydetaljer

Fly Rejser

Forventede flytider

Udrejse den 3/10 2020
Hjemrejse den 10/10 2020

Billund - Palma: kl. 07:40 - 10:35 (2 timer og 55 minutter)
Palma - Billund:  kl. 11:25 - 14:30 (3 timer og 5 minutter)

Kastrup - Palma: lørdag kl. 08:15 - 11:20 (3 timer og 5 minutter)
Palma - Kastrup: lørdag kl. 20:25 - 23:30 (3 timer og 5 minutter)

Aalborg - Palma: lørdag kl. 07:40 - 10:40 (3 timer)
Palma - Aalborg: lørdag kl. 11:40 - 14:40 (3 timer)

Bagage

1 kuffert á 20 kg + 1 håndbagage á 5 kg

Mad ombord på flyet

Det er ikke muligt at forudbestille mad på flyvninger med Norwegian, men det er muligt at købe sandwich og snacks ombord på flyet.
Det er også tilladt at medbringe mad hjemmefra eller fra lufthavnen, dog skal du være opmærksom på, at der ikke må medbringes væsker igennem security.

Vejret på Mallorca

Mallorca Seniorrejse15

Behageligt klima på Mallorca

På Mallorca finder I skønt sommervejr året rundt. I de tidlige forårsmåneder og i sensommeren lokker øen mange turister til, som gerne vil ned i varmen under behagelig temperaturer.

 

Mere om Mallorca

1

Mallorca – lange sandstrande, tapas og et utal af oplevelse

Det tager kun tre timer at flyve til Mallorca, men selv om flyvetiden er kort, er der meget at glæde sig til. Her finder I en ø, der for alvor rummer alle de elementer, vi drømmer om på en ferie. Langstrakte sandstrande, flot natur og masser af solskinstimer. Her finder I alt fra gode restauranter til hyggelige bjergbyer og storbyferie i Palma. Det er let at forstå, at mange har Mallorca som deres feriefavorit!

Mallorca har det hele…

Når man taler om ét feriemål, der har det hele, rangerer Mallorca højt på listen. Engang var Mallorca grisefester, i dag er Mallorca fornyet og fuld af spændende oplevelser. Her kan man alt – læn jer tilbage på de 14 kilometer lange strande, der regnes for at være nogle af Europas bedste. I behøver ikke køre langt væk fra kysten, hvis I vil opleve det ægte Mallorca. Her finder I hurtigt det lokale liv, der giver et godt indblik I, hvad Mallorca også er. 

Vejret på Mallorca

På Mallorca finder I skønt sommervejr året rundt. I de tidlige forårsmåneder er det især cykelryttere, der ankommer til øens lune forårsvejr, mens sommerens små 30 grader gør øen perfekt til en god sommerferie.

Om Mallorca

Mallorca er 3.640 km2 og på størrelse med Bornholm og Fyn tilsammen. Der bor 850.000, hvoraf Palma huser knap halvdelen. Øen tilhører De Baleariske Øer og ligger i Middelhavet som en del af Spanien.

Afrejse

Med os kan I rejse til Mallorca fra:
Billund
Aalborg
København

Flyvetid

Ca. 3 timer

Transfer

Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop.
Alcudia: 1 time
Er trafikken tæt, kan transferen tage længere tid.

Valuta

Euro.

Miljøafgift/Eco Tax

Fra 1. juli 2016 opkræver myndighederne en obligatorisk miljøafgift fra turister kaldet ECOTAX. Formålet er at kompensere for den CO2-udledning, som turismen medfører. Afgiften betales direkte til hotellet, når I checker ind. Prisen afhænger af hotellets officielle hotelkategori, men svarer til ca. 2-5 euro pr. person over 16 år pr. overnattende døgn. Beløbet tillægges desuden spansk moms (VAT) på 10 %.

Strande

Mallorca er kendt for at have nogle af Europas absolut bedste strande. Mod nord i Alcudia findes den 14 km lange, smukke og usædvanligt børnevenlige Alcudia-strand med krystalklart vand og hvidt sand. Strandene omkring Palmanova er dejlige og indbydende med finkornet sand. Strandene vedligeholdes konstant og bliver løbende forsynet med nyt, rent sand for at holde den høje standard. Derudover er der et utal af små, hyggelige bugter med azurblåt vand.

Mad og drikke

På Mallorca ligger der mange restauranter, der serverer både internationale og nationale retter i alle prisklasser. Vi anbefaler, at I prøver den lokale tapas på jeres ferie – det smager fantastisk!

Bestilling & betaling

Cykelrejse Mallorca Valdemossa Mountain

Bestilling

Rejsen kan bestilles så længe der er ledige pladser.

Depositum & restbetaling

Rejsen kan bestilles mod et depositum på kr. 2000,- ved bestilling.

Restbetaling forfalder 70 dage før afrejse.

Tryghedsgaranti

Du kan trygt bestille din rejse hos os!

Selvom det at rejse lige nu føles langt væk, så er det vigtigt fortsat at drømme, for en dag - om forhåbentlig ikke alt for længe - kan vi igen sende jer afsted på jeres drømmerejse.

I mellemtiden kan du trygt bestille din rejse hos os, for hvis din rejse ender med at blive omfattet af et udrejseforbud, kan du 14 dage før afrejse gebyrfrit ombooke din rejse eller annullere den og få dine penge refunderet.