Vandreferier i Portugal

Betagende landskaber i frodige omgivelser

Vandring gennem portugisiske vidundere

Er du vild med at vandre på unikke steder, så skal du tage med på vores unikke vandreferie på Azorerne eller Madeira.

National Geographic har flere gange kåret både begge øgrupper som nogle af de mest besøgsværdige steder i verden, og du er ikke i tvivl om hvorfor, når først du har været der.

Azorerne

Du behøver ikke at rejse til verdens ende for at se paradis. Du kan nøjes med at rejse til Azorerne.

Flyvetiden er kun ca. 5½ times flyvning fra Danmark, og så er du altså midt i et overflødighedshorn af smuk natur, naturfænomener og nogle af jordklodens fantastiske underfundigheder.

Madeira

Madeira er med sine storslåede naturscenerier og vidunderlige blomsterpragt, et slaraffenland for naturelskere. Vi skal vandre i bjergene, hvor snesevis af blomster arter som oregano, eukalyptus, vinmarker og frugtplantager udgør et grøn hav af duftende planter på bjergsiderne og i dalene mellem de imponerende bjerge og vi skal naturligvis også udforske øens mangfoldige natur langs de berømte levadaer – på dansk vandløb – der snor sig igennem den fortryllende natur.

Dansk vandreguide

Alle vores vandreferier ledsages af lokale vandreguider (som udgangspunkt altid dansktalende) samt en dansk vandreguide.

Hvem kan deltage?

Alle med et par vandresko, en almindelig fysisk god form og lysten til en hyggelig vandreferie i selskab med andre der også elsker at vandre.

Vi går i et fornuftigt tempo hvor alle kan være med. Det er meget individuelt hvor hurtigt man går op og ned og det er typisk sådan at dem der går hurtigt op er knap så hurtige nedad - og omvendt. Vi har et regelsæt der hedder opsamling på toppen og igen i bunden - dermed også sagt at der er ingen der efterlades ude på ruten.

Der vil altid være en for- og bagtrop så vi sikrer os at alle komme med rundt.

Det handler ikke om at komme først, men om at få den bedste oplevelse. Vi tager os tid til at stoppe op og nyde naturen og de mange smukke udsigtspunkter.

Hvis du er i tvivl om niveauet, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Vandreferie i små grupper

Vi vægter kvalitet og det sociale fællesskab højt har derfor max 25 gæster på hver afgang. Det antal er et godt udgangspunkt for, at lære de øvrige gæster at kende og skaber et godt fundament for et hyggeligt fællesskab.

Vores erfaring er i hvert fald at der er højt humør på både vandringer og ved fællesspisningen om aftenen og det er lige i vores ånd :)

Find din næste vandreferie i Portugal nedenunder

Læs mere
per side

1 Item

Portugal | Ø-vandring med dansk rejseleder

Tag med til denne grønne oase i Atlanterhavet og oplev skønne vandreture blandt vulkaner, boblende vandhuller, velduftende temarker og farverige blomster på hovedøen São Miguel.

  • 1 afrejse
  • 7 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København eller Billund
Fra 9.998,- DKK

Portugal – Sydeuropas port mod Atlanterhavet er en republik på Den Iberiske Halvø, men består også af de smukke øgrupper - Azorerne og Madeira.

Sol, sommer og mildt klima

Portugals majestætiske bjerge møder Atlanterhavet på en breddegrad, der med sit milde klima året rundt, tilbyder en unik kombination af frodigt bjergliv, betagende natur og skønne sandstrande.

Lækker mad og udsøgte vine

Det portugisiske køkken er et af de mest velsmagende i verden og er kendt for små lokale ingredienser og specialiteter.