INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Seniorrejse på Azorerne - smukkere end et postkort

Seniorrejse på Azorerne - Gruppetur

Tag på en oplevelsesrig rejse med byrundtur, udflugter til smukke områder og delikatesser fra det azoriske køkken. Mærk på egen krop hvorfor øerne flere gange er kåret som de mest besøgsværdige.

In stock
Travel Code
SR-001

Det kan du glæde dig til

Azorernes ni smukke øer ligger midt i Atlanterhavet mellem Europa og Nordamerika og er en del af Portugal.

Den største ø er São Miguel, der består af imponerende vulkaner med fantastiske kratersøer, varierende landskaber med grønne marker, frodige parker og kløfter og ikke mindst helt utrolige klippeformationer, der alt sammen er så ubeskrivelig smukt!

På denne oplevelsesrejse skal vi på byrundtur i Ponta Delgada's smukke gader, hvor vi slutter af med at smage på det Azoriske køkken på en lokal restaurant. Vi skal på udflugt til den smukke Ildsø, de berømte tvillingesøer og vi besøger en ananasplantage, hvor vi får et indblik i produktionen og en overraskende lang produktionstid.
Et af ugens højdepunkter er de varme kilder i kurbyen Furnas, hvor du efter en smuk tur rundt i den botaniske park, kan lade dig sænke ned i det varme kildevand, der siges at have en helbredende virkning på kroppen.
De Azoriske øer er kendt for lækre specialiteter og god likør og uden mad og drikke går det jo ikke - så disse specialiteter skal vi naturligvis også smage på i løbet af ugen.

Glæd dig til en uges fantastisk oplevelsesrejse fyldt med smuk natur, dejlig mad og vin - og ikke mindst uforglemmelige minder!

Dagsprogram

Der er sat et program op med fem udflugter - to heldagsudflugter og tre halvdagsudflugter. Der også være tid til at slappe af og opleve lidt på egen hånd.
Alle udflugter og entreer er inkluderet i prisen.

Rejsen er med en dansk rejseleder, samt en dansk lokalguide, som vil fortælle vidt og bredt om de farverige blomster, det unikke landskab, befolkningen og mon ikke der også kommer et par sjove 'vandrehistorier' i løbet af ugen.

Vi ligger stor vægt på det sociale fællesskab og har derfor max 20 gæster med på hver afgang. Det skaber et godt sammenhold i gruppen og vi lærer hinanden at kende. Samtidig giver det rig mulighed for at stille spørgsmål i løbet af ugen.

Vi bliver hentet i en privat bus på hotellet og kørt ud til de forskellige udflugtsmål. Gruppen har sin egen bus på alle udflugter og der er sat god tid af til at gøre stop ved nogle af de mange flotte udsigtspunkter undervejs. Du får derfor rig lejlighed til at få en masse dejlige ferieminder og billeder med hjem.

Dag 1 Ankomst til Azorerne
Velkomstmøde.

Fælles aftensmad på lokal restaurant i gåafstand fra hotellet.

Dag 2 Byvandring med smag på Azorerne
Smukt skrående over en bred bugt ligger São Miguels hovedstad Ponta Delgada. En af de bedste måder at opdage og udforske denne dejlige by på er til fods. I løbet af turen lærer vi Ponta Delgada at kende, idet vi bl.a. besøger to af byens smukke kirker. Den ene af dem, Santo Cristo kirken er en af Portugals rigeste! Vi ser også nærmere på byens spændende frugt- og grøntsagsmarked i den østlige del af byen. Mens vi går på de dekorative fortove bliver vi fortalt om de små ting der igennem tiden har formet byen til det den er i dag. Der vil der blive budt på lette smagsprøver af azoriske specialiteter bl.a. lokale oste, fiske og kødretter, øl, vin og sodavand.

Start fra hotellet kl. 10.00 - retur ca. kl. 14.30.

Fælles aftensmad på lokal restaurant i gåafstand fra hotellet.

Dag 3 Lagoa das Furnas – heldagsudflugt inkl. frokost
På denne heldagstur besøger vi øens største vulkankrater, Furnas, hvor de boblende og kogende kilder, de såkaldte Celdeiras, vidner om den vulkanske aktivitet i området. Udsigtspunktet Pico do Ferro byder på en storslået udsigt ud over det store krater, som både indeholder by og sø. Ved søens bred forberedes dagens frokost Cozido, Azorernes nationalret, og denne tilberedes i en gryde direkte i den varme, vulkanske jord. I Furnas by besøger vi desuden øens smukkeste park, den botaniske have Terra Nostra parken, og i den forbindelse vil der være mulighed for, at bade i det 35 grader lune vand i ungdommens kilde. I løbet af dagen besøger vi også en af de sidste teplantager i Europa, Cha Gorreana fra 1883, hvor de den dag i dag endnu bruger
de gamle og oprindelige maskiner til deres teproduktion.

Husk badetøj. 

Start fra hotellet kl. 09.00 - retur ca. kl. 17.00.

Fælles aftensmad på lokal restaurant i gåafstand fra hotellet.

Dag 4 Tid på egen hånd
Dagen i dag er uden udflugts program.
Vi kan anbefale at man går en tur i den botaniske have, som ligger i gåafstand fra hotellet.
Der vil også være mulighed for mulighed for tilkøb af f.eks. Hvalsafari eller Øst ø-rundtur.

Fælles aftensmad på lokal restaurant i gåafstand fra hotellet.

Dag 5 Lagoa do Fogo, Ildsøen – heldagsudflugt inkl. frokost
Et af dagens højdepunkter bliver Lagoa do Fogo, også kaldet for Ildsøen, som af mange anses for at være den smukkeste af de tre store vulkankratersøer på São Miguel. I 945 meters højde har vi en betagende udsigt over det 500 meter dybe vulkankrater med sin azurblå sø samtidig med, at Atlanterhavet skimtes i baggrunden. På den lille keramikfabrik Cerãmica Vieira i byen Lagoa oplever vi den traditionelle keramik fremstilling. Dagen sluttes af i Ribeira Grande, hvor vi efter frokost, tager på likørfabrik. Her skal vi smage på nogle af de mange lokale likører. Vi gør også et stop i byen Capelas, hvor der er mulighed for at bade, hvis vejret tillader det.

Start fra hotellet kl. 09.00 - retur ca. kl. 16.30.

Fælles aftensmad på lokal restaurant i gåafstand fra hotellet.

Dag 6 Vest Ø-rundtur, tvillingesøerne Sete Cidades
På den vestlige side af São Miguel er uden tvivl et af øens absolutte højdepunkter, Cete Cidades. Udsigtspunktet ”Vista do Rei” byder på en panoramaudsigt over det imponerede vulkankrater. Vejen op til ”Vista do Rei” er meget naturskøn og byder på mange smukke udsigter. Efter caféstop i Sete Cidades by kører vi mod havet, hvor vi nyder den flotte udsigt over klosterklipperne, en lille klippeformation der ligger ud for den nordvestlige kyst. I løbet af dagen gør vi desuden et stop i byen Fajã de Baixo, hvor vi besøger en af øens berømte ananasplantager og får fortællingen om den meget komplicerede proces der ligger bag den populære frugt.

Start fra hotellet kl. 09.00 - retur ca. kl. 13.30.

Fælles aftensmad på lokal restaurant i gåafstand fra hotellet.

Dag 7 Quinta da Terça / gårdbesøg – halvdagsudflugt inklusive let frokost
Ved ankomst til gården byder det svenske værtspar, Claude og Christina de Leval, velkommen. Parret har ejet dette dejlige sted siden 2001. Under rundvisningen på gården ser vi bl.a. et lille kapel, gæsteværelser, den private del, der består af hall, stue med det originale, imponerende træværk fra 1640 samt det store landkøkken. Christina fortæller med indlevelse og interesse om blomster og planter, som vi passerer på vej til ”picadeiron” - ridehuset - der er opført i samme periode som selve huset. I ”picadeiron” serveres et glas af den lokale portvin, og her kan man sidde og nyde den intense stemning, som hele stedet summer af, mens parrets smukke heste udfolder sig. Rundturen sluttes i den typiske, portugisiske stald med mange smukke heste. Nogle af hestene er gamle mælkeheste, der har fået lov at ende deres dage i luksus her på Quinta da Terça. Tilbage i huset serveres et glas vin og en lille buffet med små lokale retter, der er produceret i gårdens landkøkken. Vi kører tilbage til Ponta Delgada langs sydkysten.

Start fra hotellet kl. 10.00 - retur ca. kl. 14.00.

Fælles aftensmad på lokal restaurant i gåafstand fra hotellet.

Dag 8 Hjemrejsedag
Efter en oplevelsesrig uge fyldt med smukke naturoplevelser og dejlig mad, er det tid til at tage afsked med smukke Azorerne.

Med forbehold for ændringer.

Indkvartering

Antillia er et skønt hotel med både hotelværelser og lejligheder med en ualmindelig dejlig beliggenhed tæt på Ponta Delgadas historiske centrum.

Du har kun 100 meter til det hyggelige marked og 300 meter til den flotte havnepromenade og den charmerende marina. Hotellet byder velkommen i den hyggelige lobby. Der er også bar og rigtig gode faciliteter. I Ponta Delgada kan du gå på opdagelse i det store udbud af restauranter, barer og spændende seværdigheder.

Antillia har et meget lækkert poolområde med solterrasse, swimmingpools til både børn og voksne, solsenge og parasoller. Her er også fitnessfaciliteter, tyrkisk bad og jacuzzi. Du kan benytte det gratis trådløse internet i reception og bar.

Sådan bor du

Lyse velindrettede et-værelses lejligheder med bad/toilet, enkle køkkenfaciliteter, aircondition og satellit-tv. Et-værelses lejligheder er indrettet med kombineret sove/opholdsrum og er til maksimum tre personer.
Alle lejligheder har egen balkon/terasse.

Gratis WiFi.

Antillia ligger perfekt i forhold til Ponta Delgadas bycentrum og omkring fem km fra stranden. Lejlighedshotellet er i en god standard og velegnet til alle slags gæster. Hotellet har et mindre beauty-center, bordtennis, frisør, fitness, jacuzzi, sauna og vaskeservice - flere imod gebyr. I receptionen og i baren er der gratis WiFi.

Man har mulighed for at leje poolhåndklæder.

Bussen kan desværre ikke køre helt op til hotellet. Bagage bliver derfor hentet af bagagebus og vores rejseleder vil gå sammen med jer til hotellet. 

Vejr og klima

Generelt er vejret på Azorerne rigtig dejligt med et subtropisk klima, der passer til både oplevelser og afslapning.
Med behagelige dagtemperaturer på mellem 21 - 27 grader i sommermånederne er Azorerne oplagt, når du drømmer om sol og varme uden at det bliver ubehageligt.

Vejret på Azorerne lokker mange turister til, som gerne vil ned i varmen, men samtidig ikke bryder sig om alt for høje temperaturer. Det jævne temperatur niveau kombineret med en smule vind, gør nemlig opholdet meget behageligt.

Transport

Der tages forbehold for ændringer i flyruter og -tider. 
De endelige flyruter og -tider sendes sammen med flybilletten ca. 7 dage før afrejse.

 

Forventede flytider uge 34, 38 og 40:

Billund → Ponto Delgada   Kl. 07.50 - 11.00

Ponto Delgada → Billund   Kl. 12.00 - 19.25
 

Forventede flytider uge 34, 38 og 40:

København → Ponto Delgada   Kl. 07.15 - 10.30

Ponto Delgada → København   Kl. 11.30 - 18.35
 

 

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Uge 40: Startdato 04.10.2022 varighed 7 nætter

Fra 10.998,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse fra Billund eller Kastrup til Ponta Delgada t/r (direkte fly)
 • Transport fra lufthavn til hotel t/r
 • 1 stk bagage + 1 stk håndbagage
 • 7 nætter på 4* hotel
 • 7 x morgenmad på hotellet
 • 7 x aftensmad på lokale restauranter i gåafstand fra hotellet
 • 5 udflugter inkl. entreer (2 heldags & 3 ½ dags)
 • Frokost inkl. vin på 4 udflugter
 • Egen bus i forbindelse med udflugterne
 • Dansk rejseleder, samt en dansktalende lokalguide

Mulige tilkøb:

 • Enkeltværelse (du får et dobbeltværelse med egen balkon til enebrug)

Prisen inkluderer ikke:

 • Drikkevarer til aftensmaden

Deleværelse:
Ved bestilling af deleværelse bliver du sat sammen med en anden rejsedeltager af samme køn. Hvis du på forhånd har aftalt deleværelse med en anden, skal du i din bestilling angive navnet på vedkommende i bemærkningsfeltet. Hvis antallet af personer til deleværelse ikke går op, forbeholder vi os retten til at opkræve enkeltværelsestillæg. Det vil ske senest 30 dage før afrejse.

Gå til toppen af siden