facebook share

Vandreferie

Din filtrering gav desværre ingen resultater.

Vandreferie i storslået natur

Er du vild med at vandre i fantastisk og storslået natur, så tag med os på en oplevelsesrig vandreferie på en af vores  smukke vandredestinationer. 
Du vil opleve naturen med lyde og dufte helt tæt på og med betagende udsigtspunkter i vente, kan du godt glæde dig til, at pakke vandrestøvlerne i tasken.

Hos Papuga kan du vælge mellem en lang række af billige vandreferier forskellige steder i Europa. Du kan både booke en vandreferie for begyndere eller øvede. Vi har noget for enhver smag til billige priser og vi har altid inkluderet fly, transfer, hotel, forplejning jvf. program, samt alsidige vandreture med dansk rejseleder og vandreguide.

Vil du være en del af en hyggelig grupperejse?

Vi tilbyder vandreferier for alle - unge som ældre - og vi tør godt love dig, at du får en oplevelse rig på betagende natur og et hyggeligt fællesskab.

Vores vandrerejser arrangeres som en grupperejse, hvor alle kan tilmelde sig - dette uanset om du rejser alene, eller sammen med en partner, veninde eller kammerat.

Det kan for nogen være grænseoverskridende at rejse alene i en gruppe - og især første gang indtil, men du skal ikke være nervøs, for du er ikke alene. Vores enkeltværelser er næsten altid udsolgte, hvilket giver et meget godt billede af at der er mange der rejser på egen hånd. 

Vores dygtige guider er dygtige til at skabe rammerne for en hyggelig stemning og med max 20-25 gæster på den enkelte afgang, opstår der hurtigt et godt sammenhold i gruppen og vi lærer hinanden at kende. Samtidig giver det gæsterne rig mulighed for at stille spørgsmål i løbet af ugen og i det hele taget få det mest optimale ud af sin vandreferie.

Hvis du har brug for en snak og måske et par gode råd så ring endelig til Gitte på +45 60 14 45 56,

Vores erfaring er, at alle vores gæster hygger sig på vores rejser.

Pakkerejse med udflugter inkluderet

Vores vandrerejser er meget populære, og der er flere destinationer at vælge mellem. Fælles for rejserne er, at de altid ledsages af en dansk guide/rejseleder og arrangeres som færdige pakkerejser med stort set alt inkluderet.

Du skal derfor blot pakke din kuffert og møde op i lufthavnen, klar til at oplevelsesrig vandreferie under lune himmelstrøg

Lette vandreferier, hvor alle kan være med

Når vi arrangerer en vandreferie, har vi altid fokus på, at det skal være en god oplevelse for alle, der er med på rejsen. Du behøver altså ikke at skulle være garvet, når det kommer til at vandre, og du kan altid tyde ud fra rejsebeskrivelsen, om det er en vandreferie, der kræver noget særligt af dig.
Det handler ikke om at komme først, men om at komme med og vi efterlader ikke nogen ude på ruten.

Der er altid en for- og en bagtrop som sørger for at holde nogenlunde samling på gruppen.

Bestil din rejse allerede i dag og glæd dig til en uforglemmelig rejse med fantastiske naturoplevelser og hyggeligt fællesskab andre der også elsker at være aktive på deres ferie.

Du kan finde vores vandrerejser nedenfor.

Grækenland

- meget mere end badeferie

Glæd jer til unikke og fascinerende vandringer på dele af øen, som ikke er tilgængelige for enhver. I vil blive introduceret til øens flora og fauna og I vil få indblik i hvordan Rhodos har ændret sig gennem århundreder, samt få en unik mulighed for, at nyde komplet fordybelse i et uudforskede land, der i dén grad bugner af historie, ægte charmerende græsk kultur og naturlig skønhed.

Læs mere om vandreferie på Rhodos HER

Rhodos Seniorrejse By2

Dolomitterne

- Smuk natur og ren idyl

Dette charmerende bjerglandskab i Dolomitterne blev i 2009 registreret af UNESCO, som et naturarv og er en ideel destination for aktiv ferie.

Det smukke naturområde har tiltrukket mange turister gennem årene både om sommeren men også i vinterperioden, hvor de snedækkede bjerge byder på et enestående terræn for skiløbere. De spidse bjergtoppe der ved solnedgang lyser op i en brændende rød farve for derefter at skifte til lilla, inden de falmer ud om natten.

Læs mere om rejsen i Dolomitterne HER

Vandreferie Dolomitterne Papuga Sø

Azorerne

Midt ude i Atlanterhavet - midt imellem Portugal og USA, ligger den unikke ø gruppe Azorerne, der med sin uberørte og enestående natur uden tvivl er et besøg værd. Denne vandreferie byder på et alsidigt og varieret program, hvor du får den unikke natur helt ind under huden.

Med direkte fly fra Billund og Kastrup

Læs mere om vandreferie på Azorerne HER

Vandreferie Azorerne Papuga Skovsti

Toscana **NYHED**

Perfekt balance

- imellem vandring, betagende smukke landskaber, historie og smag på områdets gastronomiske specialiteter!

Toscana er og bliver et paradis!

Læs mere om vandreferien i Toscana HER

Toscana Cykelferie Vingaard Papuga

Mallorca

- meget mere end badeferie

Med det milde klima og den kontrastfyldte natur, er øen nemlig et sandt paradis for vandring. Vi skal vandre i bjerge, langs den smukke kyst, i kløfter og igennem gamle små hyggelige landsbyer. Vi skal smage på spanske specialiteter, spise frokost i naturen og vi skal naturligvis også drikke kaffe på små hyggelige caféer.

Læs mere om vandreferie på Mallorca HER

Mallorca Vandreferie Grotte Hav 1 Pax Papuga

La Palma

- et ægte vandreparadis!

Vandring på La Palma er en af de bedste måder, at opleve de kontrastfyldte landskaber med løvtætte skove, vulkanske sletter, stejle klipper, klitter og junglelignende områder. Vores guider fører jer igennem unikke omgivelser, som på få kilometer fuldstændig kan skifte udseende og slå benene væk under enhver.

Med direkte fly fra Billund og Kastrup-

Læs mere om rejsen på La Palma HER

La Palma Vandreferie29

Hasselnøddebjergene - sydfor Barcelona

- vandreferie i et af verdens bedste vinområder

Costa Daurada, bedre kendt som  Hasselnøddebjergene, ligger mellem Costa Daurada, den gyldne kyst og det smukke vinområde Priorat - blot en times kørsel sydfor Barcelona

Det smukke ukendte område skjuler et meget varieret og fascinerende landskab, traditioner, gastronomi, som på den gode måde gør det unikt og anderledes, men ej at forglemme - helt vidunderligt og i dén grad et besøg værd.

Landskabet, kulturen, befolkningen, gastronomien, vin af høj kvalitet er blot noget af det der vil forføre dig og, de fleste kommer tilbage igen og igen for at udforske det hele.

Læs mere om rejsen til Hasselnøddebjergene HER

 

Siurana Vandreferie Priorat

Umbrien

- med ophold i en af Italiens smukkeste byer!

Landskaberne er yndefulde og fredfyldte som Toscana's og her er mindst lige så charmerende! Floden Tiberen løber gennem hele regionen og skaber en frodig dal og midt imellem de store skove, olivenlunde, vin- og majsmarker, samt et utal af både små og store søer, findes autentiske labyrintiske bjergbyer, som alle byder på middelalderborge, kirker og skønne pladser.

Overalt i regionen møder man vidunderlig natur og kultur og du kan glæde dig til 6 smukke vandringer rundt på gode vandrestier i det smukkeste landskab.

Læs mere om rejsen i Umbrien HER

Montone MTB Umbrien Papuga

Sardinien

- vandreferie på Middelhavets Perle

Det er ikke uden grund at Italiens næststørste ø også bliver kaldt for Middelhavets Perle. Smukke strande med krystalklart vand, grønne dale, fantastisk mildt klima imponerende bjerge som indbyder til vandring og ikke mindst et kulinarisk køkken.
Vi bor på den østlige del af øen, hvor bjergene møder Middelhavet og her vil du opleve kalkstensklipper med vilde blomster, underjordiske grotter, unikke udsigtspunkter og mange flere naturoplevelser som vil gå helt ind under huden på dig.

Læs mere om rejsen til Sardinien HER

 

Sardinien Vandrerejse20

Madeira

- et ægte paradis for naturelskere!

Madeira er med sine storslåede naturscenerier og vidunderlige blomsterpragt, et slaraffenland for naturelskere. Vi skal vandre i bjergene, hvor snesevis af blomster arter som oregano, eukalyptus, vinmarker og frugtplantager udgør et grøn hav af duftende planter på bjergsiderne og i dalene mellem de imponerende bjerge og vi skal naturligvis også udforske øens mangfoldige natur langs de berømte levadaer – på dansk vandløb – der snor sig igennem den fortryllende natur.

Læs mere om rejsen til Madeira HER

 

Vandrerejse Madeira

Har du endnu ikke haft glæden af at være med på en vandrerejse? Eller har du stor erfaring med at tage på den slags ferier, der byder på et væld af oplevelser i den smukke natur?

Hos Papuga arrangerer vi vandrerejser til forskellige destinationer, der har masser af naturoplevelser at byde på. Uanset om det er din første vandrerejse, eller du har været afsted mange gange før, kan du roligt booke en rejse her hos os.

Billige vandrerejser, der giver dig en på opleveren

At vandre i naturen er noget helt særligt. Det er godt for din krop, og det giver dig en fantastisk ro på det mentale plan. Når du vandrer med andre, er der grobund for en masse gode snakke, og det er enormt hyggeligt at vandre sammen.

Er du på jagt efter en billig vandrerejse med bus og med dansk guide? Så har vi det, du søger hos Papuga. Tag et kig på vores forskellige vandrerejser og se, om der er en destination, som du kunne tænke dig at udforske.

Alle kan være med på vores vandrerejser - også dig, der er nybegynder, som aldrig har prøvet at vandre før.