facebook share

Andorra - Encamp

Skiture

Lækkert skihotel

Halvpension

Liftkort inkluderet

Direkte fly fra Aalborg & Kastrup

Dato

kr. 7148,-
kr. 2000,-
Ja
kr. 7448,-
kr. 2000,-
Ja
kr. 6648,-
kr. 2000,-
Ja
kr. 6948,-
kr. 2000,-
Ja
kr. 7648,-
kr. 2000,-
Ja
kr. 8648,-
kr. 2000,-
Ja
kr. 7648,-
kr. 2000,-
Ja
kr. 7648,-
kr. 2000,-
Nej
kr. 7648,-
kr. 2000,-
Nej
kr. 7348,-
kr. 2000,-
Ja
kr. 7348,-
kr. 2000,-
Nej

Andorra - skiløb i topklasse

Encamp

Time To Ski

Fantastisk skiområde

Encamp er en hyggelig landsby med en catalansk atmosfære i ca. 1300 meters højde. Byen har ca. 10.000 indbyggere og minder om alt andet end endnu et skiresort. Byen er omgivet af flot natur og har et godt udvalg af velassorterede skisportsbutikker. Hotellerne ligger langs hovedgaden, hvor den gratis skibus kører forbi flere gange i timen. Der er maks. 100 meter fra hotellerne til stoppestederne.
Byens hovedpulsårer er Funicamp kabineliften, der med en hastighed på hele 7,2 m/sekund og en kapacitet på 1500 personer i timen, bringer en fra Encamp (1333 m) til Collada d'Enradort (2506 m) på 15 - 20 min. Dette område ligger centralt i Grandvalira skiområdet og er et perfekt udgangspunkt for skiløbet.

For hele familien

På toppen er der både skiskole og børneskiskole samt et stort børne- og begynder skiområde. Desuden er der restaurant og cafeteria med liggestole på terrassen og en fantastisk udsigt over de sneklædte Pyrenæer.

Andorras hovedstad, Andorra La Vella, ligger kun 5 km fra Encamp. Her kan du på 15-20 min. nemt komme til hovedstaden med lokal bustransport flere gange i timen eller med taxa til ca. 12 Euro. I Andorra La Vella er indkøbsmulighederne uendelige og de lokale andorranere sætter præg på nattelivet, musikken og stemningen.

Transfertid fra lufthavnen

Ca. 3,5 time i bus (inklusiv i prisen)

Ski og støvleleje

6 dage starter fra ca. 550 kr. pr. person for standardski og støvler.
Såfremt dette ønskes, betales skilejen kontant i euro i transferbussen
Rejsegaranti nummer: 1019
Rejsen laves i samarbejde med Bravo Tours

Hotel / Indkvartering

Hotel Guillem 3

Hotel Guillem

Hotel Guillem - et populært 4* hotel i centrum af Encamp og kun 400 m. fra kabineliften og Funicamp. Hotel Guillem ligger også kun få meter fra shoppingmuligheder, barer og restauranter.

Hotellet har mange faciliteter, heriblandt et dejligt indendørs wellness-område med swimmingpool, spabehandlinger, sauna, fitness og to dobbelt jacuzzier. Pool, jacuzzi og fitness er gratis, imens de andre faciliteter er mod gebyr. Hotellet har derudover også en hyggelig pejsestue.
Personalet i receptionen taler alle engelsk. Der er gratis wi-fi på hotellet.

Sådan bor du

Dobbeltværelse:
Består af ét værelse med bad/toilet. De fleste værelser har balkon. Udstyret med tv, telefon og hårtørrer. Maks. 3 voksne. Opredning til 3. person.

Familieværelse:
Består af to sammenhængende værelser. Udstyret ligesom et dobbeltværelse. Maks 5. voksne. Kan fås på forespørgsel. Hurtig booking tilrådes.
*Bemærk hvis du vælger familieværelser på dette hotel vil I blive indlogeret på et værelse med to dobbeltsenge.

Forplejning

Opholdet er med halvpension (morgenmad+aftensmad, ekskl. drikkevarer til aften). Morgenmad serveres fra buffet og aftensmad er 3-retters menu.

Øvrigt

Alle fællesarealer på hotellet er røgfrie.
150 m. til skibussen (gratis transport).

Inkluderet i prisen

Alt det her får du med

Direkte fly Aalborg/Kastrup - Barcelona t/r

Transfer lufthavn - Hotel t/r

Ophold på lækkert skihotel - hotel Guillem 4*

Halvpension i 7 dage

6 dages liftkort

Dansk rejseleder service

23+10 kgs bagage

 

Mulige tilkøb

Enkeltværelse kr. 800,-

Transport af skiudstyr kr. 350,- t/r

 

Skiområdet

Encamp Skiferie1

Grandvalira - Andorras største skiområde med 210 km. pister

Området er især populær på grund af deres mange kilometer pister, hvor 80 % af området har snemaskiner. Derudover, er det en bonus, at der næsten ingen køer er ved lifterne, grundet de 210 kilometer tilbudte pister, der gør at folk er spredt over det store areal.

Med godt 210 km pister og uanede muligheder for off piste skiløb, er Grandvalira et topmoderne skiområde på højde med de bedste områder i Alperne. Skiområdet Grandvalira, der ligger i 1.710-2.640 meters højde, har foruden Funicamp kabineliften i Encamp, 3 kabinelifter og 66 lifter bestående hovedsaglig af high-speed 4-6 personers stolelifter og 2 træklifter.

Overalt møder man imødekommenhed fra de personer, der arbejder på restauranterne i terrænet, liftpassere, skiinstruktører osv. Mange af de ansatte i skiområdet kommer fra Argentina og Chile, og arbejder i Andorra om vinteren, da der på det tidspunkt er sommer i Sydamerika, og de vender så tilbage til skisæsonen i Sydamerika, når sæsonen i Andorra slutter.

Flere valgmuligheder at udfolde sig på

Der er løbende sket en stor udvikling af kunstsnesystemet, så 65 % af skiterrænet nu er snesikkert hele sæsonen. I Grandvalira er der 3 freestyle Snowparks, hvor parken i El Tarter har World Cup status, samt 2 boarder/skicross baner af meget høj standard. Desuden er der 5 pister, som lever op til FIS World Cup krav, Fis i Pas de la Casa til slalom, Antenes og Riberal i Grau Roig til speedskiing, Avet i Soldeu til slalom og storslalom og Áliga i el Tarter til super G og styrtløb. Så mangler man udfordringer, kan man slå et smut forbi disse sorte pister og de andre sorte pister i området.