facebook share

Vandreferie i det autentiske Toscana

Vandring

Vandreferie rig på oplevelser og alsidige vandringer

Dansk vandreguide

Pakkerejse med fly, hotel, ½ pension og 6 vandreture

Det fulde beløb refunderes hvis rejsen annulleres

Dato

kr. 11595,-
kr. 2000,-
Ja

Det bjergrige Toscana og de bløde bakker

Perfekt balance

- imellem vandring, betagende smukke landskaber, historie og smag på områdets gastronomiske specialiteter!

Toscana er og bliver et paradis!

De grønne landskaber med de velkendte Toscana bakker, smukke vinmarker, små landsbyer med stenhuse og gammel middelalderarkitektur og fortryllende frodige dale, indbyder i dén grad til at stoppe op nyde omgivelserne alt imens du får fornyet energi til, at fortsætte vandringen rundt i det betagende landskab.

Alsidige vandreture

Denne vandreferie i Toscana byder på 6 unikke og alsidige vandringer, hvor du oplever både det bjergrige Toscana og det mere velkendte Toscana med de bløde bakker.

Vi starter vores vandreferie med 2 unikke og oplevelsesrige vandringer i bjergene nord for Firenze og flytter os derefter ned syd for Lucca, hvor vi skal udforske det grønne landskab og se nærmere på smukke Middelalderbyer. Vi skal igennem olivenlunde og vinmarker og vi skal vandre langs en gammel smuk aquadukt, alt imens vi lytter til naturens forunderlige lyde.

Alle vandringer ledsages af en lokalguide (engelsktalende) samt en dansk vandreguide fra Papuga Tours.

Rejs sammen med andre

Rejsen arrangeres som en grupperejse med max 20 deltagere og med fokus på det hyggelige fællesskab og alle er velkommen - dette uanset om du rejser alene eller sammen med andre.

Vi har gjort det nemt

Vi har nemlig sammensat en pakkerejse med et program, hvor du bare skal nyde rejsen, naturen, fællesskabet og de mange dejlige oplevelser. Vi sørger for alt det praktiske med fly, transfer & indkvartering og for at gøre det endnu lettere, har vi inkluderet morgen- og aftensmad.

Glæd dig til flotte vandreture i storslået natur med utrolige panoramaudsigter over bølgende bakker, olivenlunde, vinmarker og middelalderlige bjergbyer!

 

Sværhedsgrad

Toscana Vandreferie Papuga Vej Traer

Niveauet

Niveauet er Let til middelsvær med vandreture på imellem 5 og 12 km.

Vandringerne foregår i varieret terræn og der vil i løbet af ugen være en god variation af vandring på stabile grus- og bjergstier i både fladt og kuperet terræn samt asfalt/brosten i de gamle Middelalderbyer.

Hvis du er i almindelig god form og har styrken i orden, kan du sagtens deltage på denne vandrerejse.

Vi anbefaler at du medbringer vandrestave, gode vandresko/støvler med skridsikre såler samt en fornuftig kondition, så du får mest muligt ud af vandreturene.

Den aktive vandretid er på imellem ca. 3 og 5 timer. 

Rejsebeskrivelse med dagsprogram

Toscana Cykelferie Vinmarker Papuga (2)

Program med beskrivelse af udflugter

Dag 1: Rejsedag / ankomst til Toscana
Vi bliver hentet i lufthavnen og kørt til vores hotel Hotel il Cacciatore, hvor der efter indlogering er tid til at slappe af og evt. gå på opdagelse i den hyggelige by San Marcello Pistoiese.
Vi spiser fælles aftensmad på hotellet kl. 19:00

Dag 2: Hængebro og flyverbunkeskjul
Vi starter dagens vandring i Ponte Sospeso, hvor vi krydser Italiens længste metalhængebro på 220 meter (har man ikke lyst til at gå over broen, blir man bare tilbage og venter på de andre - ventetid max 15 minutter), inden vi fortsætter ned gennem dalen langs floden Lima. Undervejs møder vi gamle ruiner af jern og malm fabrikker. Vi holder Pause ved bredden af floden omkring den gamle toldbro, Ponte Castruccio, inden vi tager turens stejle opstigning op mod middelalderbyen Popiglio (har man ikke mod på denne opstigning, kan man blive hentet og kørt det sidste stykke op i minibus)
Frokosten spiser vi på en lokal restaurant, inden vi fortsætter i bus ud til Europas største underjordiske flyverbunkerskjul med over 4 km underjordiske tunneler. Området som oprindeligt var en gammel våben og ammunitions fabrik, er i dag er omdannet til militært museum fra anden verdenskrig og vi får blandt andet mulighed for, at se hvor folk der arbejdede på våbenfabrikkerne gemte sig og levede i tilfælde af gas og flyverangreb.
Fælles aftensmad på hotellet kl. 19:00

Distance: ca. 5 km
Aktiv vandretid: ca. 3 timer
Niveau: (1-5) 3
Underlag: Mix af bjergstier, skovstier, brosten trapper & asfalt

Dag 3: Smuk vandretur i 1700 m højde.
Vi kører til byen Cutigliano, hvor vi skal med en svævebane op til det smukke området Doganaccia. Her mødes gruppen på det lokale refugium til en kop kaffe og mulighed for toiletbesøg, inden panorama turen går henover bjergryggene til den lille sø Lago Scaffaiolo som ligger præcist på grænsen mellem regionerne Toscana og Emilia-Romagna. Efter ophold og afslapning går vi tilbage mod det lokale refugium, hvor vi undervejs passerer et gammelt krigsmonument i Passo della Croce Arcana. Hele turen er præget af fantastisk panorama fra toppen af bjergene i ca. 1700 m højde. Tilbage på det lokale refugium vil der være være mulighed for at købe frokost, inden vi tager svævebanen ned til Cutigliano og har lidt tid på egen hånd til at gå på oplevelse i den lille by som er præget af specielle huse med en helt særpræget arkitektur.
Fælles aftensmad på hotellet kl. 19:00

Distance: ca. 8-10 km
Aktiv vandretid: ca. 3-4 timer
Niveau: (1-5) 3
Underlag: Bjergstier, faste grustier

Dag 4: Byvandring og vinsmagning
Efter morgenmaden tjekker vi ud og kører ind til den historiske by Pistoia, hvor vi besøger det lokale marked i den gamle bydel inden vi fortsætter ind på det berømte torv Piazza Duomo med katedralen, dåbskapellet og det gamle rådhus. Efter et par timers ophold sætter vi kursen mod Lucca og Toscana's bløde bakker, som er vores udgangspunkt de næste 4 dage.
Vi bliver indlogeret på en familiedrevet vingård, beliggende i landlige omgivelser - men stadig tæt på by og indkøbsmuligheder.
Eftermiddagen kan bruges på at slappe af i hotellets skønne have med den indbydende pool, gå en tur i vinmarkerne eller tage på opdagelse i den nærliggende by. Inden aftensmaden vil der være en rundvisning i gårdens vinproduktionen samt en vinsmagning af vingårdens egen produktion.
Fælles aftensmad i hotellets restaurant kl. 19:00

Distance: Byvandring
Niveau: (1-5) 1
Underlag: Asfalt og brosten

Dag 5: frisk havluft og sejltur
I dag går turen til et fredet naturområde omkring søen Lago di Massaciuccoli, i Torre del Lago Puccini. Vi vandrer ved havet igennem en klassisk middelhavs fyrreskov og nyder den friske luft og får måske lidt vind i håret. Efter frokost mødes vi på den lille hyggelige lokale kaj og går ombord på en privat båd til en times sejltur rundt på søen, hvor vi kan nyde den lokale fauna og flora fra en anden synsvinkel - alt sammen selvfølgelig med den lokale og verdensberømte komponist Giacomo Puccinis musik i højtalerne. Efter sejlturen tager vi bussen tilbage til hotellet.
Fælles aftensmad på hotellet

Distance: ca. 9 km
Aktiv vandretid: ca. 3-4 timer
Niveau: (1-5) 2
Underlag: Grus, skovstier og sand

Dag 6: Nottolini-akvedukten
I dag venter der en smuk vandretur langs det strålende ingeniørarbejde og et neoklassisk kunstvær - Nottolini-akvædukten!
Få kilometer fra Lucca, ligger denne næsten intakte akvædukt som blev bygget i det 19. århundrede for at forsyne byen og dermed forbedre dens hygiejniske forhold. Vi følger en del af akvædukten og ser de forskellige typer arkitektur, mens vi passerer et smukt skovområde, for at nå frem til de gamle cisterner, kanaler og vand opsamlingspunkter. Efterfølgende bliver vi kørt helt ind i det gamle centrum af Lucca, hvor vi bliver sat af ved indgangen "Porta Sant Anna" Her kan nydes en god frokost og der bliver mulighed for at gå selvstændigt hele vejen rundt på Luccas berømte renaissance Bymur (ca. 4.3 km), eller man kan vælge bare at gå bare en lille del og nyde Lucca med de smukke brostenslagte små middelaldergader, specielle torve, tårne og kirker. Efter aftale med rejselederen mødes vi på et givent tidspunkt og tager bussen tilbage til hotellet.
Fælles aftensmad på hotellet

Distance: ca. 7,5 km (langs akvædukten) + byvandring
Aktiv vandretid: ca. 3 timer
Niveau: (1-5) 1
Underlag: Fladt landskab på grus og skovstier

Dag 7: Montecarlo og klassiske Toscana bakker
Feriens sidste vandretur er i de klassiske rullende Toscana bakker omkring den lille smukke Middelalderby Montecarlo, der blandt andet er kendt for sin vinproduktion og vinfestival. Vi vandrer igennem olivenlunde og vinmarker og besøger byens centrum og ser fæstningen "Fortezza di Montecarlo" inden vi ankommer hos en lokal vinbonde, hvor der bliver serveret frokost med lokale specialiteter og vin. Vi får også en kort rundvisning i området og på deres eget lille museum, hvor der fortælles om produktionen og bearbejdningen af oliven.

Distance: ca. 5-6 km
Aktiv vandretid: ca. 2-3 timer
Niveau: (1-5) 2
Underlag: Mix af skovstier, grusstier, brosten og asfalt

Dag 8: Hjemrejse
Vi bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen hvor vi rig på oplevelser og hyggeligt fællesskab, flyver retur til Danmark.

Programmet er med forbehold for ændringer.

Hoteller (3 & 4 nætter)

Hotel II Cacciatore Hotel Pool Bjerge Papuga Vandreferie2

Hotel Albergo II Cacciatore 3*
51028 San Marcello Pistoiese
(3 x overnatning)

Fantastisk beliggenhed i grønne omgivelser
De første tre nætter bor vi på Albergo Ristorante Il Cacciatore, som ligger højt placeret i det betagende Toscanske landskab.
Hotellet er originalt indrettet med 25 hyggelige værelser - alle med eget badeværelse, tv og Wi-Fi og fra den tilhørende have med pool, er der en fabelagtig udsigt ud over dalen og de smukke grønne bjerge.

Sådan bor du:
Rummelige dobbeltværelser (2 personer eller som enkeltværelse)

Morgen- og aftensmad spiser vi sammen i hotellets restaurant, som byder på velsmagende Italienske specialiteter

Se hotellet HER

Agriturismo Tenute Di Badia
55011 Altopascio
(4 x overnatning)

Autentisk vingård med sjæl
Tenute di Badia er en hyggelig familie drevet vingård omgivet af smukke vinmarker, men stadig perfekt beliggende i forhold til seværdighederne i området. Den landlige beliggenhed kan føles som om man er langt væk fra alting, men i virkeligheden opholder man sig blot få minutters gang fra nærmeste indkøbsmuligheder og indkøbscenter og tæt på bjergbyen Montecarlo.
Den tilhørende grønne have med privat swimming pool indbyder til afslapning og der vil også være rig mulighed for at gå på opdagelse i vinproduktionen.

Sådan bor du:
Lejligheder (2 personer eller som enkeltværelse)

Se vingården HER

Enkeltværelse alle 7 nætter kan tilkøbes for kr. 1400,-

Inkluderet i prisen

Toscana Cykelferie Vinmarker

Pakkerejse

Prisen inkluderer:

Fly fra Billund* og Kastrup

Transfer til og fra hotellet samt på alle udflugtsture

1 stk bagage + 1 stk håndbagage

3 nætter på hotel med morgen- og aftensmad

4 nætter på vingård med morgen- og aftensmad

Frokost dag 2 + 6 (mulighed for at købe selv de andre dage)

6 alsidige vandreture

Lokale guider på alle vandreture (engelsktalende)

Dansk vandreguide fra Papuga

Bådtur på søen Lago di Massaciuccoli

Entré museum

Rundvisning og vinsmagning på vingården

Vinsmagning den sidste vandredag

* forbehold for kort mellemlanding fra Billund

Mulige tilkøb:

Enkeltværelse:
Kr. 1400,- pr. uge

Evt. rejse- og afbestillingsforsikring

Rejsegarantinummer: 1019

Flytider

Fly Rejser

Forventede flytider

Ud og hjemrejse lørdag

Billund - Firenze/Pisa:
Følger

Forbehold for kort mellemlanding

Kastrup - Firenze/Pisa (direkte fly)
Følger

Husk mødetid i lufthavnen 2 timer før afrejse

Bestilling & betaling

Toscana Vandreferie Papuga Bro

Bestilling

Rejsen kan bestilles så længe der er ledige pladser.

Depositum & restbetaling

Rejsen kan bestilles mod et depositum på kr. 2000,- v/bestilling.

Restbetaling forfalder 70 dage før afrejse.

Tryghedsgaranti

Du kan trygt bestille din rejse hos os!

Selvom det at rejse lige nu føles langt væk, så er det vigtigt fortsat at drømme, for en dag - om forhåbentlig ikke alt for længe - kan vi igen sende jer afsted på jeres drømmerejse.

I mellemtiden kan du trygt bestille din rejse hos os, for hvis din rejse ender med at blive omfattet af et udrejseforbud, kan du 14 dage før afrejse gebyrfrit ombooke din rejse eller annullere den og få dine penge refunderet.