facebook share

Bestil trygt din rejse

Det er vigtigt for os, at vores kunder er trygge og vi tilbyder derfor alle kunder en Papuga Tryghedsgaranti, når de bestiller en rejse hos os.

Det betyder at du til enhver tid er garanteret fuld tilbagebetaling af din rejse, hvis den bliver omfattet af et udrejseforbud. Dette gælder uanset hvilken farve din destination har, når du bestiller.

Alle der køber en pakkerejse hos Papuga Tours er dækket af pakkerejseloven, men denne definerer, at du som kunde ikke har ret til at få fuld refusion, såfremt rejsen bestilles på et tidspunkt hvor der er udrejseforbud til det pågældende land. Det behøver du ikke bekymre dig om med en Papuga Tryghedsgaranti, for den sikrer at du får pengene for din rejse refunderet hvis rejsen ender med at blive omfattet af et udrejseforbud. Tryghedsgarantien gælder for alle rejser med udrejse i 2021.

Rejsevejledninger

Hos Papuga Tours følger vi Udenrigsministeriets rejsevejledninger og såfremt dit rejsemål 14 dage før afrejse er orange, vil rejsen blive aflyst og du får mulighed for at ombooke til en anden rejse eller få dine penge refunderet.

Som en ekstra sikkerhed kan vi med stolthed fortælle, at vi igennem hele coronakrisen, selv har tilbagebetalt alle vores kunder det fulde beløb for deres aflyste rejser. Dette er sket indenfor få uger efter en rejse er blevet aflyst og det fortsætter vi naturligvis med.

En forudsætning for refusion er, at du indbetaler restbeløbet i henhold til de betalingsfrister, der fremgår af dit rejsebevis. Manglende indbetaling af restbeløb vil anses som mislighold af aftalen og rejsen vil automatisk blive afbestilt. Det indbetalte depositum refunderes ikke ved manglende indbetaling.

Fraråder Udenrigsministeriet ikke rejser til dit valgte rejsemål, vil din rejse blive gennemført.

Rejser i Danmark gennemføres i det omfang det er muligt uden restriktioner.

Afbestillings- og rejseforsikring

Under alle omstændigheder anbefaler vi at du sørger for at have dine forsikringsforhold i orden inden du bestiller en rejse. Dette gælder både afbestillings- og rejseforsikring.

Læs mere om afbestillingsforsikring HER
Læs mere om rejseforsikring HER

Papuga Tours er medlem af Rejsegarantifonden
Rejsegaranti nummer 1019