facebook share

Cykelrejser til Tyskland

Cykelferie i Tyskland

Opdag Tyskland på en ny og anderledes måde på to hjul. Med en cykelferie til Tyskland får du ikke bare fyldt energitanken op, du får også tanket op på oplevelseskontoen. Undervejs kan du stoppe op ved smukke områder og seværdigheder, så du får mulighed for at se, hvad Tyskland har at byde på.
Cykelrejser er oplagt til dig, der elsker at dyrke motion og opleve det tyske på samme tid.

Tag med på cykelferie til Tyskland. Cykelrejser tilbyder en perfekt kombination af oplevelser, motion og smuk natur. På cykel får du mulighed for at opleve landskabet på en helt anden måde, end når du kører forbi i bil. På cykel passerer du med en tilpas hastighed til rigtigt at kunne nyde omgivelserne, du mærker duftene fra skov og land, og samtidig får du masser af motion og frisk luft. Det bliver ikke bedre.

Samtidig er det rart at kunne rejse og opleve Europa uden at forurene. Cykelferie er en meget miljøvenlig ferieform, hvor du med god samvittighed kan bevæge dig rundt i landskabet. Du er ikke til gene for nogen eller noget, og du kan glæde dig over at komme helt tæt på både natur og mennesker.

Cykelrejser

Racer Icon

Cykelrejse til Berlin

Berlin Cykelrejse Brandenburger Tor
Ledige pladser
Racer Icon

Cykelrejse til Berlin

På cykel fra Vejle til Berlin. En 4 dages cykeltur med distancer på imellem 130-170 km om dagen. Samme koncept som cykelturen til Paris.
MBT Icon

MTB i Harzen

Harzen Cykelrejse MTB
Ledige pladser
MBT Icon

MTB i Harzen

Harzen - Nordeuropas største legeplads for Mountainbikes! Hyggelig og social tur for den almindelige mountainbikerytter, som elsker at udfordre sig selv.