Vandreferier i Grækenland

Omgivet af bjerge, byer og smukke strande

Vandring i et fantastisk græsk landskab

Vil du se og opleve Grækenland på en ny måde, hvorfor så ikke gøre det på vandreferie, hvor der både er fokus på det sociale fællesskab og unikke vandreture i skønne omgivelser og betagende natur.

Hvem kan deltage?

En vandreferie med Papuga skal være en god oplevelse og vi tager os tid til at stoppe op og nyde naturen og de mange smukke udsigtspunkter. Det handler ikke om at komme først, men om at komme med!

Vi går i et fornuftigt tempo hvor alle kan være med. Det er meget individuelt, hvor hurtigt man går op og ned, og det er typisk sådan at dem der går hurtigt op er knap så hurtige nedad - og omvendt. Vi har et regelsæt der hedder opsamling på toppen og igen i bunden - dermed også sagt at der er ingen der efterlades ude på ruten.

Der vil altid være en for- og bagtrop så vi sikrer os at alle komme med rundt.

Er du almindelig god form kan du som udgangspunkt være med på alle vores vandrerejser.

Hvis du er i tvivl om niveauet, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Vandreferie i små grupper

Vi ligger stor vægt på kvalitet og det sociale fællesskab og med max 20 gæster på den enkelte vandreferie, er der god mulighed for at lære de øvrige gæster at kende.

Vores erfaring er, at alle hygger sig og vores guider er rigtig gode til hurtigt at få skabt en hyggelig stemning og et godt fællesskab.

Færdig pakkerejse

Vores vandrerejser arrangeres som pakkerejser med fly, transfer, hotel, halvpension eller all inclusive og vandringer med med lokale vandreguider og danske rejseledere fra Papuga.

Find din næste vandreferie nedenunder

per side

2 Items

Grækenland | Grupperejse med dansk vandreguide

Oplev solguden Helios' ø, hvor du har unikke muligheder for vandringer i den smukkest tænkelige natur. Tag på et vandreeventyr med historie, kultur og naturlig skønhed.

  • 1 afrejse
  • 7 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra CPH eller Billund
Fra 10.298,- DKK
Grækenland | Gruppevandreferie med dansk rejseleder

Tag med ud i Kretas bjerge og oplev øens mange kløfter, uspolerede natur og små hyggelige landsbyer. Der bliver også rig mulighed for en tur i de varme bølger efter en lang vandredag.

  • 1 afrejse
  • 7 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra CPH eller Billund
Fra 10.998,- DKK