facebook share

Cykelrejser til Sardinien

Sardinien i 2021 - Middelhavets smukkeste ø.

Sardinien er beliggende stik syd for den franske ø Korsika og ud for Italiens vestkyst. Øen er den næststørste i Middelhavet (efter Sicilien), og cirka på størrelse med Jylland. Høje, smukke, grønne bjerge, varieret natur, krystalklart vand i smaradgrønne bugter, dramatiske klippeformationer og 4000 års kulturhistorie. Det er blot noget af det man møder, når man rejser til Sardinien.

Landskabet er som skabt til cykling, så hvorfor ikke opleve de enestående naturoplevelser på 2 hjul !?

Italienere har generelt god smag og sans for detaljerne. Derfor vil du opleve et unikt ferieparadis, som for alvor afviger fra andre populære feriemål i Middelhavet.

En cykelrejse for den almindelige motionist, som ønsker en aktiv ferie, hvor der også er tid til afslapning og hygge.

 

Cykelrejser

Racer Icon

Cykelferie på Sardinien

Sardinien Cykelrejse7
Ledige pladser
Racer Icon

Cykelferie på Sardinien

Sardinien er uden tvivl et besøg værd. Dejligt klima, turkisblå hav, det vi motionsryttere er vilde med - nemlig flade kyststrækninger, kuperede småveje OG udfordrende stigninger i bjergene. Du kan glæde dig til en cykelferie med både cykling, skøn natur og det sociale fællesskab i fokus.
Vandring

Storslået vandreferie på smukke Sardinien

Sardinien Vandrerejse6
Ledige pladser
Vandring

Storslået vandreferie på smukke Sardinien

Det er ikke uden grund at Italiens næststørste ø også bliver kaldt for Middelhavets Perle. Smukke strande med krystalklart vand, grønne dale, fantastisk mildt klima imponerende bjerge som indbyder til vandring og ikke mindst et kulinarisk køkken. Kun 20 pladser.