facebook share

Andorra - Pas de La Casa

Skiture

Lækkert skihotel

Halvpension

Liftkort inkluderet

Direkte fly fra Aalborg & Kastrup

Dato

kr. 7148,-
kr. 2000,-
Ja
kr. 7448,-
kr. 2000,-
Ja
kr. 7448,-
kr. 2000,-
Ja
kr. 7448,-
kr. 2000,-
Ja
kr. 8048,-
kr. 2000,-
Ja
kr. 9048,-
kr. 2000,-
Ja
kr. 9048,-
kr. 2000,-
Ja
kr. 8048,-
kr. 2000,-
Ja
kr. 8048,-
kr. 2000,-
Ja
kr. 7448,-
kr. 2000,-
Ja
kr. 7448,-
kr. 2000,-
Nej

Andorra - skiløb i topklasse

Pas de La Casa

Time To Ski

Pyrenæernes højst beliggende skisportsby

Med en beliggenhed i 2100 meters højde, på grænsen mellem Andorra og Frankrig, er Pas de la Casa Pyrenæernes højst beliggende skisportsby. I denne højde er der garanti for skiløb i hele sæsonen og bedst af alt, i Pas de la Casa har du mulighed for at bo med direkte adgang til pisterne eller blot få meters gang derfra.

Populært indkøbsområde

Udover at Pas de La Casa tilbyder sublimt skiløb, er byen et populært indkøbsområde, og derfor finder man et rigtigt stort udvalg af mode- og skisportsbutikker med alle de kendte mærkevarer.

Afterski

I Pas de la Casa ligger barer og restauranter side om side. Her finder du noget af Grandvaliras bedste og mest aktive aften og natteliv med stort udvalg af diskoteker og barer for hver en smag. Kort sagt så har Pas de la Casa alt: udfordrende skiløb, masser af afterski og natteliv og glimrende indkøbsmuligheder.

Transfertid fra lufthavnen

Ca. 3,5 time i bus (inklusiv i prisen)

Ski og støvleleje

6 dage starter fra ca. 550 kr. pr. person for standardski og støvler.
Såfremt dette ønskes, betales skilejen kontant i euro i transferbussen
Rejsegaranti nummer: 1019
Rejsen laves i samarbejde med Bravo Tours

Hotel / Indkvartering

Guineu 4

Hotellet

Hotel Guineu - et populært og familievenligt hotel 3+ med en perfekt beliggenhed i Pas de la Casa. Der er kun 200 m. til centrum, hvor der er gode shoppingmuligheder. barer og restauranter. Fra hotellet er der kun 50 m. til pisten.
Hotellet er familiedrevet og familien er med til at sørge for en hyggelige atmosfære på hotellet. Der tilbydes gratis wi-fi på hele hotellet. Derudover har hotellet skilockers til gratis afbenyttelse. Hotel Guineu blev renoveret i 2016.

Forplejning

Opholdet er med halvpension (morgenmad+aftensmad, ekskl. drikkevarer til aften). Morgenmad serveres fra buffet og aftensmad er valgfri fra tre forskellige menuer.

Sådan bor du

Dobbeltværelse:
Består af ét værelse med bad/toilet. Udstyret med tv, telefon og safeboks (gratis) og hårtørrer. Gratis wi-fi. Maks. 3 voksne. Opredning til 3. person.

Værelse til 5 personer:
Udstyret som et dobbeltværelse. Kan fås på forespørgsel.

Øvrigt

Hotellet er røgfrit.
Transferbussen holder ca. 200 m. fra hotellet, og man må påregne selv at bære bagagen til/fra hotellet.

Inkluderet i prisen

Alt det her får du med

Direkte fly Aalborg/Kastrup - Barcelona t/r

Transfer lufthavn - Hotel t/r

Ophold på lækkert skihotel - hotel Guinau 3+

Halvpension i 7 dage

6 dages liftkort

Dansk rejseleder service

23+10 kgs bagage

 

Mulige tilkøb

Enkeltværelse uge 2,3,4,5,11,12
kr. 1500,- pr. uge

Enkeltværelse uge 6,7,8,9,10
kr. 1750,- pr. uge

Transport af skiudstyr kr. 350,- t/r

 

Skiområdet

Encamp Skiferie1

Grandvalira - Andorras største skiområde med 210 km. pister

Området er især populær på grund af deres mange kilometer pister, hvor 80 % af området har snemaskiner. Derudover, er det en bonus, at der næsten ingen køer er ved lifterne, grundet de 210 kilometer tilbudte pister, der gør at folk er spredt over det store areal.

Med godt 210 km pister og uanede muligheder for off piste skiløb, er Grandvalira et topmoderne skiområde på højde med de bedste områder i Alperne. Skiområdet Grandvalira, der ligger i 1.710-2.640 meters højde, har foruden Funicamp kabineliften i Encamp, 3 kabinelifter og 66 lifter bestående hovedsaglig af high-speed 4-6 personers stolelifter og 2 træklifter.

Overalt møder man imødekommenhed fra de personer, der arbejder på restauranterne i terrænet, liftpassere, skiinstruktører osv. Mange af de ansatte i skiområdet kommer fra Argentina og Chile, og arbejder i Andorra om vinteren, da der på det tidspunkt er sommer i Sydamerika, og de vender så tilbage til skisæsonen i Sydamerika, når sæsonen i Andorra slutter.

Flere valgmuligheder at udfolde sig på

Der er løbende sket en stor udvikling af kunstsnesystemet, så 65 % af skiterrænet nu er snesikkert hele sæsonen. I Grandvalira er der 3 freestyle Snowparks, hvor parken i El Tarter har World Cup status, samt 2 boarder/skicross baner af meget høj standard. Desuden er der 5 pister, som lever op til FIS World Cup krav, Fis i Pas de la Casa til slalom, Antenes og Riberal i Grau Roig til speedskiing, Avet i Soldeu til slalom og storslalom og Áliga i el Tarter til super G og styrtløb. Så mangler man udfordringer, kan man slå et smut forbi disse sorte pister og de andre sorte pister i området.