facebook share

Vandreferie på smukke La Palma

Vandring

Fantastiske vandringer med lokal og dansktalende vandreguide

Lækkert Sports Resort med mange faciliteter

All Inclusive på hotellet & frokost på vandringerne

Inklusiv direkte fly fra Billund og Kastrup

Dato

kr. 9995,-
kr. 2000,-
Ja
kr. 10295,-
kr. 2000,-
Ja
kr. 10295,-
kr. 2000,-
Ja

Beskrivelse

Om rejsen

La Palma Vandreferie16

Et ægte vandreparadis

Vandring på La Palma er en af de bedste måder, at opleve de kontrastfyldte landskaber med løvtætte skove, vulkanske sletter, stejle klipper, klitter og junglelignende områder. Vores guider fører jer igennem unikke omgivelser, som på få kilometer fuldstændig kan skifte udseende, og nogle gange med større højdeforskelle. 

Et af turens højdepunkter er 'Roque de los Muchachos' – øens højeste bjerg. Her er den mest betagende udsigt over hele La Palma, og hvis vejret er klart og skyfrit, vil man kunne ane søsterøen Tenerife, som stikker op af havet i horisonten.
Vi skal igennem den fortryllede junglelignende skov, der med sin vegetation af majestætiske bregner, lianer og utroligt smukke planter og blomster kan tage pusten fra enhver naturelsker og I skal naturligvis også opleve øens imponerende Nationalpark, Tamburiente som er en af verdens største erosionskratere. 

Vi bor på et lækkert all-inclusive resort på den sydlige og mest solrige del af La Palma. Her er der rig mulighed for at slappe af i hotellets skønne omgivelser og du kan prøve kræfter med holdtræning i form af yoga, pilates eller Zumba, bodypump eller spinning. 

Fællesskab

Vi ligger stor vægt på det sociale fællesskab og vores guider ligger derfor op til, at vi afrunder de daglige vandringer med en kold forfriskning i hotellets dejlige omgivelser.
Aftensmaden spiser vi sammen i restauranten og for dem der har lyst mødes vi igen afslutter vi dagen med en lille godnatdrink og snakker om løst og fast. 

Vi har gjort det nemt

Opholdet på La Palma Princess Vital & Fitness er med All Inclusive, og her er masser af sunde og lækre retter at vælge imellem. Alle hovedmåltiderne bliver serveret fra buffet. Hotellet har også flere barer, hvor du kan få kolde forfriskninger og farverige drinks i løbet af din ferie.

Vandreprogram

Vandreprogrammet indeholder 4 vandringer (3 heldags & 1 ½ dags udflugt, hvor I bliver hentet i buse på hotellet kl. 09.00 og afhængig af udflugten er i retur på hotellet imellem kl. 16 og 18. PÅ ½ dags udflugten er i retur ca. kl 13.00

Glæd jer

Der venter jer en uforglemmelig vandreferie i et fantastisk vandreparadis. 

Rejseleder / guide

Rejsen er med en engelsktalende lokal vandreguide samt en dansk vandreguide.

Sværhedsgrad

La Palma Vandreferie29

Niveauet på La Palma

Niveauet er moderat til middelsvær med daglige distancer på imellem 5 og 16 km.

Vandringerne foregår i kuperet terræn, men hvis du er i almindelig god form og har styrken i orden, så kan du sagtens være med på denne vandreferie.

Underlaget er som udgangspunkt grusveje og stier, men der kan nogle steder være et ujævnt underlag.
Vi anbefaler derfor at du medbringer gode vandresko/støvler og vandrestave. 

Den aktive vandretid er på imellem ca. 3 og 7 timer. 

 

Dagsprogram

La Palma Vandreferie7

Program med beskrivelse af udflugter

Dag 1 (torsdag) / Rejsedag / ankomst til La Palma

Dag 2 (fredag) Teneguia - vulkantur (1/2 dagsudflugt)
Ved foden af Fuencaliente, beliggende 650 meter over havets overflade, finder vi den mere end 3000 år gamle vulkan, San Antonio. Herfra har vi et smukt udsyn over vestsiden med de små landsbyer.
Vi fortsætter igennem et tørt landskab af vulkansk scoria og klitter af sort sand, der står i skarp kontrast til havets smukke lyseblå farve. Vinrankerne og andre små buske giver et strejf af grønt til det imponerende ’månelandskab’.
Vi fortsætter vandringen mod Roque Teneguia, der med sine lyse farve midt i det omkring liggende lavafelt, er et ganske imponerende syn.
Ved foden af Teneguia, den yngste vulkan på Den Kanariske Ø, bliver vi mødt af en varm ildelugtende damp der kommer op fra jorden. Vi kan tydeligt se renderne fra de lavafloder, der blev spydt ud og løb ned ad bjergsiden, indtil de endte i havet. Landskabet er spektakulært tørt, hvilket giver os en dramatisk idé om den ekstraordinære magt, der brister ud af jorden ved et vulkanudbrud. Vi fortsætter vores vandring på stien og ankommer til et idyllisk sted, med en lille strand, som indbyder til at tage en dukkert i det krystalklare vand.
Distance ca. 6 km – aktiv gå tid: ca. 3,5 timer (inkl. stop)
Niveau: 1 2 3 4 5
Inkl. picnic
Obs: Ingen toilet eller mulighed for at påfylde vand

Dag 3 (lørdag) Den fortryllede skov - en botanisk tur gennem laurbærskoven (Heldags udflugt)
Fra Cubo de La Galga bevæger vi os via. stisystemet forsigtigt gennem et af de mest eksotiske og grønne områder på La Palma-øen: tætte laurbær og kæmpe bregne skove, måske den mest dejlige og spektakulære på hele Kanariske øer, hvis oprindelses dato er helt tilbage til tertiærtiden, en tid hvor verden blev domineret af frygtelige rovdyr og havde et frugtbart tropisk klima.
Efter at have nået La Somada Alta, et udkigspunkt, der ligger 900 meters højde, overvældet af den fantastiske udsigt ud mod de små landsbyer på øens nordøstlige område, forbereder vi os på nedstigningen. Stille og roligt går vi ind i hjertet af den fortryllede skov, en præhistorisk jungle, der nærmest ser ud til at være eksploderet i en grøn vegetation af majestætiske bregner, lianer og utroligt smukke planter og blomster der fylder hvert et lille hjørne af skoven. Lidt længere på vejen bringer stien os ind i den første af åbningerne, hvor landmændene forbereder deres afgrøder i
terrasser, som man kender det fra mere eksotiske himmelstrøg i østen.
Distance ca. 12 km – aktiv gåtid ca. 5 timer (inkl. Stop)
Niveau: 1 2 3 4 5
Inkl. picnic
Obs: Toilet og mulighed for vand efter ca 3 timers vandring.

Dag 4 (søndag) Toppen af La Palma (heldags udflugt)
Vi går/klatrer op til toppen af La Palma, til en højde på 2.426 m. Da det højeste bjerg på La Palma har været tilgængeligt ad landevej, føler flere og flere naturelskere trangen til at klatre
Roque de Los Muchachos for at se ned på øen fra en højde på næsten 2.500 meter. Spektakulære gamle stier krydser disse toppe, og de blev brugt af øboerne som fragter deres varer fra et sted til et andet. Vores rute begynder ved Pico de la Cruz (2351 meter), der løber over bjergene til Roque de Los Muchachos. Vi opdager straks de imponerende vandsystemer, der fører til La Caldera de Taburiente: Klipper over 1000 meter høje, der danner en halvcirkelformet kant med en omkreds på 27 kilometer. Udsigten herfra er er spektakulært, og afslører hvert eneste hjørne af øen. Vi bevæger os forsigtigt op og ned omkring bjergtoppen. Når vi kommer til Los Andenes udsigtspunktet, ser vi nordpå. Fra øst til vest kan vi se alle de små små landsbyer, der klamrer sig til deres kystklipper. Hele nord La Palma er dækket af en kappe af grøn vegetation. Lidt længere henne går vejen gennem en stenmur, der synes at være menneskeskabt. La Pared de Roberto (Roberto's mur), blev skabt som følge af afkøling af en masse magma, der steg op og ud af en revne i bjerget. Tid og erosion har fremskønnet dette særlige stendige. Den sidste strækning af vores tur fører os til det højeste punkt på øen: Roque de Los Muchachos. Vi er nu 2.426 meter over havets overflade, med fugleperspektiv over hele øen.
Distance ca. 6 km – gåtid ca. 3,5-4 timer (inkl. stop)
Niveau: 1 2 3 4 5
Inkl. picnic
Obs: Ingen toilet eller mulighed for at påfylde vand.

Dag 5 (mandag) Fridag
Dagen kan bruges på at slappe af i hotellets dejlige omgivelser, benyt de mange faciliteter eller tag på udflugt.

Dag 6 (tirsdag) Fridag
Caldera de Taburiente er en af verdens største erosionskratere. Det ligger lige i centrum af øen, der består af en cirkel af bjerge næsten 2.500 meter høj. De højeste toppe falder lodret op til 1000 meter ind i krateret. Inde i krateret finder vi små bække, vandfald og et bredt udvalg af planter og blomster. Calderaen har en diameter på 9 km og en omkreds på ca. 27 km. Dens særlige relief giver krateret et solrigt, vindløst klima næsten hele året rundt. I 1954 blev det erklæret en nationalpark. Efter at krydse Barranco de Las Angustias Gorge, fører den snoede vej os til Los Brecitos (1040 meter over havets overflade). Herfra fører et spor os forsigtigt ned til "Campingområdet". Las Casas de Tenerra og Casas de Taburiente er de eneste beboede områder, og deres overdådige terrasser (marker)er tegn på et blomstrende landbrug. I campingområdet på floden Taburiente finder vi et ideelt sted til en lille pause og til at nyde det fantastiske landskab omkring os. På den anden side af strømmen leder stien os til Barranco del Almendro Amargo Gorge. Vi bruger de sidste to timer af vores vandretur, der går langs denne slugt. På hele denne strækning går vi via. en bæk, som danner små søer af krystalklart vand og dejlige vandfald fra tid til anden.
Distance ca. 16 km - aktiv gåtid ca. 7 timer (inkl. stop)
Niveau: 1 2 3 4 5
Inkl. picnic
Toilet og mulighed for vand ved bus stationen i Los Llanos og efter selve vandringen.

Dag 7 (onsdag) Naturligt skue i nationalparken: (Heldags udflugt)
Dagen kan bruges på at slappe af i hotellets dejlige omgivelser, benyt de mange faciliteter eller tag på udflugt.

Dag 8 (torsdag) / Rejsedag / hjemrejse fra La Palma
Morgenmad og udcheckning senest kl. 11.00.
Der vil være mulighed for at opbevare sin bagage i et rum nær receptionen.
Afhentningstidspunkt informeres i dagene op til hjemrejse

Husk vand og evt. lidt energi på udflugterne
På udflugtsdagene bliver I hentet på hotellet kl. 09.00.

Med forbehold for ændringer i programmet undervejs.

 

Hotel

La Palma Princess Papuga4

La Palma Princess Vital & Fitness 4+

Lækkert All Inclusive-resort med masser af faciliteter og aktiviteter for hele familien
På den sydlige del af La Palma – i et af øens mest solrige områder Fuencaliente – ligger La Palma Princess Vital & Fitness. Her finder du et stort resort, der tilbyder det bedste fra begge verdener, uanset om du er til ren afslapning eller en ferie spækket med sport og træning. Her er nemlig alt fra et hav af forskellige sportsaktiviteter til masser swimmingpools samt spa- og wellness.

På La Palma Princess Vital & Fitness finder du et helt fantastisk poolområde, som har udsigt til havet. Her er intet mindre end hele ti swimmingpools, hvoraf den ene er opvarmet i perioden 1/11-30/4, og én pool har sin helt egen sandstrand. Her er masser af solsenge og parasoller, så der er plads til, at alle kan slappe af og nyde tilværelsen.

Her er rigtig mange faciliteter og aktiviteter, så tag bare træningstøjet med! Træn løs i det mere end 1.000 m2 store fitnesscenter, der tilbyder både cardio- og styrketræning, spinning, aerobic og meget mere.

På La Palma Princess Vital & Fitness er der også et væld af muligheder indenfor holdtræning. Tag med til yoga, pilates eller zumba eller prøv kræfter med bodypump, hit, spinning eller coretræning. Alle holdtræninger er selvfølgelig med superdygtige instruktører.

Efter en dag i vandreskoene, kan du også forkæle dig selv i hotellets spaområde (for alle over 18 år). Her kan du nyde et væld af behandlinger bl.a. sportsmassager, ligesom du kan nyde den indendørspool og sauna. 

Forplejning

Opholdet på La Palma Princess Vital & Fitness er med All Inclusive, og her er masser af sunde og lækre retter at vælge imellem. Alle hovedmåltiderne bliver serveret fra buffet. Hotellet har flere barer, hvor du kan få kolde forfriskninger og farverige drinks i løbet af din ferie.
Og det er også i en af dem vi sammen vil afrunde vores vandreture med en kold forfriskning :)

Sådan bor du

På La Palma Princess Vital & Fitness bor du enten i store dobbeltværelser med plads til 2 voksne og 2 børn, eller i familieværelser med plads op til 2 voksne og 4 børn eller 4 voksne og 2 børn. Familieværelserne består af to rum med dør imellem - således man på familieværelserne har adgang til to badeværelser og to balkoner/terrasser. Værelserne er charmerende indrettet i kanarisk stil, alle med telefon, satellit-tv og minibar (mod betaling). Der er mulighed for tilkøb af havudsigt samt dobbeltværelse til enebrug.

Pension

Opholdet på La Palma Princess Vital & Fitness er med All Inclusive. Bemærk, at mænd skal bære lange bukser under middagen.

Inkluderet i prisen

Alt dette får du med

Direkte fly til La Palma fra Billund & Kastrup

Transfer fra lufthavn til hotel t/rt

7 nætter på lækkert hotel 4+ i delt dobbeltværelse

All inclusive på hotellet

4 dage med vandring

Bustransport til og fra vandrestederne

Frokost på de 4 vandringer

Mulighed for at gøre brug af hotellets mange faciliteter

Dansk vandreguide + engelsktalende vandreguide

20 kgs bagage + 5 kg håndbagage.

Tilkøb:

Enkeltværelse kr. 1200,-

 

Flydetaljer

Forventede flytider

Ud og hjemrejse om torsdagen.

Billund - La Palma: kl. 08:50 - 13:20 (5 timer og 30 minutter)
La Palma - Billund: kl. 14:20 - 20:05 (4 timer og 45 minutter)

Kastrup - La Palma: kl. 11:20 - 15:55 (5 timer og 35 minutter)
La Palma - Kastrup: kl. 16:50 - 22:55 (5 timer og 5 minutter)

Bagage

1 kuffert á 20 kg + 1 håndbagage á 5 kg

Mad ombord på flyet

Det er ikke muligt at forudbestille mad på flyvninger med Norwegian, men det er muligt at købe sandwich og snacks ombord på flyet.
Det er også tilladt at medbringe mad hjemmefra eller fra lufthavnen, dog skal du være opmærksom på, at der ikke må medbringes væsker igennem security.

Vejret på La Palma

Den frodige ø med sol og varme

Øen La Palma er en del af den populære øgruppe; de Kanariske Øer, der eksempelvis tæller Gran Canaria, Tenerife og Lanzarote. Mens de andre Kanariske Øer i årevis har været yndede feriemål på grund af deres skønne klima, så er La Palma forholdsvis ny i turistmæssig sammenhæng. Efterhånden har rigtig mange dog fået øjnene op for øens mange kvaliteter, i særlig grad vejret, der hele året er behageligt varmt med masser af solskin.

Unik placering

La Palma er den nordvestligste af de Kanariske Øer og har åbent hav ud mod sin vestvendte side. Lige som på de andre Kanariske Øer nyder besøgende på La Palma godt af øens placering, der sikrer et perfekt tempereret klima året rundt med adskillige solskinstimer hver dag. Som på de andre øer, kan man også på La Palma mærke de varme vinde, der blæser fra Saharas ørken – særligt om sommeren. Selvom temperaturerne kan snige sig højt op i sommermånederne, så føles det aldrig for varmt, fordi de atlantiske kystbriser er med til at gøre det mere behageligt.

Godt vejr året rundt

Hvis du hungrer efter at dase i solen ved poolen eller på stranden, så kan La Palma uden problemer danne rammen for den helt perfekte badeferie. Der er ikke den store variation mellem årstiderne på øen. De varmeste måneder er august og september med en gennemsnitstemperatur på 26 grader og otte daglige solskinstimer, men også november, december og januar byder på masser af sol og gennemsnitstemperaturer på 20-25 grader. 

Mere om La Palma

La Palma Vandreferie13

La Palma

La Palma er den nordvestligste af De Kanariske Øer. Her bor ca. 87.000 indbyggere, og øen har et areal på 708 km2 – lidt større end Bornholm. Øens højeste punkt hedder Roque de los Muchachos og når en højde på 2.426 meter. 

Kontrastfyldt

La Palma - uden tvivl den smukkeste og formentligt den sidste uspolerede ø af De Kanariske Øer. Naturen er intet mindre end formidabel og fyldt med kontraster og byder på alt imellem bjerge, vulkankratere, skove, fortryllende regnskov og små idylliske byer.

Et utal af oplevelser

La Palma er en af de mindre og knap så kendte Kanariske Øer, men ikke desto mindre fuld af oplevelser. Det dejlige klima, stilheden og roen giver dig mulighed for at komme helt ned i gear, mens vandreruter, hot springs, cykling, klatring, cigarer og bananplantager indbyder til mange lokale oplevelser. 

Unik natur og skønne vandreruter

La Palma er grøn og naturfyldt. Ikke mindre end 40 % er dækket af skov, og øen har hele 1.000 kilometer vandrestier. Et paradis for naturelskere, der vil opleve omgivelserne på allertætteste hold.
klimaet vil imponere på helt forskellig vis, for Selvom øen ikke er større end Bornholm, skifter landskabet karakter – lige fra ørken i syd til regnskov i nordøst. 

Nattens stjerner

På La Palma ligger et af verdens bedste observatorier ”Observatorio de Roque de los Muchachos”. Her står 14 store teleskoper, for øens beliggenhed midt i Atlanterhavet og de høje bjerge giver et fantastisk syn til stjernerne. Et af teleskoperne er rent faktisk dansk. 

Afrejse

I rejse til La Palma fra:
Billund
København

Direkte flyvning til La Palma.

Flyvetid

Ca. 5 timer.

Transfer

Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop.

Fuencaliente: 45 minutter

Er trafikken tæt, kan transferen tage længere tid.

Valuta

Euro. En euro svarer cirka til 7,50 danske kroner. De fleste steder kan I også benytte kreditkort.