facebook share

La Palma – oplevelsesrig seniorrejse på den smukkeste af de Kanariske øer

Senior Rejser

La Palma overrasker alle

Grøn og naturfyldt

Udflugtsprogram med tid til afslapning

Dansk lokalguide & dansk rejseleder fra Papuga

Dato

kr. 8595,-
kr. 2000,-
Ja
kr. 8895,-
kr. 2000,-
Ja

Beskrivelse

Om rejsen

La Palma Seniorrejse Los Cancajos

Formidabel og fyldt med kontraster

La Palma - uden tvivl den smukkeste og formentligt den sidste uspolerede ø af De Kanariske Øer. Naturen er intet mindre end formidabel og fyldt med kontraster.

Varieret udflugts program 

Vi flyver direkte til La Palma fra Billund og Kastrup og der venter os en afslappende og oplevelsesrig uge på den dejlige Kanarie-ø.

Vores base er et lækkert 4* hotel, beliggende i den hyggelige by Cancajos. Hotellet liger lige ud til strandpromenaden og der er derfor rig mulighed for, at nyde udsigten ud over havet og havets brusende susen. 

Med 4 udflugter inkluderet i rejsen, er der lagt op til både oplevelser sammen med gruppen, afslapning og måske har I også lyst til at opleve lidt på egen hånd.

I kan se en detaljeret beskrivelse af udflugterne under rejsebeskrivelse, men vi vil gerne afsløre, at ugen byder på en hyggelig velkomstmiddag, vi skal opleve La Palma's spektakulære udsigter og smukke natur og man besøger La Palma uden, at besøge den hovedstaden Santa Cruz, som er en helt fantastisk by. 

Fællesskab og hygge

Vi ligger stor vægt på det sociale fællesskab og har derfor max 20 gæster med på rejsen. Det skaber et godt sammenhold i gruppen og vi lærer hinanden at kende.
Der er en dansk rejseleder fra Papuga med, som sørger for alt det praktiske på rejsen, så I skal bare nyde det og slappe af. 

Oplevelser i bus

Udflugterne foregår i bus med stop undervejs, hvor der er sat god tid af til, at opleve, og få en masse dejlige ferieminder og billeder med hjem. 

Glæd jer

Her venter jer en oplevelsesrejse fyldt med smuk natur, dejlig mad og ikke mindst uforglemmelige ferieminder!

Rejseleder / guide

Rejsen er med en dansk rejseleder samt dansk lokalguide.

Rejsebeskrivelse

Program med beskrivelse af udflugter

Dag 1 (torsdag) Ankomst til La Palma
Velkomstmøde
Fælles aftensmad på hotellet.

Dag 2 - 7
Varieret udflugtsprogram

Dag 8 (torsdag) Hjemrejsedag
Efter en oplevelsesrig uge fyldt med smukke naturoplevelser, er det tid til at tage afsked med skønne La Palma

Byrundtur

Vi skal på en guidet byrundtur i Los Cancajo. Byen er uden tvivl øens førende badeby, der dog ikke er ret stor, men ikke desto mindre meget charmerende.

Det nordlige og naturskønne La Palma – Heldagsudflugt inkl. frokost
Hele 40 % af La Palma er dækket af fortryllende skov – det oplever vi i dag, når vi besøger øens nordlige og mere frodige del. Vi kører langs de snoede bjergveje og nyder hvert et sekund – for udsigterne er betagende! Undervejs gør vi flere stops ved unikke udsigtspunkter. Vi spiser en god lokal frokost, inden vi besøger romfabrikken, Ron Aldea - en særlig La Palma-specialitet!

På opdagelse i Santa Cruz (halvdagsudflugt)
Vi skal udforske La Palmas hovedby, Santa Cruz, og området omkring byen. I starter dagen med at køre til Mirador De la Conception, hvor I gør et kort stop. Her skal I nyde den skønne udsigt over Santa Cruz, og tage nogle gode billeder. I fortsætter videre til La Palmas ældste og vigtigste kirke, The Royal Shrine of Las Nieves. Inde i kirken finder I et fascinerende alter af sølv, som stammer helt tilbage fra det 17. århundrede. Kirken opbevarer også den Hellige Jomfru af Nieves i en glasmontre i altertavlen, som er hovedfiguren i festivalen La Bajada de La Virgin, der fejres hvert 5. år. I slutter dagen af med at besøge Santa Cruz, som er en hyggelig by, der bærer præg af dens historie. I skal gå ture rundt i de brostensbelagte gader, besøge historiske seværdigheder og ned til La Palmas eneste havn.

Vi kører mod nord langs øens flotte vestkyst til La Palmas højeste bjerg, Roque de los Muchachos. De små bjerge beriger os med smukke udsigter og små landsbyer på vejen. Vi besøger et lokalt marked, og til frokost smager vi den fantastiske traditionelle kanariske mad. Om eftermiddagen kører vi op – helt op til øens højeste punkt, Roque de los Muchachos (2.246 meter). Her nyder vi panoramaudsigten over bjergene, havet og det enorme vulkankrater La Caldera de Taburiente.

La Palmas spektakulære udsigter (heldagsudflugt) inklusive frokost
Vi starter dagen med en udflugt til Tazacorte. Byen er kendt for at for at være verdens bananhovedstad, og hele 80% af den lokale befolkning lever enten af at dyrke eller sælge bananer. Efterfølgende kører vi videre til Mirador El Time, hvor I skal opleve en af de mest spektakulære udsigter på La Palma: Aridane Dalen, som er spækket med bananplantager.
Når I har fået taget et par gode billeder, sætter I kursen mod Las Tricias – en lille landsby på den nordvestlige del af øen. Her skal I opleve det autentiske La Palma og nyde den afslappede atmosfære, der er i byen. Gå en tur rundt i de små snoede stræder, og giv jer god tid til at udforske den imponerende arkitektur. I slutter dagens udflugt af med at besøge La Palmas største attraktion, Roque de los Muchachos. Her skal I nyde den smukke udsigt over La Palma. Det er en fantastisk oplevelse, I ikke vil gå glip af!

Rækkefølgen på udflugterne oplyses i ugen op til afrejse.

 

Hotel

Spain La Palma Los Cancajos H10 Taburiente Playa P1

Hotel H10 Taburiente Playa 4*

Bo midt i Cancajos og lige ud til strandpromenaden
H10 Taburiente Playa er for dig, der gerne vil nyde livet i La Palmas dejlige ferieby, Los Cancajos. Det perfekte udgangspunkt, hvis du gerne vil udforske den smukke ø. På hotellet har du mange fine faciliteter, blandt andet tennisbane, restaurant, barer og dejligt poolområde. Hotellet ligger samtidig lige ned til strandpromenaden, der indbyder til mange skønne gåture langs vandet.

Hotellet byder på et fantastisk poolområde, som ligger med skøn udsigt ud over havet. Tre laguneformede pools, hvoraf én af dem er børnepool. Rundt om er der solsenge og parasoller til hotellets gæster.

Sådan bor du

På H10 Taburiente Playa bor du i dobbeltværelser op til 3 personer. Prisen er baseret på 2 gæster i 1 dobbeltværelse.
Havudsigt og eneværelse er mod tillæg.

Alle værelser har aircondition, TV, safebox (mod gebyr), bad/toilet med hårtørrer og balkon/terrasse.

Opholdet er med morgenmad. Halvpension og All Inclusive kan tilkøbes. Mænd skal bære lange bukser under middagen.

 

Inkluderet i prisen

Alt dette får du med

Flyrejse fra Billund eller Kastrup til La Palma tur/retur (direkte fly)

Transport lufthavn-hotel tur/retur

1 stk bagage + 1 stk håndbagage

7 nætter på H10Taburiente Playa

Morgenmad på hotellet 7 dage

Aftensmad på hotellet 7 dage

Velkomstmiddag på lokal restaurant inkl. transport t/rt

3 udflugter inkl. entreer

Frokost på nævnte dage

Transport i forbindelse med udflugterne

Dansk rejseleder fra Papuga samt en dansktalende lokalguide

Eksklusiv drikkevarer til aftensmaden

Tilkøb

Enkeltværelse
1200,-

Flydetaljer

Forventede flytider

Ud og hjemrejse om torsdagen.

Billund - La Palma: Torsdag kl. 16:00 - 20:45 (5 timer og 45 minutter)
La Palma - Billund: Torsdag kl. 13:35 - 19:55 (5 timer og 20 minutter)

Kastrup - La Palma: Torsdag kl. 16:15 - 21:05 (5 timer og 50 minutter)
La Palma - Kastrup: Torsdag kl. 14:05 - 20:35 (5 timer og 30 minutter)

Bagage

1 kuffert á 20 kg + 1 håndbagage á 5 kg

Mad ombord på flyet

Det er ikke muligt at forudbestille mad på flyvninger med Norwegian, men det er muligt at købe sandwich og snacks ombord på flyet.
Det er også tilladt at medbringe mad hjemmefra eller fra lufthavnen, dog skal du være opmærksom på, at der ikke må medbringes væsker igennem security.

Vejret på La Palma

Den frodige ø med sol og varme

Øen La Palma er en del af den populære øgruppe; de Kanariske Øer, der eksempelvis tæller Gran Canaria, Tenerife og Lanzarote. Mens de andre Kanariske Øer i årevis har været yndede feriemål på grund af deres skønne klima, så er La Palma forholdsvis ny i turistmæssig sammenhæng. Efterhånden har rigtig mange dog fået øjnene op for øens mange kvaliteter og i særlig grad vejret, der hele året er behageligt varmt med masser af solskin.

Unik placering

La Palma er den nordvestligste af de Kanariske Øer og har åbent hav ud mod sin vestvendte side. Lige som på de andre Kanariske Øer nyder besøgende på La Palma godt af øens placering, der sikrer et perfekt tempereret klima året rundt med adskillige solskinstimer hver dag. Som på de andre øer, kan man også på La Palma mærke de varme vinde, der blæser fra Saharas ørken – særligt om sommeren. Selvom temperaturerne kan snige sig højt op i sommermånederne, så føles det aldrig for varmt, fordi de atlantiske kystbriser er med til at gøre det mere behageligt.

Godt vejr året rundt

Hvis du hungrer efter at dase i solen ved poolen eller på stranden, så kan La Palma uden problemer danne rammen for den helt perfekte badeferie. Der er ikke den store variation mellem årstiderne på øen. De varmeste måneder er august og september med en gennemsnitstemperatur på 26 grader og otte daglige solskinstimer, men også november, december og januar byder på masser af sol og gennemsnitstemperaturer på 20-25 grader. 

Mere om La Palma

La Palma Seniorrejse Roque De Los Muchachos

La Palma – den smukkeste og mest uspolerede af De Kanariske Øer

La Palma - uden tvivl den smukkeste og formentligt den sidste uspolerede ø af De Kanariske Øer. Naturen er intet mindre end formidabel og fyldt med kontraster. 

La Palma er den perfekte kombination til jer, der både vil slappe af, opleve og være aktiv. Her er både skønne strande og dejlige hoteller til ren afslapning, men også masser af aktivitetsmuligheder både for jer, der gerne vil vandre, køre mountainbike eller noget helt tredje, for alt er muligt på La Palma. Med os flyver du direkte fra Danmark til denne smukke perle. 

Om La Palma

La Palma er den nordvestligste af De Kanariske Øer. Her bor ca. 87.000 indbyggere, og øen har et areal på 708 km2 – lidt større end Bornholm. Øens højeste punkt hedder Roque de los Muchachos og når en højde på 2.426 meter. 

Afrejse

I kan rejse til La Palma fra
- Billund 
- København

Flyvetid

Ca. 5 timer.

Transfer

Ca. 45 minutter til Fuencaliente.

Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop i byen.

Er trafikken tæt, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel

-1 time i forhold til Danmark.

Valuta

Euro. En euro svarer cirka til 7,50 danske kroner (forår 2016). De fleste steder kan I også benytte kreditkort.

Strande

La Palma har mange fine sandstrande. Øen er en vulkanø, og derfor er sandet også mørkt lavasand. En af øens bedste strande ligger i Los Cancajos i øst og Puerto Naos i vest. I nord ligger de berømte saltvandspools ”Piscinas de la Fajana”. Resortet La Palma Princess på sydkysten har lavet sin helt egen strand.

Vejret

La Palma er ligesom de andre kanariske øer inddelt i flere klimazoner. Det vestlige og sydligste del er kendt som den mest solrige, mens den østlige side er mere frodig – og mange synes smukkere, da den er lidt køligere. Der kan være temperaturforskelle på øst og vest den samme dag.