VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL

Seniorrejser

Spændende oplevelser i afslappende atmosfære

En seniorrejse er tilpasset det modne publikum, der elsker at rejse og opleve verden sammen med ligesindede.

Hos os er ordet ’senior’ ikke et spørgsmål om alder, men om hvor man er i livet.
Nogen er vidt berejste, og andre er først lige begyndt at rejse, men fælles for vores gæster er, at de ønsker en ferie, hvor de ikke selv skal stå for at arrangere rejsen. Det lader de os om og skal derfor blot pakke deres kuffert og møde op i lufthavnen, friske og klar på en spændende og oplevelsesrig rejse.

Vores rejser er nøje planlagte og der ligger et grundigt forarbejde i at udvælge de rigtige hoteller, udflugter, restauranter, guider mm.

Altid dansktalende rejseledere

Når du tager på en seniorrejse med Papuga, er der altid erfarne danske rejseledere med på rejsen, som kun er tilknyttet jeres gruppe. Rejselederen bor sammen med jer på hotellet, og deltager i alle udflugter mm., og det er også ham eller hende du skal henvende dig til med evt. spørgsmål og andet, du måtte have brug for hjælp til.

Med på udflugterne er der, foruden den danske rejseleder, også en lokal guide tilknyttet gruppen. Vi tilstræber at den lokale guide er dansk eller dansktalende, men hvis ikke vil det fremgå af rejsebeskrivelsen. Dette er dog yderst sjældent, og i de enkelte tilfælde vil den danske rejseleder oversætte.

Fællesskab og hygge

Vi lægger stor vægt på det sociale fællesskab og har derfor max 20 gæster med på hver afgang. Det skaber et godt sammenhold i gruppen, og vi lærer hinanden at kende. Samtidig giver det rig mulighed for at stille spørgsmål i løbet af ugen og i det hele taget få det mest optimale ud af sin rejse.

Udflugter og entreer er inkluderet i prisen

Vores rejser har altid så meget inkluderet som overhovedet muligt. Fly, transport fra lufthavnen og ud til hotellet t/r, som minimum morgen- og aftensmad og oftest også frokost (dette fremgår af det enkelte program) samt alle udflugter og entréer.

Oplevelser i bus

Gruppen har sin egen private bus på alle udflugter og bliver hentet og bragt til hotellet. Der er sat god tid af til at gøre stop ved nogle af de mange flotte udsigtspunkter undervejs. I får derfor rig lejlighed til at få en masse dejlige ferieminder og billeder med hjem.

Glæd jer

Til en uges fantastisk oplevelsesrejse fyldt med smuk natur, dejlig mad og vin - og ikke mindst uforglemmelige minder!

 

Se vores udvalg herunder
per side
Seniorrejse på Azorerne - Gruppetur

Tag på en oplevelsesrig rejse med byrundtur, udflugter til smukke områder og delikatesser fra det azoriske køkken. Mærk på egen krop hvorfor øerne flere gange er kåret som de mest besøgsværdige.

  • 1 afrejse
  • 7 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København eller Billund
Fra 10.998,- DKK