Vandreferier i Spanien

Solrige og milde landskaber i spanske omgivelser

Fantastiske spanske omgivelser og skønne øer

Vil du se og opleve Spanien på en ny måde, hvorfor så ikke gøre det på vandreferie, hvor der både er fokus på det sociale fællesskab og unikke vandreture i skønne omgivelser og betagende natur.

Spanien - danskernes foretrukne rejsemål

- OG indbegrebet af af livsnyderi og skønne solrige timer i afslappende omgivelser!

Foruden lange sandstrande, nye og gamle bydele, hyggelige pladser, marinaer, velsmagende tapas og meget mere, byder Spanien på helt unik natur som er ideelt til vandreferie. Mulighederne er mange og med et udvalg der strækker sig på både fastland og de skønne spanske øer, har vi vandrerejser for alle der elsker at snøre vandreskoen og opleve naturen helt tæt på.

Læs mere
per side

2 Items

Spanien | Gruppetur med dansk rejseleder

Udforsk de smukke landskaber, som Catalonien har at tilbyde til fods. Oplev Siurana, Priorats perle og bliv betaget af enestående udsigter, mens du bor i en hyggelig dansk-spanskejet masia.

  • 1 afrejse
  • 7 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København eller Billund
Fra 10.998,- DKK
Spanien | Majestætisk vandring med dansk vandreleder

For foden af Pyrenæernes storslåede toppe venter eminente vandreture, som krydres med små bjergbyer, skøn natur og historier fra middelalderens storslåede kongerige Aragonien.

  • 1 afrejse
  • 7 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København
Fra 11.998,- DKK

Hvem kan deltage?

En vandreferie med Papuga skal være en god oplevelse og vi tager os tid til at stoppe op og nyde naturen og de mange smukke udsigtspunkter. Det handler ikke om at komme først, men om at komme med!

Vi går i et fornuftigt tempo hvor alle kan være med. Det er meget individuelt hvor hurtigt man går op og ned og det er typisk sådan at dem der går hurtigt op er knap så hurtige nedad - og omvendt. Vi har et regelsæt der hedder opsamling på toppen og igen i bunden - dermed også sagt at der er ingen der efterlades ude på ruten.

Der vil altid være en for- og bagtrop så vi sikrer os at alle komme med rundt.

Er du almindelig god form kan du som udgangspunkt være med på alle vores vandrerejser.

Vandreferie i små grupper

Vi ligger stor vægt på kvalitet og det sociale fællesskab og med max 20-25 gæster på den enkelte vandreferie, er der god mulighed for at lære de øvrige gæster at kende.

Vores erfaring er at alle hygger sig og vores guider er rigtig gode til hurtigt at få skabt en hyggelig stemning og et godt fællesskab.

Færdig pakkerejse

Vores vandrerejser arrangeres som pakkerejser med fly, transfer, hotel, halvpension eller all inclusive og vandringer med med lokale vandreguider og danske rejseledere fra Papuga.